پرینتر رنگی مناسب گرافیک

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوستان
واقعا موندم چه عنوان تاپیکی انتخاب کنم:-?
من بدنبال پرینتری با کارکرد خوب هستم که برای این موارد خوب باشه :
میخوام بر روی کاغذ های سابلیمیشن چاپ انجام بگیره (برای چاپ روی اجسام) ، چاپ سی دی و دی وی دی و ...
بصورت کلی برای عکس و گرافیک خوب باشه !

به نظرتون کدوم پرینتر خوبه ؟ (اصلا اینا مناسب هستند؟)
Epson Stylus Photo T50
Canon Pixma IP-4940
یا اگه نظر دیگه ای دارین بگین ؟!
قیمت اینارو حتما درج کنید

در ضمن اگه کسی دستگاه حرارتی سابلیمیشن هم سراغ داره (همه کاره باشه خوبه)اطلاع بده و قیمت رو درج کنه؟ اگه هم از جایی قیمتشون رو شنیدین بگین تو چه حدودایی هست.
با تشکر:rose:

asa.graphic

Well-Known Member
سلام دوست من ...

والا من یه دوسالیه Epson P50 دارم و خیلی ازش راضیم .... البته میدونی که به این سری مدلش تانک رنگ نصب میشه و خیلی خوبه ...
من خریده بودم 320 تومن ولی هفته پیش قیمتش کردم 430 شده ...
روی سی دی یا دی وی دی هم چاپ میکنه ...
تا 320 گرم هم میکشه ... حتی رو مقوا ... البته کاغذش باید مخصوص پیرینترهای چوهر افشان باشه ....
-----
این P50 کاغذ A4 میخوره ....
اما یه مدل A3 زن داره بنام Epson 1410 مثل همونه فقط A3 زنه ... قیمتش اول هفته 790 تومن با نصب تانک رنگ بود ....
برج 8 نزدیک 600 نومن بوده ولی الان گرون شده ...
-----
یه مدلم Canon 9000 هستش که برج 8 قیمتش 700 تومن بوده ولی الان اول هفته که من پرسیدم 1130 بود و 90 تومنم هزینه نصب تانگش بود ... گفت 300 تومن میگیره یه قابلیتی میذاره روش که میتونه 12 تا سی دی رو همزمان چاپ کنه ...
ولی خودشم پیشنهاد نگرد چون واقعا قیمتش کاذب بالا رفته و اصلا نمی ارزه ...
-----
ولی چاپ رو اجسامو شرمنده هیچ اطلاعاتی درمورش ندارم ....

موفق باشی دوست من ....

ArTaBaZ

Well-Known Member
سلام دوست جانـ
از توضیحاتتون بسیار سپاسگذارم
فعلا وضع اینترنت خرابه تا بتونم درباره این مدل شما تحقیق کنم
حالا شما آشنایی ، چیزی دارین تا بتونین سوال کنین که پرینتر Canon P4700 خوب هست یا نه ؟ و آیا این مدل پیشنهاد میشه یا مدل Epson p50 ؟
ولی چاپ رو اجسامو شرمنده هیچ اطلاعاتی درمورش ندارم ....
در این مورد باید بگم که ،فکر کنم این مدل ها برای چاپ رنگی رو کاغذ مخصوص چاپ اجسام مناسب باشه و میشه انجام داد.
با تشکر فراوان

جدیدترین ارسال ها

بالا