پروژه ی نقشه ی گرافیکی

ایا انجام این پروژه را مفید می دانید؟

• مجموع رای دهندگان
    12

hamed_256giga

کاربر فعال
(ببخشید بچه ها می دونم جاش اینجا نیست - بعدا پاکش می کنم-
می شه بگین چه جوری می شه اسم مبحث رو عوض کرد ؟؟
و چه جوری می شه بعضی از پست ها رو پاک کرد؟؟ )

hamed_256giga

کاربر فعال
به نام خدای خوبه خودم
مطلب 1
یافتم ... یافتم ... :oops:
بعد دو سه روز مخ کوبیدن بخش 1 رو نوشتم 3 تا فایل گذاشتم که
1- یکی الگوریتم نحوه ی لود شدن رو نشون میده
2- الگوریتم نحوه ی جابجا شدن تصاویر رو نشون میده
3- خود برنامه است ( البته یه چند تا مشکل کوچیک داره که هنوز فرصت نکردم درستش کنم اگه کسی میتونه کمک کنه)
------------------------------------------------------------------------------------

مطلب 2
بخش 2 : :-?
اینکه رو یه قسمتی از نقشه کلیک کنی و بره تو سطح بعد( یعنی بره یه سری image دیگه از یه پوشه ی دیگه load کنه ) به طوری که همون نقطه ای که روی اون کلیک کرده بودی بیاد در مرکز صفحه !!
------------------------------------------------------------------------------------
مطلب :)3
بچه ها من می خوام در جریان این پروژه یه تحقیق دیگه ای هم دارم که ببین نحوه ی کار گروهی اونم توی اینترنت چه جوریه؟
چه استفاده ای می شه از این انجمن ها کرد؟
چه جوری میشه یه پروژه ی نسبتا بزرگ رو با استفاده از یه کار گروهی و پراکنده ی اعضا انجام داد ؟!!!
لطفا کمکم کنین که ببینم چه جوری می شه از کمک دیگران استفاده کرد و نحوه ی مدیریت باید به چه شکل باشه(مثلا در همین پروژه )که در کمترین زمان و بالاترین کیفیت انجام بشه؟
مطلب :sad:4
به علت اینکه دیدم راه حل کوتاه و دیر ارائه می شه (ضمن تشکر از همه اونایی که وقت شون رو گزاشتن و جواب دلدن یا حتی مطالب رو خوندن ) و نمیشه عملا ( البته تا الان ) طبق اون ها عمل کرد ( منظورم این نیست که همین رو هم ندین به هر حال یه آب باریکه ای همست!!! )
افرادی که می تونن زمان بیشتری رو در این پروژه بزارن یا حداقل به صورت حرفه ای تر کار رو دنبال کنن لطفا خبر بدن ( همین جا پیغام بدین یا sms یا email یا ....)
مطلب 5 :cry:
با توجه به اینکه دیگه فصل امتحان ها هم رسید شاید یه چند وقتی نتونم کار رو دنبال کنم اما از همه ی شما می خوام که اگه وقت دارین و حال می کنین و ... و ... این post رو خالی نزارین ...
یا علی

پیوست ها

• Version1.rar
    341.2 کیلوبایت · بازدیدها: 102
آخرین ویرایش:

hamed_256giga

کاربر فعال
مثل اینکه باید بی خیال این کار تو انجمن بشم!!!

کیست مرا یاری کند؟

Security9776

Active Member
با سلام و عرض ادب،
دوست عزیز، پیشنهاد می کنم، یک مووی کلیپ کلی بسازی به اندازه کل صفحه کارت(stage). که عملا نقش مکان hit رو نشون می ده. هر کدوم از مووی کلیپ هایی که داری ( منظورم مکان لود شدن هر کدام از عکس ها هست ) رو با دستور hittest بسنجی و بعد اگر در محیط نمایش بودند، عکس مورد نظر رو در اون مووی کلیپ لود کنی. از لحاظ drag کردن پروژه هم که فکر نکنم اصلا مشکلی باشه. کافیه تمام این مووی کلیپ ها در داخل یک مووی کلیپ کلی باشند و عملا با دستور drag اون ها رو جابجا کنی. در کل پروژه ای که تعریف کردی کار خیلی سخت و نشدنی نیست. پیشنهاد هم نمی کنم که از کامپوننت استفاده کنی چرا که این جور پروژه ها باید از بیس خودت بنویسی تا روی کار تسلط لازم رو داشته باشی.
یه پیشنهاد هم دارم. ببین همون طور که سایر دوستان هم گفتند شما باید از یک جا شروع کنی. الان 2 -3 روش ارائه شده. وقتی شما یکی رو استارت نکنی، این تاپیک تا 10 سال آینده هم نتیجه نمی ده. یه یا علی بگو و کار رو شروع کن. هر جا مشکل داشتی بنده و سایر دوستان در خدمتیم.

موفق باشید و پیروز،
محسن

hamed_256giga

کاربر فعال
اضافه کردن پرچم

سلام به همه ی برو بچ
خوب بالاخره امتحانات تموم شد و منم اومدم سر وقت نقشه ی خودم ...
من که تصمیم گرفتم خودم پروژه رو بنویسم و اگه پیشنهادی شد اگه عملی بود انجامش بدم یا اگه ایده ی خوبی داده شد به نقشه اضافه اش کنم.
پس شما می تونین از این به بعد به روش های زیر به من کمک کنین :
1- ایده بدین که به نقشه اضافه کنم
2- درباره روش های به کار رفته روش کارامد تری ارائه بدین ( البته باید روشتون کلی نباشه!!! – به صورت دقیق توضیح داده شود)
3- بخش هایی که من می زارم تو سایت رو بردارین و چه از لحاظ گرافیکی و چه از لحاظ برنامه نویسی در اون تغییراتی انجام بدین و دوباره برام بفرستین
محسن عزیز من این قسمت ( که عکس ها load بشن و نقشه drag بشه ) رو نوشتم و می تونی از پایین download کنی. روش شما رو هم درست متوجه نشدم اگه به طور دقیق تر توضیح بدی ممنون میشم .

همین امروز یه قسمت دیگه از نقشه – یعنی بخش اضافه کردن پرچم - رو هم نوشتم ...
فقط یه مشکل هست. یه button گذاشتم ، label اون رو هم ok قرار دادم ولی وقت اجرا باز می نویسه label !!!
نمی دونم چرا اینجوری میشه ...

پیوست ها

آخرین ویرایش:

hamed_256giga

کاربر فعال
حالا ما گفتیم خودمون انجام میدیم ....
حداقل به خسته نباشیدی
اصلا نه وفقط بیاین بگین من کارتو دیدم
همین
:cry:
اخه چرا هیچکی منو دوست نداره

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اگه می خوای کسی ببینه باید نظر سنجی بزاری واسش

موفق باشید

hamed_256giga

کاربر فعال
سلام گرم به همه ی برو بچه انجمن مجید!!!
خیلی با خودم حال می کنم، با اینکه هیچکی به این موضوع اهمیت نمی ده بازم کاره خودمو می کنم:wink:
(یکم از خودم تعریف کنم!!!)

اخه من نمی دونم چرا بعضی ها که تقریبا همه جا هستن توی این topic خبری ازشون نیست:sad:

خوب به هر حال قسمت zoom نقشه رو هم نوشتم...
کدها خیلی فرق کرده
یه فایل xml دیگه هم اضافه کردم
سعی کردم جمع و جورش کنم ولی بازم شلوغ پلوغه !!!
ولی comment ها رو دقیق نوشتم برای درک منطق می تونین ازشون استفاده کنین
یه swf دیگه هم به نامbmp position برای درک منطق upload کردم
دفعه بعد اگه خدا بخواد با کلاسش می کنم
منظورم اینه که با class می نویسم :green: که مرتب مرتب شه

منتظر نظراتتون هستم

خدانگهدار تا دفعه ی بعد

پیوست ها

• version 1 - with zoom option - [email protected]
    419.6 کیلوبایت · بازدیدها: 71

hamed_256giga

کاربر فعال
سلام
یه مرحله ی دیگه هم پیش رفتم!!!
کد های برنامه رو ریختم تو کلاس + دیگه به طور رسمی وارد محیط Air شدم و یک window دلخواه ساختم!

اینم از فایل ها

نظر بدین بد نیست ...
خسیسا !!!

پیوست ها

• version 1 - map with class - [email protected]
    346.8 کیلوبایت · بازدیدها: 84

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
کار خوبی شده
دکمه حرکت با جهت های کلید رو هم اضافه کنید خوبه و البته زوم با wheel رو هم فعال کنید
و دکمه های حرکت هم بهتره در صورت نگه داشتن کلیک روشون در بازه زمانه مثلا یک ثانیه عمل حرکت رو انجام بدهد

اگه وقتی روی محلی دوبار کلیک می کنیم همون نقطه که موس روی آن است در همان محل زوم شود ، به نظر بنده فکر می کنم بهتر هم باشه..

در کل پروژه خوبی شده ، موفق و پیروز باشید....

hamed_256giga

کاربر فعال
به به ، جه عجب یکی اومد
ممنون یهروخان از قدیم گفتن دود از کنده بلند می شه!!!
:)
ولی :
دکمه حرکت با جهت های کلید رو هم اضافه کنید خوبه --> انجام شده!!!
گه وقتی روی محلی دوبار کلیک می کنیم همون نقطه که موس روی آن است در همان محل زوم شود --> این هم انجام شده!!!!

از این پیشنهادات هم متشکرم :
و البته زوم با wheel رو هم فعال کنید
و دکمه های حرکت هم بهتره در صورت نگه داشتن کلیک روشون در بازه زمانه مثلا یک ثانیه عمل حرکت رو انجام بدهد

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
به به ، جه عجب یکی اومد
ممنون یهروخان از قدیم گفتن دود از کنده بلند می شه!!!
:)
ولی :
دکمه حرکت با جهت های کلید رو هم اضافه کنید خوبه --> انجام شده!!!
گه وقتی روی محلی دوبار کلیک می کنیم همون نقطه که موس روی آن است در همان محل زوم شود --> این هم انجام شده!!!!

از این پیشنهادات هم متشکرم :
و البته زوم با wheel رو هم فعال کنید
!!!!
حرکت با دکمه های صفحه کلید keyboard منظورم هست که اگه دوست داشتید اضافه کنید...
در مورد زوم هم دقت مرکز کلیک بالا تر بره بهتره ، مثلا وقت من روی A متن Austuralia کلیک می کنم بعد از زوم زیبا تر اینه که در حالت زوم شده موس روی همون A باشه منظورم رجیستر پوینت mc اصلی هست...

موفق و پیروز باشید

hamed_256giga

کاربر فعال
باشه روی چشم اگه وقت کردم حتما
چون اول باید نیاز های اصلی پروژه رو طراحی کنم...

یه swf طراحی کردم برای درک بهتر نحوه ی قرار گرفتن تصاویر بر روی صفحه

پیوست ها

• imagePositions.rar
    33.9 کیلوبایت · بازدیدها: 42

hamed_256giga

کاربر فعال
سلام برو بچ
یه نسخه ی به روز تر هم تولید شد!!!
دعا کنین زود تر تموم شه وگرنه دانشگاه رام نمی دن!

همینجوری الکی اینجا حال کردم از هادی آهنی تشکر کنم واسه کمکش به بچه های انجمن

چیه ؟

بابا منظورم همون hadiMetal خودمونه دیگه...

پیوست ها

hamed_256giga

کاربر فعال
سلام جیگلی میگیلیا !!!
امیدوارم هر جا هستین خوش و خرم باشین.
قسمت پرچم نقشه رو هم نوشتم ( البته تو یه فایل جدا و هنوز بدون پایگاه داده)
وقتی به نقشه ام اضافه اش کردم دوباره میفرستم .

حتما download کنین ببینین و نظرتون رو هم بدین
اگر اشکالی دیدین حتما بخبرین:rose:

دعا کنین زودتر تموم شه!!!:cry:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

امام صادق(ع) فرمودند:

ثَلاثَةٌ تُورِثُ المَحَبَّةَ : الدّینُ وَالتَّواضُعُ وَالبَذل
سه چیز است که محبّت می ‏آورد : دین ، فروتنى و بخشش

تحف العقول، ص 316

پیوست ها

hamed_256giga

کاربر فعال
سلام دوباره
همین الان خودم یه اشکال پیدا کردم اصلا نتونستم ببفهمم قضیه چیه!!!
وقتی یه پرچم می سازی و بعد اسمش رو وارد می کنی و دوباره روش کلیک میکنی و اسمش رو پاک می کنی و روی دکمه ی trace کلیک می کنی یه error می ده که نمی تونه removeChild کنه!
چون child ماله sprite نیست!

اولا چرا وقتی روی دکمه ی trace کلیک می کنی اینو می گه؟( باید وقتی focusout انجام شد بگه!)
دوما اشتباه می کنه این child ماله sprite هست و حتی بعد از error عمل removeChild رو انجام میده!

اگه کسی چیزی میدونه کمک کنه!!!

hamed_256giga

کاربر فعال
سلام
قسمت database رو هم نوشتم...

---------------------------------------------------------------------

حدیث (12) امام حسین علیه السلام فرمودند:

لاتـَرفع حــاجَتَک إلاّ إلـى أحـَدٍ ثَلاثة: إلـى ذِى دیـنٍ، اَو مُــرُوّة اَو حَسَب
جز به یکى از سه نفر حاجت مبر: به دیندار، یا صاحب مروت، یا کسى که اصالت خانوادگى داشته باشد.

(تحف العقول ، ص 251)

پیوست ها

• flag professional.rar
    278.2 کیلوبایت · بازدیدها: 62

جدیدترین ارسال ها

بالا