به نام خدای خوبه خودم
مطلب 1
یافتم ... یافتم ...

بعد دو سه روز مخ کوبیدن بخش 1 رو نوشتم 3 تا فایل گذاشتم که
1- یکی الگوریتم نحوه ی لود شدن رو نشون میده
2- الگوریتم نحوه ی جابجا شدن تصاویر رو نشون میده
3- خود برنامه است ( البته یه چند تا مشکل کوچیک داره که هنوز فرصت نکردم درستش کنم اگه کسی میتونه کمک کنه)
------------------------------------------------------------------------------------
مطلب 2
بخش 2 :

اینکه رو یه قسمتی از نقشه کلیک کنی و بره تو سطح بعد( یعنی بره یه سری image دیگه از یه پوشه ی دیگه load کنه ) به طوری که همون نقطه ای که روی اون کلیک کرده بودی بیاد در مرکز صفحه !!
------------------------------------------------------------------------------------
مطلب

3
بچه ها من می خوام در جریان این پروژه یه تحقیق دیگه ای هم دارم که ببین نحوه ی کار گروهی اونم توی اینترنت چه جوریه؟
چه استفاده ای می شه از این انجمن ها کرد؟
چه جوری میشه یه پروژه ی نسبتا بزرگ رو با استفاده از یه کار گروهی و پراکنده ی اعضا انجام داد ؟!!!
لطفا کمکم کنین که ببینم چه جوری می شه از کمک دیگران استفاده کرد و نحوه ی مدیریت باید به چه شکل باشه(مثلا در همین پروژه )که در کمترین زمان و بالاترین کیفیت انجام بشه؟
مطلب

4
به علت اینکه دیدم راه حل کوتاه و دیر ارائه می شه (ضمن تشکر از همه اونایی که وقت شون رو گزاشتن و جواب دلدن یا حتی مطالب رو خوندن ) و نمیشه عملا ( البته تا الان ) طبق اون ها عمل کرد ( منظورم این نیست که همین رو هم ندین به هر حال یه آب باریکه ای همست!!! )
افرادی که می تونن زمان بیشتری رو در این پروژه بزارن یا حداقل به صورت حرفه ای تر کار رو دنبال کنن لطفا خبر بدن ( همین جا پیغام بدین یا sms یا email یا ....)
مطلب 5

با توجه به اینکه دیگه فصل امتحان ها هم رسید شاید یه چند وقتی نتونم کار رو دنبال کنم اما از همه ی شما می خوام که اگه وقت دارین و حال می کنین و ... و ... این post رو خالی نزارین ...
یا علی