پرواز آخر

MOHSENCOB

Member
سلام

این طرح 100% براش و دیشب 3ساعت کاربرد . این با موس کشیده شده که اگر قلو نوری بود سرعت و دقت بالاتر میرفت.

تقدیم به مجید انلانیهای عزیز

پیوست ها

• deep space.JPG
    deep space.JPG
    116.9 کیلوبایت · بازدیدها: 55

E-Boy

کاربر فعال انجمن طراحی وب سایت
سلام دوست عزیز .
عیدتون مبارک .
خسته نباشید .
زیباست .
فقط واتس دیس ؟ :-?
توضیح بدین لطفا .
موفق باشید .

MOHSENCOB

Member
سلام
این یه خلبانه که میخواد سوار سفینش بشه

آخرین ویرایش:

MOHSENCOB

Member
اگه به پایین تصویر نگاه کنی پوشش خاصی میبینی (مثل الیاف) یه نفر اونجاست در واقع این طرح نگاه اون یه نفر (یه جاسوس)که قایم شده . کارکتر یه خلبانه که اشاره کرده همه چیز برای پرواز ok اما اون جاسوس قسمتی از سفینشو خراب کرده که در طرح مشخصه و برای همین این پرواز آخرشه......منونم از نظرت

آخرین ویرایش:

MrHossein

Well-Known Member
اگر واقعا تمام كار با براش كار شده باشه اون هم فقط با ماوس كه خيلي عاليه. البته بجز اون خلبانه كه يكم كمتر عاليه.

موفق باشي

bassam_cg

Active Member
سلام محسن جان
کارت خوبه بدک نشده بخصوص با توجه به مدت زمانی که براش صرف کردی ولی یک سری ایرادات داره نورش یکم over burn شده ( اگر درست نوشته باشم )
حس میکنم که perspective رو هم درست رعایت نکردی بخصوص که میگی از دید یک نفر هستش چون با توجه به میزان فاصله ای که از سفینه داره به نظرم نوع قرار گیری perspective متفاوت خواهد بود البته شما خودتون استادی و شاید من بد متوجه شدم

یا حق

Legend

Member
به نظر من کار بسیار زیبایی شده ..
البته منظور من نوع نگرش و ایده هاتون هست ..
اون آدم با اون شکل و این وسیله فضایی یا مدرن ..
بسیار عالیست ..
موفق باشید

MOHSENCOB

Member
اینم بخاطر نظرات دوستان

پیوست ها

• deep space copy.JPG
    deep space copy.JPG
    123.4 کیلوبایت · بازدیدها: 18

MrHossein

Well-Known Member
خسته نباشید. دستت درد نکنه. از خیلی جهات بهتره شده ولی در مورد صورت اون خلبان من هنوز سر حرف قبلیم هستم. به نظرم اصلا نیازی نیست چهرش پیدا باشه با نقاب تیره ی خود کلاه روی چهره رو پوشش بده و دستش رو هم از قسمت آرنج یکم خم کن. نظرت درباره نظرم چیه؟

موفق باشی​

MOHSENCOB

Member
ممنون از نظرتون

چون از یک طرف نور تابیره شده باید صورت خلبان پیرا باشه چون گردنش یکم متمایل به نورهالبته من دوست داشتم حلت پینتینگش حفظ بشه. درباره دستشم اون صلیقه ایه شاید هم قشنگتر بشه

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا