پرچونه (سوال)

salar007

Member
از اين به بعد من سوال هام رو در اين بخش از شما میپرسم و اميدوارم شما هم هر چند وقت يک بار به اينجا سر بزنيد, ممنونم.

salar007

Member
۱.آيا ميشود کاری کرد که تمام افرادی که به یه سايت سر ميزنند شماره IP آنها در صفحه ای ثبت شود؟ آيا سايتی اين امکان را ميدهد؟ (لطفا توضيح دهيد)

bagher

Member
جواب

من فكر مي كنم اگه سايت اين امكان را به شما داده باشد شما به جور اطلاعات دسترسي پيدا مي كنيد.مثلا همين سايت مجيد آن لاين كه در قسمتي تعداد وارد شد گان در سايت را نوشته و تعداد باز ديد كنندگان سايت را ماههاي سال نشان مي دهد ولي آي پي ها نه به طور كلي اگر مدير سايت اين امكان را به سايت بده حتما آي پي ها را هم مي دهد.
من يك مقاله در يك سايت خودم در مورد اين جور مسايل بود اگه پيدا كردم باز حتما جواب مي دهم.
حالا براي سر گرمي سري به اين سايت بزنيد.
http://www.jamejamdaily.net/shownews2.asp?n=29704&t=edu

salar007

Member
كسي نبود جواب ما رو درست حسابي بده؟ اگه بايد برنامه نويسي كرد لطفا كمك كنيد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

راستش فكر كنم bravenet همون امكان counterش اين كارو بكنه و آي پي آخرين افراد رو نشون بده..در ضمن يك برنامه هستش به نام AWStats كه كافيه روي سايتتون نصب كنيد و بعد ريز مراجعات سايتتون رو ميده ...

آدرسش:
http://awstats.sourceforge.net/

مجيد

salar007

Member
ممنون آق مجيد

2. چه نوع ميل هايي به قسمت Bulk ميرود و از چه نظر تشخيص داده ميشود؟ چون نامه هاي سايت شما جز (نامه پاسخ داده شد به من خبر بده) همه به Bulk ميرود منم يكم پيش با ميل سايتم براي آزمايش ميل فرستادم ديدم به اين بخش رفت ! :x

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام
خوبيد؟

اتفاقا قبلا يكي از دوستان سوالي دقيقا شبيه سوال شما كرده بودند كه توي انجمنها جواب داده شد..حالا دوباره ميگيم..

تا اونجايي كه من ميدونم فيلتر ياهو مياد ايميلهايي كه توشون كلمات و جملات تبليغاتي داره رو ميفرسته اونجا همچنين اگر ايميل رو ارسال كنيد كه سابجكت اون فارسي باشه چ.ن ياهو نميتونه تشخصي بده معمولا ميره توbulk و همچنين ايميلهايي كه خودتون block كردين هم ميره توي bulk mail

موفق باشيد
مجيد

shahrokh_xp

Active Member
البته در yahoo اين چنين است و در hotmail يا msn متفاوت است به طوري كه اگر تنظيمات را روي default بگذاري نامه هايي را كه براي junk انتخاب مي كنه تمام نامه هاي بيگانه است كه با مرور زمان وقتي شما نامه هاي اساسي را به inbox بر مي گردانيد اين نامه ها و فرستنده آن را مي شناسد و از اين به بعد آن را در inbox شما قرار مي دهد. :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا