بی بی کد پروژه مسکونی

martin eco

Well-Known Member
سلام خدمت همه دوستان...حالتون؟؟:rose:
این کار طرح 5 ام هست که خب مسکونی هستش و در سبک فولدینگ سعی شده کار بشه:eye:
2 تا رندر دیگه هم هست که زدم میزارم تا دیدها کامل بشه....شرمنده بابت کیفیتش..بیشتر به دید معماری نگاش کنید:-<
نرم افزارهای مورد استفاده هم:
Cad
Max2011-vray
Photoshop
AE
زمان رندرام فک کنم به خاطر نوع شیشه ام خیلی زیاد بود چون با یه شیشه مات بیشترین زمان 2 ساعت بود ولی الان بین 7 تا 18 ساعت:shock:
مقسی:green:

:tavajoh:: رندر شب اضافه شد...

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    1.5 مگایابت · بازدیدها: 119
  • 2.jpg
    2.jpg
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 113
  • 3.jpg
    3.jpg
    1.6 مگایابت · بازدیدها: 97
  • P2.jpg
    P2.jpg
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 96
  • N4.jpg
    N4.jpg
    1.3 مگایابت · بازدیدها: 61
آخرین ویرایش:
wow مارتین ترکوندی مرد
کانسپتت که فوق العادست اون که هیچ حرفی توش نیست
حجم ها فرم فضا کاملا متناسب و معماری شده
ستون ها که دیگه فوق العادست
کاملا معمارانه فکر کردی فوق العاده پیترآیزمن فکر کنم کم بیاره
طبیعت و زندگی رو به داخل بنا آوردی خلاقانه بود فکر کنم کمی باهاوس رو تحت شعاع قرار دادی
ویو های ناظر خیلی خوبه ولی پرنده رو خوب به تصویر نکشیدی البته حق داری کار خیلی سختیه
خیلی زیبا بود و پرزانته کارت هم خیلی خوبه بهت تبریک میگم :rose:
لذت بخش بود

martin eco

Well-Known Member
ایول مارتین عزیز...عالی شده...
چند روز زمان برده این کار...؟
سلام اسکای جان..خوبی؟
ممنون..والا واسه ارائه یونی کلا 2 روز و نصفی زمان داشتم که خیلی هول هولکی شد و اون 2 تا دید پرنده از همون کار هستن که هر رندر 2 تا 3 ساعت متوسط طول میکشید...ولی این رندرایی که واسه دل زدیم بین 7 تا 18 ساعت طول کشید که یه تعداد المنت هم داشت و 1 تا 2 ساعت هم PP واسه هرکدوم...
ممنون از نظرت:rose:

martin eco

Well-Known Member
wow مارتین ترکوندی مرد
کانسپتت که فوق العادست اون که هیچ حرفی توش نیست
حجم ها فرم فضا کاملا متناسب و معماری شده
ستون ها که دیگه فوق العادست
کاملا معمارانه فکر کردی فوق العاده پیترآیزمن فکر کنم کم بیاره
طبیعت و زندگی رو به داخل بنا آوردی خلاقانه بود فکر کنم کمی باهاوس رو تحت شعاع قرار دادی
ویو های ناظر خیلی خوبه ولی پرنده رو خوب به تصویر نکشیدی البته حق داری کار خیلی سختیه
خیلی زیبا بود و پرزانته کارت هم خیلی خوبه بهت تبریک میگم :rose:
لذت بخش بود
سعید جون بد جوری شرمنده کردی...
حالا که شما اینقد زیباو تخصصی در مورد کار نظر دادی یه چیزایی رو اضافه کنم:
:1:کانسپت کار از مبانی کاتکسچوال فولدینگ بر گرفته شد و حجم اصلی از زمین بر میخیزد با بام سبز به بام میرود و با شیبی پلکانی به زمین مینشیند...بام سبز به نوعی ادامه پارک مجاور سایت در پروژه است.
:2:ترکیب احجام از هندسه سایت زمینه و تاثیر آنالیز بر سایت بدست آمد. به نحوی که حجم اصلی با ارتفاع کم تر هم با ساختمان های اطراف خود همگن تر میشد و هم اجازه ورود باد مطلوب و نور مطلوب را به پروژه فراهم میکند و حجم دوم نیز با زاویه خود باد نامطلوب را میشکند و با توجه به معبر اصلی رویکرد فنومنتال پروژه را به نمایش میگذارد.
هرچند سعی شده تا پروژه خود را کمتر بر دید ناظر تحمیل کند و حجم اصلی در دورترین مکان نسبت به خیابان اصلی باشد و حجم ثانویه با رفتن در عمق سنگینی بصری کمتری ایجاد کند.
:3:همونطور که سعید جون گفتی سعی شد تا با توجه به رویکرد ارگانیک فولدینگ طبیعت به درون پروژه رسوخ کنه و از بام سبز تا تراس ها ،فضاهای عمومی و غیره...طبیعت رو در خود و طبیعت اونها رو در خودش داشته باشه...در سایت پلان هم سعی شد تا با ایجاد توپولوژی از ورودی های پارکینگ استفاده شده و بام آنها نیز به عنوان فضای تفریح استفاده شود..
:4:و اما در مورد نما هم سعی شد با توجه به رویه زمینه گرای فولد عمل شود و بهمین خاطر از 2 مورد اصلی یعنی نمای هتل هما که در مجاورت پروژه میباشد و حجم عظیم فصای سبز پیرامونی که باغ ملک آباد نیز شامل آن بود استفاده شود که نمود هتل هما احجام مکعبی است که از نمای هتل هما برگرفته شد و نقوش گیاهی نیز به صورت پوسته بر روی حجم استخر و دسترسی های عمودی قرار گرفت و مهمترین بخش نما هم شیشه های سرتاسری بودند که با توجه به مبانی ارگانیگ و برای از بین بردن گوشه ها در بنا استفاده شد...:idea:
وای دستم شیکست:sad:
سعید جون این وسط به اقای آیزنمن هم یه فحش دادی که بهش نمیگم:lol:
در مورد 2 تا دید پرنده حق با شوماست..این 2 تا حاصل همون تحویل دست پاچه یونی هست که خوب از کار در نیومده...سعی میکنم اگه شد از دوباره رندر کنمشون:sad:
بازم ممنون سعید جون...خیلی بهم انرژی دادی...:rose:

های مارتین مرسی از توضیحات خوبت در مورد کانسپت پروژه :green:مارتین جان تو باغ من می خواین پروژه اجرا کنین :green:(باغ ملک) برین دمه خونه خودتون بازی کنین
توضیحات خوبی که دادی به تشکر بسنده نکرد
ویو های ناظر تو پلات قشنگ میشنه این عالیه
مارتین جان من چندین بار واسه مشتری های خوب واسه طراح هاشون از سبک های متفاوت استفاده کردم ولی هر دفعه با شکست مواجهم :green: هیچکی پول نداره

emadmax

Well-Known Member
سلام
اونقدر کانسپت کار زیبا هست که در موردرندرش حرفی باقی نمیمونه. رندر و پست پروداکشنش هم خیلی عالیه. :clap:

اما چون طرحش حیفه که رندر خوبی نداشته باشه چند مورد رو اشاره میکنم:
* آدمها خیلی مصنوعی شدن (مثل عکس آدم کاغذی که چسبیده به طرح) -
*همینطور سایه آدمها که در بعضی جاها کلا جدای از آدمه.
*در دید پرنده چمن ها رو بهتر هم میتونستی نشون بدی.
*و . . .

سول از دید معماری :
زمین محوطه باز داخلی ، متریالش چوبه!!!؟

martin eco

Well-Known Member
فوق العاده هنری و معمارانه.به قول فرنگی ا yeeeeeeeeeeeeeeeeeees

ممنون علی جان:rose:
های مارتین مرسی از توضیحات خوبت در مورد کانسپت پروژه :green:مارتین جان تو باغ من می خواین پروژه اجرا کنین :green:(باغ ملک) برین دمه خونه خودتون بازی کنین
توضیحات خوبی که دادی به تشکر بسنده نکرد
ویو های ناظر تو پلات قشنگ میشنه این عالیه
مارتین جان من چندین بار واسه مشتری های خوب واسه طراح هاشون از سبک های متفاوت استفاده کردم ولی هر دفعه با شکست مواجهم :green: هیچکی پول نداره

آقا بزارید ماهم همین گوشه بازی کنیم دیگه:cry:
خواهش میکنم...والا منم واسه همین بود که انرژی رو گذاشتم رو دید ناظر..چون دیدهای پرنده یه کلیت رو بیشتر نشون میدن
ای بابا...مشتری که سبک نمیفهمه ...آخر سلیقه شون نما رومیه....این کارارو تو یونی میکنیم که حسرت به دل از دنیا نریم سعید جان:paint:پول هم دارن سلیقه شو ندارن..هیشکی کامل نیس:green:

آقا کاره خیلی قشنگی شده فقط آدم ها یکم تابلو هستن توی عکس. در کل خیلی قشنگه و جالبه
حواهش علی آقا...بله درست میگین..البت بعضیاش ها....اونایی که دورشون سفید شده که نمیدونم چرا میشه:sad:راهکاری دارین اصلاحشون کنم؟:sad:
ممنونم:rose:

martin eco

Well-Known Member
سلام
اونقدر کانسپت کار زیبا هست که در موردرندرش حرفی باقی نمیمونه. رندر و پست پروداکشنش هم خیلی عالیه. :clap:

اما چون طرحش حیفه که رندر خوبی نداشته باشه چند مورد رو اشاره میکنم:
* آدمها خیلی مصنوعی شدن (مثل عکس آدم کاغذی که چسبیده به طرح) -
*همینطور سایه آدمها که در بعضی جاها کلا جدای از آدمه.
*در دید پرنده چمن ها رو بهتر هم میتونستی نشون بدی.
*و . . .

سول از دید معماری :
زمین محوطه باز داخلی ، متریالش چوبه!!!؟
سلام عماد جان..ممنونم از لطفت
در مورد آدمها بله حق با شماس..علی آقا هم به حق اشاره کردن...به نظرتون باید چیکار کنم تا بیشتر با بکراند مچ بشن؟:-?
سایه آدمها هم کاملا درسته...تو یکی که نیم متر فاصله داره ولی چون لیرشو بسته بودم همینجوری موند:lol:
چمن هم درسته ولی اون دید پرنده ها به خاطر زمانی که نداشتم کیفیتش افت کرده...آحه اونا واسه ارائه یونی زده شده:sad:
زمین محوطه هم بله پارکت چوبه با فاصله و زهکشی زیرین که به رویکرد ارگانیک کار مربوط میشه:neutral:
ممنونم از دقت نظرت:rose:

emadmax

Well-Known Member
به نظر من همه جا لازم نیست که آدم باشه . اونم به این تعداد زیاد! مخصوصا طرح هایی مثل کار شما که پویا و پر تحرک هست.
من خودم آدما رو توی فتوشاپ اضافه میکنم که نورش رو با محیط بشه هماهنگ کرد. و جز تمرین راهی نیست!

martin eco

Well-Known Member
به نظر من همه جا لازم نیست که آدم باشه . اونم به این تعداد زیاد! مخصوصا طرح هایی مثل کار شما که پویا و پر تحرک هست.
من خودم آدما رو توی فتوشاپ اضافه میکنم که نورش رو با محیط بشه هماهنگ کرد. و جز تمرین راهی نیست!
درسته...آخه منم اینارو تو فتوشاپ اضافه کردم ولی یه جورایی فیک شده!!!:sad:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.توضیحات معماری واقعا کامل بود و من به شخصه خیلی برام جالب بود.
کار خیلی رنگ بندی جالبی داره.میشه بگی از چه فیلتری برای پست استفاده کردی؟
استوک ایمیج بچه مچه هم داری بدی ممنون میشم.خیلی الان احتیاج دارم.
ویو های پرنده هم ماکتی شدن.:green:
در کل خیلی خوب شده.موفق باشی

martin eco

Well-Known Member
سلام.توضیحات معماری واقعا کامل بود و من به شخصه خیلی برام جالب بود.
کار خیلی رنگ بندی جالبی داره.میشه بگی از چه فیلتری برای پست استفاده کردی؟
استوک ایمیج بچه مچه هم داری بدی ممنون میشم.خیلی الان احتیاج دارم.
ویو های پرنده هم ماکتی شدن.:green:
در کل خیلی خوب شده.موفق باشی
سلام..ممنونم
والا این رنگ بندی حاصل چند تغییر رنگ بوده و البته در آخر مجیک بولت در افترافکت...
استوک هم 2تا دیگه فک کنم دارم واسه بچه پیدا کنم چشم آدرس بده بزارم:green:
اونام که آره...نمیخواستم بزارمشون ولی درک کار فقط با اون ناظرها کامل نبود مجبور شدم:sad:
بازم ممنون..شمام همینطور:rose:

203_fariba

New Member
بسيار عالي كار كردي حميد جان:clap:
به جزءيات توي نماها خيلي اهميت ميدي كاري كه من هيج وقت وقت نمي كنم انجام بدم:-<
من هم با نظر دوستان موافقم رندر ديد پرنده ات بام سبزش خيلي طبيعي نشده كه گفتي وقت نداشتي
و ديگه اينكه تو يكي از رندر هات خيلي از ادم استفاده كردي كه خيلي با كارت مچ نشده
بقیه چیزا رو هم دوستان گفتن که من تخصص ندارم :green:
اما ميدونم بايان نامه تو از اين هم توپ تر كار ميكني من كه منتظرم :wink:

martin eco

Well-Known Member
بسيار عالي كار كردي حميد جان:clap:
به جزءيات توي نماها خيلي اهميت ميدي كاري كه من هيج وقت وقت نمي كنم انجام بدم:-<
من هم با نظر دوستان موافقم رندر ديد پرنده ات بام سبزش خيلي طبيعي نشده كه گفتي وقت نداشتي
و ديگه اينكه تو يكي از رندر هات خيلي از ادم استفاده كردي كه خيلي با كارت مچ نشده
بقیه چیزا رو هم دوستان گفتن که من تخصص ندارم :green:
اما ميدونم بايان نامه تو از اين هم توپ تر كار ميكني من كه منتظرم :wink:
مقسی فریبا جان...
نظراتت کاملا صحیح بود..تخصصم دشمنت نداره:green:
پایان نامه هم که دردی است بر دل ما:lol:مقسییییییییییییییییییییییییییی:rose:

m.n1362

Member
خیلی خوب شده من که خوشم اومد مرد.شیشه فکر نکنم ماتش انقدر زمان رندرو اذیت کنه؟همه چی خوبه اسفالت چرا یه دونه های سفید داره؟

martin eco

Well-Known Member
خیلی خوب شده من که خوشم اومد مرد.شیشه فکر نکنم ماتش انقدر زمان رندرو اذیت کنه؟همه چی خوبه اسفالت چرا یه دونه های سفید داره؟
ممنوننننننننننن.....والا نمیدونم، زمان رندرام خیلی بالا بود:shock:
اون نویزه ...هرکار کردم کم نشد والا:sad:
بازم ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا