پرينت در فلش...

2khtaraftab

New Member
سلام دوستان
من مشغول طراحي يه سي دي مالتي مديا هستم ...
صفحه اصلي من كه لود مي شه با زدن دكمه اي يه movie vlip لود مي شه روي صفحه اصلي كه يه سري تصوير روي اون هست با كليك كردن روي تصوير جزئيات عكس كه توي يه فايل جدا هست لود ميشه (در هردو مرحله اب دستور loadmovie كار كردم)
با لود جزئينات عكس دستور پرينت ميخوام بذارم كه با دستور ساده print كليه فريم هاي سيدي رو پرينت مي گيره!!!
مي خواستم اگر مي شه به شكل ساده اي راهنماييم كنيد..
يا دستوري رو بهم بگيد كه بتونم همين تصاوير جاري رو منتقل كنم به پرينتر...
ممنون مي شم راهنماييم كنيد البته كل انجمن رو گشتم اما به نتيجه نرسيدم...
:rose:

2khtaraftab

New Member
والله چه عرض كنم!‌
هر روز ميام سر ميزنم بلكم جوابي بگيرم...
:-?

آخرین ویرایش:

++Hadi++

Active Member
سلام
من تا حالا دنبال این مورد در فلش نبودم ولی به نظر شما بهتر نیست وقتی جوابتون رو از یه سایت ایرانی نمی تونید بگیرین ، به سمت سایت های خارجی برید تا راهی رو از اونها پیدا کنید ؟ :wink:

arjmand200

Member
دوست من این کسی جواب شما رو نمیده دلیل بر این نیست که کسی این موضوع رو نمیدونه ای کاش قبل از اینکه بخوای پستی بزنی اول هلپ خود فلش رو بخونی
البته من درست متوجه نشدم که میخوای چیکار کنی ولی اگه مشکلت اینه که میخوای از چندتا ابجکت (موی کلیپ متن یا هرچی ) یه پرینت بگیری خیلی کار ساده هست اگه هلپ خود فلش رو یه جستجو میکردی میدیدی که یه کلاس واسه اینکار هست و اونم PrintJob هستش که میتونی با یه مثال ساده که در اونجا زده شده موضوع رو متوجه بشی این کلاس یه متد داره به اسم addPage() که میتونی صفحه مورد نظر خودت رو به spool پرینتر بفرستی به این ترتیب که یه نمونه از کلاسprintjob رو میسازی بعد با دستور PrintJobInstanceName.start() این کلاس رو فعال کرده و بعد از این کار ابجکت مورد نظر خودتو با addPage به پرینتر میفرستی بعد با متد send اون صفحه یا صفحات مورد نظر خودتو پرینت میگیری اینم بدون که متد addPage به صورت zeroBase هستش یعنی اونی که اول ادش میکنی اول پرینت میشه
PHP:
function addPage(sprite:Sprite, printArea:Rectangle = null, options:PrintJobOptions = null, frameNum:int = 0):void

آخرین ویرایش:

amird

خبرگان انجمن فلش
سلام
امیدوارم نظریه ام خیلی احمقانه نباشه :دی
به نظرم فریم های فایلت رو بذار توی چندتا فایل تصویری بعدش با flash paper تبدیلش کن به یه فایل Swf . خود flashpaper هم که دیگه قابلیت پرینت داره .
بنابراین اول فایلت رو با همون روشی که گفتی به کاربرت نشون بده بعدش دکمه پرینت رو که کاربر می زنه اون فایلی که با flash paper ساختی می یاد و دیگه ......

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا