پروژه محرم

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
سلام
خسته نباشید و خدا قوتتون بده،کار خوبی شده بود
به نظرم یه مقدار کارهای حرفه ای بیشتر ببینید تا نحوه حرکات و جابه جایی دوربین بیشتر واستون جا بیفته:rose:

ghergher

New Member
اوه بله. ممنون از نظرتون. من فقط از null استفاده می کنم. و پرنت می کنم. همینقدر فقط به ما آموزش داده شده. اگر چیزهای دیگه ای هم در مورد دوربین هست که باید یاد بگیرم و بکار ببرم بگید. حداقل عنوانش رو.

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
من به شخصه خیلی کم از نول آبجکت و پرنت کردن استفاده می کنم،مگر در جاهایی که احتیاج به حرکات پیچیده و ترکیبی دوربین باشه
اصلا شاید یه تاپیک واسه کار با دوربین زدم توی چند روز آینده
لینک میذارم واستون شاید بتونه کمکتون کنه برای حرکات دوربین
تقریبا 20 مگابایته و چند تا نمونه حرکات دوربین داخلش هست
http://www.mediafire.com/?88sf5dgenzopit2

آخرین ویرایش:

sabalangraphic

کار بر متخصص افتر افکتز
خوب نکته ای هست که فکر نکنم اینجا جاش باشه ولی باز میگم
ببینید ما باید در ابتدا انواع حرکت ها و منطقشون را بشناسیم بعد بر اساس اون بیایم دوربین رو حرکت بدیم
اینکه دوربین را پرنت کنیم به یه نول آبجکت منطقی داره واسه خودش و این دلیل نمیشه که چون در خیلی از آموزش ها اینو دیدیم این کا رو بکنیم
دوربین وقتی به یه جسم پرنت بشه بر حسب مختصات انکور پوینت اون جسم تاثیر پذیری پیدا میکنه
خیلی از جاها ما میخوایم دوربین بر اساس انکورپوینت(نقطه تاثیر پذیری) خودش تغییرات روش اعمال بشه
پس ذکر استفاده از نول آبجکت به عنوان روشی منحصر به فرد و مفید درست نیست
تکنیکی که دوستان میگن واسه مواردی خوبه که بخوایم دوربین حول یک نقطه خاص بچرخه،توی بحث تخصصی دوربین همون target camera میگن بهش
امیدوارم مساله رو واضح گفته باشم واستون
یه سری تکنیک واسه حرکات دوربین هست که خیلی به نرم شدن کمک میکنه حتما ازش آموزش میسازم و میذارم واستون

جدیدترین ارسال ها

بالا