پرسش در مورد واکنش آب به یک جسم

سلام . من می خوام جایی که تو عکس نشون دادم وقتی آب به پایه سکو برخورد می کنه یک واکنش نشون بده ... مانند واکنش ساحل دریا... باید چیکار کنم ؟:shock:

manzare -- ghorub darya.jpg

CG-Student

Member
سلام دوست عزیز
والا تا جایی که من اطلاع دارم باید make collide داشته باشید
توی تب ndynamic و سپس nmesh اگه اشتباه نکرده باشم باید ساحل انتخاب و کولاید بزنید

گفتم مثلا ساحل ... می خوام آب وقتی به پایه سکو می خوره برگشت کنه ... اونم خیلی آروم.

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام
ببین عزیز برای راحتی کار باید با real flow کار کنی که به زیبایی هر چه تمام تر این کار رو برات میکنه. حتی میتونه تصویر alpha ـی هم بهت بده تا بندازی روی پای اون اسکله تا حالت خیسی رو براش ایجاد کنی
ولی تصویری که گذاشتی جسم هیچ تاثیری روی آب نذاشته.

توی real flow هم با ایجاد یه real wave و نصبت دادن جسم به عنوان جسم برخورد کننده که اصولا اجسام توی real flow جسم برخورد کننده هستن و بعد با تنظیمات سطح آب رو موج دار کنی به شکل و مقداری که میخوای میتونی تاثیر رو روی سطح آب ایجاد کنی بعد جسمت رو ببری تو مایا.

البت که با خود fluid مایا هم میشه چنین کاری کرد ولی با real flow سریعتر و راحت تر به نتیجه میرسی.

ssdsajad

Active Member
توی real flow هم با ایجاد یه real wave و نصبت دادن جسم به عنوان جسم برخورد کننده که اصولا اجسام توی real flow جسم برخورد کننده هستن و بعد با تنظیمات سطح آب رو موج دار کنی به شکل و مقداری که میخوای میتونی تاثیر رو روی سطح آب ایجاد کنی بعد جسمت رو ببری تو مایا.

نسبت دادن جسم به عنوان جسم برخورد کننده .......اینو میخوام بدونم
تواین تاپیک راهنمایی کنید
http://forum.majidonline.com/threads/196891-درخواست-آموزش-رندر-realflow

جدیدترین ارسال ها

بالا