پرسش و پاسخ

MBTCG

Member
مراحل :
1- انتخاب آبجکت.
2- رایت کلیک.
3- Convert to -> Convert to Editable Poly

روش دوم:
در modifer stack رو آبجکت رایت کلیک کنید سپس روی Editable Poly کلیک کنید.

اگر از یکی از modifierها به بعد را می خواهید به editable poly تبدیل کنید:
1- modifier مورد نظر را انتخاب کنید
2- از modifer list مدیفایر Poly select را انتخاب کنید.
3- روی Poly Select رایت کلیک کنید سپس روی Collapse To کلیک کنید.

madmaster_3d

Well-Known Member
علیرضا بهت پیشنهاد می کنم آموزش جامع مکس از شرکت لیندا رو ببینی خیای عالیه
lynda 3d max 2010 essential training

archisam

Member
madmaster سلام این سوال رو یه بار دیگم پرسیدم اما جواب نگرفتم اگه این آموزشهای لیندا رو ببینیم حرفه ای میشیم تو مکس ؟ واسه حرفه ای شدن چیکار باید کرد ؟:shock:

rmreza

Well-Known Member
اگه رشته ات معماریه که بیشتر راع رو رفتی اگه مثل من معماری نخوندی باید از تو اینترنت یک چندتا کتاب دالود کنی و عکس های زیادی رو با دقت بررسی کنی یاد گرفتن مکس کار سختی نداره و اونیکه بیشتر مهمه طرح

ALI_TAKHTI

Active Member
دوست عزیز دوستان جواب شما رو دادند.امیدوارم به جوابتون رسیده باشید.
من فقط لازم میدونم یاد اوری کنم در انتخاب اسم تایپیک دقت کنید.اسم تایپیک باید مشخص کننده موضوع تایپیک باشه.
موفق باشی

m_h8807

New Member
سلام
ببخشید که مزاحم میشم
من کاربر مبتدی هستم

من یه فایل مکس دارم که توی سیستم خودم باز میشه اما نمیتونم اونو توی سیستمای دیگه باز کنم

وقتی میخواد باز بشه این ارور رو میده

err00001.jpg

بعدشم این میاد

err00002.jpg

تورو خدا سریع کمک کنید یه راه حل براش پیدا کنم

سلام
وقتی برای شروع مثلا باکس ایجاد میکنم با زوم می تونم برم توی باکس
ولی دارم روی یه پروژه کار میکنم .
خونه ویلاییه
وقتی زوم میکنم داخل حجم نمیره..علتش چی هست؟
تصور میکردم شاید واسه اکسترود کردن لاین باشه که نیست...
بخاطر چیه؟

آخرین ویرایش:

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام این سوال رو یه بار دیگم پرسیدم اما جواب نگرفتم اگه این آموزشهای لیندا رو ببینیم حرفه ای میشیم تو مکس ؟ واسه حرفه ای شدن چیکار باید کرد ؟
ارچ شما اگر همون تاپیک بری من جوابت رو دادم. لیندا آموزش هاش آموزش جامع مکس هستش به درد شما نمی خوره. یعنی میگه این دکمه move هستش . این دایره هستش. این حرف ها

من نمی دونم سطحت چقدره. ولی برای حرفه ای شدن یک آموزش فایده نداره. شما باید آموزش های شرکت digital tutors و eat 3d و 3d palace و ... رو ببینی. و حتی آموزش های توی اینترنت هستن هم تصویری هم عکسی.
تمرین زیاد کن بعد بسپرش به زمان. یک شبه نمی تونی حرفه ای بشی. باید فقط تمرین کنی. حالا سوال دیگه ای داشتی پیغام بده. من چون اینجا رو ممکنه چک نکنم.
موفق باشی

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
سلام
ببخشید که مزاحم میشم
من کاربر مبتدی هستم
من یه فایل مکس دارم که توی سیستم خودم باز میشه اما نمیتونم اونو توی سیستمای دیگه باز کنم
وقتی میخواد باز بشه این ارور رو میده

احتمالا مشکل از کم بودن رم اون کامپیوتره.

سلام
وقتی برای شروع مثلا باکس ایجاد میکنم با زوم می تونم برم توی باکس
ولی دارم روی یه پروژه کار میکنم .
خونه ویلاییه
وقتی زوم میکنم داخل حجم نمیره..علتش چی هست؟
تصور میکردم شاید واسه اکسترود کردن لاین باشه که نیست...
بخاطر چیه؟

شما باید یکی از اشیائی که میخواید به سمتش برید رو انتخاب کنید و عمل زوم رو انجام بدید تا دوربین به سمت اون بره، همینطور پیشنهاد میکنم بعد از انتخاب اون جسم دکمه ی Z روهم بزنید. اگر موقع زوم کردن سرعت زوم کم شد میتونید با گرفتن کلید Ctrl سرعت اون رو زیاد کنید یا با استفاده از Alt+Ctrl+Middle Button عملیات زوم رو انجام بدید.

دوستان من مشکلم حل نمیشه هر کاری میکنم حتی با انتخاب زوم نمیشه که بره داخل فضا
فایل را هم میزارم تا ببنید
ممنونم
7.max - 1.4 Mb
MAX 2012

آخرین ویرایش:

MBTCG

Member
شاید بخاطر اینه که تو حالت orthographic کار می کنی. اگه اینطوره برو تو Perspective (کلید p) مشکلت حل می شه.
البته اگه می خوای تو حالت Orthographic کار کنی می تونی یه بخشی از آبجکت رو Hide کنی (Alt+H) و وقتی کارت تمام شد Unhide کنی (Alt+U).
بهتره Unhide رو تو ساب آبجکت Element انجام بدی تا مطمئن باشی همه چیز Unhide شده.

آخرین ویرایش:
شاید بخاطر اینه که تو حالت orthographic کار می کنی. اگه اینطوره برو تو Perspective (کلید p) مشکلت حل می شه.
البته اگه می خوای تو حالت Orthographic کار کنی می تونی یه بخشی از آبجکت رو Hide کنی (Alt+H) و وقتی کارت تمام شد Unhide کنی (Alt+U).
بهتره Unhide رو تو ساب آبجکت Element انجام بدی تا مطمئن باشی همه چیز Unhide شده.
تشکر مشکلم حل شد
وقتی تو ی پرسپکتیو تو یه نما دیگه هستم داخل زوم نمیشه..ولی توی پرسپکتوید home زدم مشکل حل شد .تشکر

ALIREZA.H007

New Member
سلام به همگی ممنون از لطف همتون/

فکر کنم این موضوعی که ایجاد شده (پرسش و پاسخ )موضوع خوبی باشه شما میتونی سوالتون مطرح و خیلی سریع جوابتون بگیرین 
ممنون.....................

جدیدترین ارسال ها

بالا