پرش رنگ انیمشن

ghaffardorostan

Active Member
سلام دوستان
من همیشه یه مشکل عمده برای انیمشن دارم و اون اینه که هر وقت خروجی میگیرم حالا با هر تکنیکی (مستفیما avi یا با تهیه فریم عکسهای متعدد) انیمشن خروجی من پرش رنگ داره و کیفیت ضعیف اون کل لطف کار رو از بین می بره. آیا درسته خروجی انیمشن رو همینجوری با پرش رنگ به مشتری داد؟ اگر نه پس
1- آیا نیاز به یه سری سخت افرارهای خاصی برای خروجی گرفتن با کیفیت حرفه ای هست ؟ آخه یه چیزایی در این مورد شنیدم .
2- چقدر باید هزینه کنم تا اگه نیاز به سخت افزار خروجی هست اونو بخرم و چه مارکی رو پیشنهاد می کنید؟
3- اصلا جایی هست تا فایل رو بدیم بیرون برای رندر البته فکر میکنم این کار زیاد درست نباشه.

ممنون میشم از راهنمایی

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام
اگر تنظیمات رندر شما در حد مناسب و یا بالایی قرار داشته باشه ،منطقاً نباید مشکلی داشته باشید و نیاز به سخت افزار خاصی ندارید .

ghaffardorostan

Active Member
ممنون از پاسختون
من یک بار کارمو با vray انجام داده بودم و خروجی رو با تبدبل عکس به انیمشن انجام دادم و یکبار هم مستقیما خروجی رو avi گرفتم ولی تو هر دو مورد بعلت تعداد زیاد فریمها که 1000 تا بودند و 4 روز طول کشید که رندر تموم شه با سایز 600*800 رندر گرفتم آیا دلیل پرش رنگ همینه اگر اینطوره شما با چه سایزی رندر می کنید؟

ghaffardorostan

Active Member
دوستان خوشحال می شم اگر کسی راهنمایی بیشتری کنه به سوالات بالا اخه فوریه
ضمنا بدون استفاده از vray هم این مشکلو داشتم

hosienmax100

3D Artist
شما با سایز 1280*720 hd خروجی بگیرید از یه فرمت با کیفیت استفاده کنید sgiیا tiff /

frame rate رو همونی در نظر بگیرید که توی نرم افزار کمپوزیت تنظیم می کنید _در واقع مشکل اصلی شما اینه خروجی فریم هایی که ایمپورت کردید رو درست تنظیم نمی کنید با نرم افزار کمپوزیتور ..

هنگام خروجی از mov استفاده کنید compression رو روی animation مثلا بزارید و Quality رو 100 بزارید (من توی فیوژن اینجوری میگیرم مشکلی ندارم .)

موفق ابشید /

maziar58

New Member
سلام
از زمانی که استاندارد DV رایج شده برای رندر های معمولی نیازی به سخت افزار خاصی نیست.
شما باید فایل AVI رندر کنید و compresor اون رو روی microsoft DV بزارید.البته سایز تصویر شما باید d1vodeo-pal باشه یعنی 720*576
این استاندارد برای تلویزیون ایران استفاده میشه.

من از امروز سوالات 3D max رو در این آدرس پاسخ می دم.

آخرین ویرایش:

hosienmax100

3D Artist
خروجی به صورت Avi اصلا کار مناسبی نیست هیچ جای دنیا اینجوری خروجی نمی گیرن دلیلش هم که واضحه ..

maziar58

New Member
برای داشتن یک dv-avi حتما لازم نیست هنگام رندر مستقیما خروجی avi گرفت. میشه اول image رندر کرد (مثلا tga یا حتی jpg) و بعد با نرم افزار های تدوین مثل primer اون رو به avi تبدیل کرد. این طوری اگر وسط رندرینگ به هر دلیل رندر قطع بشه مشکلی پیش نمیاد.
اما استاندارد شبکه های sd همون avi هست و از mov استفاده نمی کنند. البته بحث HD متفاوته.

ghaffardorostan

Active Member
ممنون از شما اساتید محترم انیمیشن خوشحال شدم پاسختونو خوندم و تشکر میکنم از سایت مفید مجید آنلاین چون تنها جایی که میتونم برا پاسخ بهش مراجعه کنم
اما جناب حسین و مازیار عزیز باید بگم من تو انیمشن خیلی ناشی هستم و نمی دونم نرم افزار کامپوزیت ویا dv-avi که گفتید چیه و کجاست می شه اگه امکان داره بیشتر تضیح بدی و یا اگه توضیحش مفصله ، یک سورسی ازش معرفی کنید تا بهتر منظورتونو بگیرم
بازم تشکر میکنم از اظهار نظر تمام دوستان

hosienmax100

3D Artist
ببنید دوست عزیز شما سایز خروجی که ازتون خواستن رو بگید (ینی منظورم اینه کار برای کجاست )

بعد خروجی که از تری دی مکس گرفتید رو وارد کنید به یک نرم افزار مثله:

after effect /fusion /premiere

و اونجا خروجی مد نظرتون هست رو بگیرید _مثلا َavi /mov/.....

موفق باشید /

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
دوست عزیز برای تبدیل عکس ها به فایل تصویری به هیچ نرم افزاری نیاز نیست ، توی خود مکس تو بخش رندرینگ یه گزینه به اسم Ram Player وجود داره که می تونی توی کانالA اولین رندرت رو انتخاب کنی و اون به صورت خودکار همه عکس هارو load می کنه و بعد با زدن گزینه save می تونی با هر پسوندی که دلت بخواد خرورجی بگیری .
در مورد پرش رنگ هم ما داشتیم یک پروژه انیمیشن با مکس 2010 و وی ری می بستیم که رندرهامون از اول خوب بودن و هرچه به انتهای رندر نزدیک می شدیم همه رنگ ها به سیاهی می رفت به غیر از ssd و spicular که این مشکل با رندر گرفتن تو مکس 2011 و وی ری 2011 حل شد . ( حالا نمیدونم مشکل شما هم همین بوده یا نه )
موفق باشید .

maziar58

New Member
سلام
dv avi همون AVI هست. یعنی زمانی که رندر می گیرید برای خروجی خروجی فایل AVI رو انتخاب کنید. پیش از سیو کردن می پرسه کمپرسور شما چی باشه. باید microsoftDV رو انتخاب کنید.
نر مافزار تدوین مثل پریمیر هست که باید آموزش کامل ببینید.

Ali3D

Active Member
دوست عزیز منظورت از پرش رنگ چیه؟ انیمیشنت پرش فریم داره یا رنگ؟
مثلاً رنگ دیوار تو یه فریم چند درجه روشن تر از فریم قبلیش می شه و تو فریم بعدی رنگ دوباره بر می گرده به حالت اولش؟
اگه این طوریه تنظیمات ور-ری اِت رو باید درست کنی، نویز و همین طور بازتاب اول و دومت (فیرست بونس و ...)
البته اگه داری از وی-ری استفاده می کنی

ghaffardorostan

Active Member
با تشکر از تمام دوستان که تلاش کردند و پاسخ دادند
بالاخره تونستم یک قسمت از انیمشن رو پیوست کنم تا منظورم بهتر روشن بشه این کار مستقیما با خروجی AVI بوده
در سوال استاعزیزم hoseinmax باید بگم این کار برای ارائه در سمینار توسط ویدئو پروژکتور هست و به من سایز خروجی خاصی نگفتند. حتی نمیدونم mov بهتره یا avi
استاد عزیز baloot3d یک فریم هم پیوست کردم اگه مشکل پیش نیاد بتونید ببینید اونو با vray کار کردم ولی کف سالن انگار نفاط تیره دیده می شه که تو رندر نهایی با Ramplayer این نقاط بد جوری انیمشن ضایع می منه البته این با MAX 2009 کار کرده بودم
Maziar جان اصلاحی که گفتی رو حالا گرفتم ممنون
دوست عزیزم ali3d من نمونه انیمشنی که گذاشتم با خروجی مستقیما avi هست که مشکل بی کیفیتیش اینطور که دوستان گفتند فکر کنم سایز خروجیم بوده که ضعیف بوده یعنی 800*600 البته اگر مشکل فقط همین باشه
ولی پوستمو کند 4 روز طول کشید تا 1000 فریمو زد سیستم هم خیلی عالیه ولی نمی دونم اگه بخوام با سایز بالاتر بزنم چقدر کار طولانی تر میشه
ممنون ازتمام دوستان

پیوست ها

• shem.avi
    2.4 مگایابت · بازدیدها: 24
  • pab0470.jpg
    pab0470.jpg
    53.7 کیلوبایت · بازدیدها: 10

Ali3D

Active Member
دوست عزیز همون طور که گفتم به نظر میاد مشکل اصلیت بازتاب اول و دوم و همین طور نویزت باشه
می تونی تنظیمات رندرت رو اینجا بذاری؟ یا بنویسی؟

ghaffardorostan

Active Member
این تصویر تنظیمات انیمشن shem.avi که قبلا بالا گذاشته بودم هست و مستقیما رندر avi گرفته شده بود همونطور که میبینید این کار یه رندر معمولی و vray تیست

پیوست ها

• shem.jpg
    shem.jpg
    135.2 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • shem2.jpg
    shem2.jpg
    123.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

ghaffardorostan

Active Member
اینم تصویر تنظیمات انیمشنیه که بصورت تک فریم تک فریم گرفته شده و بعدا با ramplayer انیمیشن شده وبصورت vray می باشد
اشکالش در انیمشن این بود که نقاط تیره روی تصویر دیده میشه و کلا کیفیت تصویر خوب نبود (با سایز 600* 800) و لرزش دور بین هم داشت
در زیر دوباره فریم براتون میذارم روی نفاط تیره دقت کنید میدونم مال تنظیمات vray هست ولی نمی دونم دقیقا کجاست

پیوست ها

• vray 1.jpg
    vray 1.jpg
    146.1 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • vray2.jpg
    vray2.jpg
    78.8 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • vray 3.jpg
    vray 3.jpg
    33.1 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • vray 4.jpg
    vray 4.jpg