Fa پروژه با حجم بالا

m javad

کاربر متخصص
شما اول متن درخواستتون رو ویرایش و اون رو به فارسی تایپ بکنید و قوانین رو هم یکبار بخونید تا دوستان راهنماییتون بکنند

reza6620

New Member
مدیر سایت بهم جواب داد

شمام به جای گیر دادن به نوشته ها جواب بدین بهتره

این اهانت به کاربرانه

شاید یه نفر هواسش نباشه

پس احترام رو نگه دارین لطفا

m javad

کاربر متخصص
مدیر سایت بهم جواب داد

شمام به جای گیر دادن به نوشته ها جواب بدین بهتره

این اهانت به کاربرانه

شاید یه نفر هواسش نباشه

پس احترام رو نگه دارین لطفا
کسی به کسی بی احترامی نکرده
اینجا قوانینی داره که باید رعایت بشه
پس تا شما متن رو اصلاح نکنید کسی از دوستان راهنمایی نخواهند کرد!

reza6620

New Member
perojam shamele 100 safhast va har safhe az file flash estefade kardam ke shayad hodude 150 meg beshe

sangin ejra nemishe?

mikham be surrate file nasbi ru com nasb beshe

az ru cd ejra nemishe

ya bayad perojamo tike tike tu chanta file mmb bezaram?

m javad

کاربر متخصص
مدیر سایت هم اگر جوابی بهتون داده که البته من تو این پست اونو نمیبینم کار اشتباهی کرده!

reza6620

New Member
خصوصی جواب دادن

یاد بگیرین به اعضا احترام بذارین
نه اینکه ایراد بگیرین

خدانگهدار

msnv

Well-Known Member
میبخشید
تاپیک چگونه است؟ منظورم این است که پست اول را که عموما" حاوی مطالب موضوع تاپیک است را مشاهده نمیکنم

حذف شده؟

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
کاربر reza6620 ، جواد جان درست میگن. حتما متنتون باید فارسی باشه تا کسی جواد بده. خود بنده چش و چالم در میاد تا بخوام متن طولانی فینگیلیش رو بخونم. اگه ابزار فارسی هم ندارید برای نوشتن میتونید از http://www.behnevis.com استفاده کنید.

سوال پرسیدن در پیام خصوصی ممنوعه. قاعدتا نباید جواب داده بشه ، اگه دقت کرده باشید من توی تاپیکتون جواب دادم.

لطفا قوانین رو مطالعه کنید. http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=4159

موفق باشید.

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
میبخشید
تاپیک چگونه است؟ منظورم این است که پست اول را که عموما" حاوی مطالب موضوع تاپیک است را مشاهده نمیکنم

حذف شده؟

درخواست اصلی با متن فینگیلیش هستش.
فک مینک اشکالی تو زمان ارسال ها بوده که پست جواد جان رفته بالا.

msnv

Well-Known Member
perojam shamele 100 safhast va har safhe az file flash estefade kardam ke shayad hodude 150 meg beshe

sangin ejra nemishe?

mikham be surrate file nasbi ru com nasb beshe

az ru cd ejra nemishe

ya bayad perojamo tike tike tu chanta file mmb bezaram?

سلام علیکم
هرچقدر حجم پروژه افزایش پیدا کند سرعت اجرای آن نیز کاهش میابد، علل الخصوص در پروژه های mmb که نمیتواند بیشتر از سقف مشخصی را تحمل کند و بعد از آن قادر به اجرای پروژه نیست،

پس بهتر آن است که فایل های فلشتون را در جایی در خارج از حافظه پروژه قرار بدین که هم بهینه تر است و طبیعتا" سرعت برنامه تون هم افزایش میابد

همچنین اگر گرافیک پروژه موجب افزایش حجم شده است بهتر است آن ها را در فایل های mbd جداگانه ذخیره نمائید
برای اجرا، هم میتوانید فایلهای پروژه را در یک فایل نصب ریخته تا بر روی کامپیوتر میزبان نصب شود یا اینکه از روی سی دی اجرا شود

موفق باشید

reza6620

New Member
مرسی
msnv

و ببخشیدا

من گفتم که حواسم نبوده فینگلیش نوشتم

پس نباید اینقد گیر بدین

با تشکر

khakandazit

New Member
پس بهتر آن است که فایل های فلشتون را در جایی در خارج از حافظه پروژه قرار بدین که هم بهینه تر است و طبیعتا" سرعت برنامه تون هم افزایش میابد

همچنین اگر گرافیک پروژه موجب افزایش حجم شده است بهتر است آن ها را در فایل های mbd جداگانه ذخیره نمائید
برای اجرا، هم میتوانید فایلهای پروژه را در یک فایل نصب ریخته تا بر روی کامپیوتر میزبان نصب شود یا اینکه از روی سی دی اجرا شود

موفق باشید

سلام .من هم همین مشکل رو دارم .اما از جوابی که دادین سر در نیاوردم .میشه مرحله به مرحله بگین چجوری باید این کارا رو بکنم ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا