پروفایل اینترنتی

member99

Member
[FONT=&amp]با عرض سلام خدمت اساتید
می خوام یه سایت[/FONT] [FONT=&amp]درست کنم که کاربران من بتوانند عضو بشوند و یوزر پسورد بگیرند و پس از ورود، مستقیما وارد پروفایل شخصی شون بشوند عکس خودشون را آپلود کنن و پروفایل خاص خودشون را داشته باشند و من هم بتوانم واسه پروفایلشون پیام بفرستم و یه سری فرم هایی حاوی سوالات چهار جوابی و غیره را به پروفایلشون بفرستم.... کاربران هم به فرم هایی که من برای پروفایلشون می فرستم بصورت آنلاین پاسخ بدهند... بعد بعنوان مدیریت سایت، به نتایج فرم ها دسترسی داشته باشم... حرفه ای و آسان ترین روش (البته با جوملا) چیست؟ [/FONT]

Cisco

مدیر انجمن
سلام
اول از همه بعد از نصب جوملا نیاز به کامپوننت هایی دارید که این کار رو براتون انجام بدن ! البته استفاده از کامپوننت های غیر ضروری و اضافی توصیه نمی شوند!
سیستم ورود و خروج که به ظور پیش فرض در جوملا وجود دارد و و برای پروفایل هم یک افزونه خیلی وقت پیش سایت جومینا برای جوملا 1.5 گذاشته بود که دقیقا اسمش یادم نیست ولی کاری که انجام میداد این بود که برای یوزر ها پروفایل درست می کرد ! اگر از جوملا 1.5 استفاده می کنید که سیستم نظرسنجی به طور پیش فرض وجود داره . اما اگر از جوملا 1.7 و 2.5 استفاده می کنید باید کامپوننت و یا ماژول نظرسنجی رو جداگانه نصب کنید . فقط باید دسترسی رو برای اعضای سایت قرار بدین. نتایج هم از ادمین پنل قابل مشاهدست.
کلا توصیه من به شما استفاده از اسکریپت های آماده در وب و یا طراحی اسکریپت به صورت اختصاصی هست (که هزینه نسبتا بالایی دارد)
موفق باشید.

Graphessional

Active Member
چندتایی کمپوننت برای این کار در جوملا هست که یکی از بهترین هاشون Community Builder هستش که ماژول های زیادی هم برای مقاصد مختلف داره. امتحانش کن!
در ضمن یه خبر هم برای Cisco گرامی و تمام دوستان جوملایی خودم. من سال گذشته از چند تا ماژول و کمپوننت جومینا استفاده کردم. بعد از مدتی یکی از اون کمپوننت ها رو از روی سایت مشتری حذف کردم و این کار باعث شد که سایت اون بنده خدا به طور کامل از بین بره. من تمام موارد رو برای یک روز تمام بررسی کردم و مطمئن شدم که ایراد از کمپوننتی بوده که از سایت جومینا دانلود کرده بودم و وقتی دلیل این موضوع رو از مدیر سایت جومینا جویا شدم ایشون بدون قبول هیچگونه مسئولیتی از توضیح دادن طفره رفت چون جوابی نداشت. خب به هر حال من اونقدر مبتدی نبودم که بشه بدون دلیلی قانع کننده توجیهم کرد. خواهشم از دوستانی که دارن جوملا کار می کنن اینه که دانلودهاشونو از سایتهای معتبر انجام بدن. صرق اینکه فلان سایت یه سایت معروفه نمی تونه دال بر اعتبار اون سایت باشه.
جوملا یه سی ام اس بسیار امنه و اکثر هک های اون همونطور که ثابت شده در اثر استفاده از افزونه های نا امن اتفاق می افته و به نظرم کسی تا به موارد امنیتی به طور کامل اشراف پیدا نکرده نباید به خودش اجازه بده که بواسطه دستکاری کردن در یه افزونه و عرضه اون به عموم وقت با ارزش دیگران رو تلف کنه وگرنه ترجمه کردن یه افزونه کار اونقدر مشکلی نیست که توی کشوری مثل ایران با اونهمه افراد باهوش همه ازش عاجز باشند غیر از من! در کل من به این نتیجه رسیدم که جومینا تظمینی برای امنیت محصولاتش نداره و اگه سایتتون براتون خیلی اهمیت داره بهتره که به هیچ وجه از افزونه های این سایت استفاده نکنید چون درصد اشتباهات امنیتیشون زیاده.

member99

Member
تشکر از شما / خودم به افزونه ی جومسوشیال رسیدم ... این را چطوری می بینی؟

Graphessional

Active Member
جومسوشل یه کمپوننت برای راه اندازی جوامع مجازی مثل فیس بوک و مای اسپیس هستش. راستش من ربطشو با هدف شما دقیقا متوجه نمی شم ولی در هر حال در زمینه کار خودش یه کمپوننت قوی و موفقه. اگه خواستید فارسیشو تهیه کنید به لینک زیر سری بزنید:
http://p30joomla.com/دانلود-كامپونن...سوشیال-نسخه-2-6-2-فارسی-و-راست-چین-شده-رایگان

member99

Member
خب برای اینکه کاربرام پروفایل داشته باشند، از جومسوشیال استفاده می کنم و با افزونه فرم هم سوالات نظرسنجی را به پروفایلشون می فرستم / نمی شه مگه قربان؟ بعد شنیدم نسخه های نال شده بدرد نمی خورن و ممکنه کار را با مشکل مواجه کنند . اینطور نیست؟

Cisco

مدیر انجمن
خب برای اینکه کاربرام پروفایل داشته باشند، از جومسوشیال استفاده می کنم و با افزونه فرم هم سوالات نظرسنجی را به پروفایلشون می فرستم / نمی شه مگه قربان؟ بعد شنیدم نسخه های نال شده بدرد نمی خورن و ممکنه کار را با مشکل مواجه کنند . اینطور نیست؟
فرم رو نمی تونید مستقیم به کاربر بفرستید , خود ماژول جوملا مثل نظر سنجی عمل می کند. یک نظر سنجی می سازید و فقط دسترسیش رو برای عموم آزاد می کنید ! اگر می خواید فرم بفرستید باید از کامپوننت های فرم ساز استفاده کنید. مثل RSform و بعد دسترسی رو برای اعضا قرار بدید و لینکش رو برای کاربر بفرستید و کاربر پس از پاسخ به سوالات و ثبت , تمامی اطلاعات به ایمیل شما یا دیتابیس کامپوننت ارسال می شود.
نسخه های نال شده مثل نسخه های کرک شده نرم افزار ها هستند! در اسکریپت های نال تضمینی برای امنیت اسکریپت ها و یا کامپوننت ها و...وجود ندارد .
موفق باشید!

جدیدترین ارسال ها

بالا