[phpNuke] پرشین نیوک افتتاح شد!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

miladspy

Member
من نمی فهمم این همه در گیری برای چیه ؟ به نظر شما من حق استفاده از آموزشی که خودم نوشتم را ندارم ؟( شما به این هم ایراد میگیرید ) لابد نگهبانی هم که خودم فارسی کردم رو هم نمیتونم استفاده کنم ؟
اگر به نظر شما من دارم با فایل های شما ادامه میدم پس باید خیلی زود کم بیارم پس این نباید شما را زیاد نگران کنه !

در ضمن اگر موضوع کپی کردن فایل های بقیه بود ! شما خودتان در این کار اولید , جالب اینجاست منکرش هم میشید

شما بار ها انجمن های سایت من را تهدید کردید ! اینکار به نظرتون به خاطر چیه ؟ بذارید به مرور زمان این خود کاربرا باشند که نیوک های بهتر بین فارسی کنندگان را انتخاب کنند ! من دیگر حرفی برای گفتن ندارم

از مدیریت خواهش میکنم این تاپیک را قفل نمایید

ممنون

tebyan

Member
سلام به خاطر میلاد چیزی نمیگم اون هم نگاه کن زده هلو یکی از نیک نیم خودمه به خاطر امسال شما ثبت کردم
این از اوون
من قصد توهین ندارم خواستم در جریان باشید همین اگه توهین شده ببخشید
بای

komiteh2

Member
ahmad906

جان اولا که ما مدیران ایوپرشین اینجا بوق نیستیم که هرکی از راه اومد (اونم 1 ساعت بعد از انتشار نسخه ی ما ) بخواد فایل اصلاحی ماژول سرچ رو بده !
در ضمن میلاد خان یک بار برای ما فایل اصلاحی دادن برای ماژول خبر ها که واسه هفت پشتمون بست بود

ــــــــــــــــــــــــــــــ
میلاد جان بحث سره نگهبان یا آموزش نیست ! خودتم می دونی ! چرا به خودت دروغ میگی ! من شرط زندگیم میبندم تو نیوک ما رو ریختی تو کامپیوترت و تغییرات جزئی دادی و بعد به اسمه خودت میدی بیرون .....؟؟؟

قبلا که پاسخت این بود که open source هست ! هرکی دلش می خواد می تونه به نیوک شما ور بره و ماله خوش کنه ولی بعد اینکه من اون قانون ایو رو تو سایت دادم دیگه روت نشد این حرف رو بزنی حالا رفتی تو کار دروغ ...؟؟

میلاد خودت می دونی که 1000 مورد کپی برداری شده از ما را می تونیم همین الان عنوان کنیم !

مثله یک پسر خوب برو سایتت رو ببند ! ما هنوزم تو را می تونیم مدیر انجمن ها کنیم !

دیگه میله خودته !

از تورنادو و دانیال عزیز هم سپاس گذارم !

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا