سلام دوستان پرمیشن فولدر ها برای آپلود چند باید باشه ؟
k2-4u Well-Known Member Jan 10, 2010 #2 باید 0777 باشه ولی این پرمیشن چون امنیت رو پایین میاره باید در فولدری که پرمیشنش 0777 ته یک فایل .htaccess با یکسری تنظیمات بگذاری . این نتظیمات معروف هم می تونی از فولدر های uploads یه cms سی مثل phpnuke پیدا کنی (من یادم نیست!)
باید 0777 باشه ولی این پرمیشن چون امنیت رو پایین میاره باید در فولدری که پرمیشنش 0777 ته یک فایل .htaccess با یکسری تنظیمات بگذاری . این نتظیمات معروف هم می تونی از فولدر های uploads یه cms سی مثل phpnuke پیدا کنی (من یادم نیست!)
Mr.Steres Active Member Jan 10, 2010 #3 تا جایی که من می دونم 777 بستگی به جایی که می خوایی اسفاده کنی داره ...
sharktech کاربر فعال Jan 10, 2010 #4 میتونی از این کد توی فایل .htaccess استفاده کنی : کد: Options -Indexes Options -ExecCGI AddHandler cgi-script .php .php3 .php4 .phtml .pl .py .jsp .asp .htm .shtml .sh .cgi
میتونی از این کد توی فایل .htaccess استفاده کنی : کد: Options -Indexes Options -ExecCGI AddHandler cgi-script .php .php3 .php4 .phtml .pl .py .jsp .asp .htm .shtml .sh .cgi
amirepsilon Active Member Jan 10, 2010 #5 یه سوال اگه همه ی پرمیشن ها از 777 بیشتر نمیشه پس چرا اومدن چهان کاراکتر بهش اختصاص دادن ؟ 0777 ؟؟؟
k2-4u Well-Known Member Jan 10, 2010 #6 اون 0 آخر یا 1 یا 4 یا 0 که همیشه در سرور ها 0 ره و مربوط به سیستم عامل میشه هیچ وقت توی این کارها سر و کاری باهاش نیست
اون 0 آخر یا 1 یا 4 یا 0 که همیشه در سرور ها 0 ره و مربوط به سیستم عامل میشه هیچ وقت توی این کارها سر و کاری باهاش نیست
pasargad-ir Active Member Jan 12, 2010 #7 تو امضام یه آموزش کوچیک قرار دادم. زیاد به بحث ربط نداره ولی شاید دوستانی که مطلب رو جستجو می کنن به دردشون بخوره. مرسی از همه
تو امضام یه آموزش کوچیک قرار دادم. زیاد به بحث ربط نداره ولی شاید دوستانی که مطلب رو جستجو می کنن به دردشون بخوره. مرسی از همه