بی بی کد پروژه طراحی داخلی آپارتمان

sallarmelli

Active Member
رندر 3

متر یال ها خیلی جای کار دارن
کنتراست کار کمه
فضا خیلی شناوره
منابع نوری درست معلوم نیست از کجا میان
و نور پردازی که یکی از 3 عامل مهم یه کار خوبه خیلی جای کار داره
به احتمال زیاد پست پرو انجام ندادی
با اجازه ات یه پست پرو انجام می دم برات می ذارم اینجا ببین قدرت فتوشاپ رو و ....

در کل خسته نباشی

madmaster_3d

Well-Known Member
خوب کار قشنگیه معلومه خیلی وقت نیست کار می کنی. متریال ها و نورپردازی برای رئال شدن جای کار داره. بهتر کارهای دوستان تو سایت و سایت های خارجی و تنظیماتشون رو ببینی که کارات بهتر بشن. ولی بالاخره زحمت کشیدی. همین خیلی عالیه. موفق باشی

نعیم جان یاشاسین آذرباییجان :wink:

عزیز در کل بخاطر زحمتی که کشیدی بهت تبریک میگم ،‌اما حتماً به نظرها و انتقادات بچه هایی که در این زمینه مهارت دارن رو مد نظر قرار بده قطعاً تو کارهای بعدی جای بحثی باقی نمیمونه.

مثل همیشه موفق باشی

یاحق

sallarmelli

Active Member
این هم پست پرویی که من انجام دادم یک دقیقه بیشتر روش کار نکردم بیشتر از همین بلد نیستم ادعایی هم ندارم بعضی از دوستان خیلی خیلی خیلی حرفه ای تر از این کار می کنند کار زیاد نگاه کن و....
و اگه وقت بذاری ببین چی می شه.

پیوست ها

• naim7.jpg
    naim7.jpg
    204.4 کیلوبایت · بازدیدها: 30
این هم پست پرویی که من انجام دادم یک دقیقه بیشتر روش کار نکردم بیشتر از همین بلد نیستم ادعایی هم ندارم بعضی از دوستان خیلی خیلی خیلی حرفه ای تر از این کار می کنند کار زیاد نگاه کن و....

سلام سالار قلب ها !:)

بابا ما که هزاربار گفتیم کارت درسته و قبولت داریم دیگه چرا شکسته نفسی میفرمایید استاد!

ممنون بخاطر اینکه زحمت میکشی تا لول کار بچه ها بالاتر بره :wink:

این توجه شما جداً جای ستایش داره . . . :rose:

ممنون

موفق باشی / یاحق

به خاطر زحمتی که کشیدی ممنونم.

جدیدترین ارسال ها

بالا