بی بی کد پردیس سینمایی گرگان (جواد زمانی)

*farshid*

کاربر VIP
سلام
در كل برا يه ساعت كه خوبه و اينكه برا يه ساعت معلوم كاره درست و حسابي نميشه كه استاد خودت ميدوني ايرادات كجاست فقط خواستي بگي بابا من تو يه ساعت اين كار رو كردم حامد برو جلو بوق بزن:lol::lol::lol: شوخي كردم:rose::rose::rose:
ولي چمنا بلنده...كمي با فتوشاپ و پست ناميزونه ...خوب تنضيمات رندر هم كمي ضعيف كه جاهاي روشن سياهياش معلوم شده

علي علي
آره هدفم تقریبا این بود... بوق و این حرفا :lol: ( ولی یه هدف والا داشتم (البته به غیر متحد کردن چوسان قدیم:wink:): دلم برایتون تنگیده بود گفتم یه کار جدید بذارم یکم گپ بزنیم)

Mandana

Active Member
نور پردازیش جالب شده..آب اش رو دوس داشتم..یکم افکت روش شبیه این کارایی که با مجیک بولت می زنن شده ازین جهت خوشم اومد ازش
شبیه یکی از کارای آندو شده ( شوخی..اسمایل باسه حرص در آوردن :دی)

غلط کردم منو نخور:cry:
موفق باشی دوست جان:rose:

زیباست !

با توجه به اینکه اجازه نقد نیست و البته جایی هم برای نقد نمونده ، ولی rpc هایی که کار شده opacity ـشون یکم کمه که از وسطشون اونورش دیده میشه.

اما در کل بسیار زیباست ، موفق باشی :rose:

*farshid*

کاربر VIP
نور پردازیش جالب شده..آب اش رو دوس داشتم..یکم افکت روش شبیه این کارایی که با مجیک بولت می زنن شده ازین جهت خوشم اومد ازش
شبیه یکی از کارای آندو شده ( شوخی..اسمایل باسه حرص در آوردن :دی)

غلط کردم منو نخور:cry:
موفق باشی دوست جان:rose:
های مدیر جوون
ممنون
مجیک بولت چیست؟ :wink:

آندو ... :)
ببخشیند منو ... به خاطر پست های بی تربیتی که نگاشتم. :rose: :green:.

*farshid*

کاربر VIP
واقعا عالی و زیبا شده خسته نباشی
خیلی لذت بردم
مرسی
قربونت برم :rose:
زیباست !

با توجه به اینکه اجازه نقد نیست و البته جایی هم برای نقد نمونده ، ولی rpc هایی که کار شده opacity ـشون یکم کمه که از وسطشون اونورش دیده میشه.

اما در کل بسیار زیباست ، موفق باشی :rose:

قربونت سوپر حرفه ای ...
rpc نیستن تو فوتو ایمپکت اضافه کردمشون
سایه هاشونم نقاشیه دو بعدیه
حق داری ... زیاد تو چشم بودن یکم opacity دادم بهشون :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا