بی بی کد پردیس سینمایی گرگان (جواد زمانی)

*farshid*

کاربر VIP
سلام

سریعترین رندریه که تا حالا گرفتم
البته 10 تا رندر گرفته بودم که فقط همینو میذارم براتون
دیشب شروع کردیم همون دیشبم تموم شد.

طراحی و مدلسازی با جواد زمانی بوده ... تو آرچیکد
برای پایان نامه معماریش چند تا رندر گرفتم .
نقد نکنین... فقط ببینین:green:
http://ups.night-skin.com/uploads/89-7/1297307149.jpg

آخرین ویرایش:

amirsadraii

Active Member
سلام فرشید خان
خسته نباشید
کار قشنگی شده اما به تظر من از نظر معماری مشکل داره
ارتفاع ستون های پایین چنده؟ ارتفاع دیوارات چنده؟
این کار میتونه از کار آندو ایده گرفته شده باشه همون خونه سفید که از زمین با ستون ها جدا شده
اگه نظرت اینه که اصولی که لوکوربوزیه در طراحی برای مدریته هادر نظر گرفته همشو به کارببر
یعنی خانه ماشینی برای زندگی که شخصا مخالف این نظرم
میتونی برای این نظریه ها به کتاب معماری معاصر قبادیان سربزنی
شرمنده که پرحرفی کردم ممنون

poriaabaci

Member
رندر زیبا و افکت نور خورشید هم عالیست
کار خیلی گرم و کیفیت دل چسبی داره راجع به نور پردازیش توضیح میدی؟؟؟

*farshid*

کاربر VIP
سلام فرشید خان
خسته نباشید
کار قشنگی شده اما به تظر من از نظر معماری مشکل داره
ارتفاع ستون های پایین چنده؟ ارتفاع دیوارات چنده؟
این کار میتونه از کار آندو ایده گرفته شده باشه همون خونه سفید که از زمین با ستون ها جدا شده
اگه نظرت اینه که اصولی که لوکوربوزیه در طراحی برای مدریته هادر نظر گرفته همشو به کارببر
شرمنده که پرحرفی کردم ممنون
سلام آرشیتکت جوان
شما هم خسته نباشین
ارتفاع ستون های پایین چنده؟
3.5 متر
ارتفاع دیوار چنده؟
زیاد ... 11 متر حدودا.( معمار کار من نیستم ولی چون خودش اینجا نیست(یکی از همکلاسیهامه) من ازش دفاع میکنم:wink:)
ازتفاع سالن نمایش حدود 7 متره که با سقفش میشه 8.5 متر (سقف 1.5 متری برای تاسیسات سینما)
خونه ی سفیدی که از زمین جدا شده؟ آندو؟ ندیدمش
لوکوربوزیه ؟ ایده معماری مدرن؟
من بهت 100% اطمینان میدم که معمار این کار موقع طراحی فکرش به این چیزا نبوده... کار خودشو انجام داده حالا شبیه یه خونه ای تو یه جایی شده تقصیر معمارش نیست.

یه سوال ... ترم چندی؟
ما همه این کتابارو خوردیم ... وقتی میخوای یه کاریو نقد کنی نظر خودتو بگو ...
در مورد اون خونه سفید هم مطمئنا اشتباه میکنی ... آندو اصلا خونه نساخته تا الان:green:.

آدم باید 10 بیست تا کتاب بخونه بعد بیاد یه کتاب معرفی کنه... من اعصاب ندارم:sad:

خدا این ترم پایینیا چرا اینجوری شدن آخه:sad:

*farshid*

کاربر VIP
رندر زیبا و افکت نور خورشید هم عالیست
کار خیلی گرم و کیفیت دل چسبی داره راجع به نور پردازیش توضیح میدی؟؟؟
سلام حرفه ای
خوبی؟
ممنون از نظر لطفت

نور پردازیش.... یه خورشید معمولی vray
یه نور vray sky برای نور پردازی کلی کار.
و دیگر هیچ

بقیه کار ها تو فوتوایمپکت بوده
افکت مه و skyglow و ...

از نظر پرزانته کار خوبی نشده انصافا ولی درکل ... درختای پسزمینه و رفلکتشون رو آب + متریال displacement دار + افکت های پستپروداکشن کار رو تا حدودی رو آورده :rose:

Hamed

Active Member
سلام
در كل برا يه ساعت كه خوبه و اينكه برا يه ساعت معلوم كاره درست و حسابي نميشه كه استاد خودت ميدوني ايرادات كجاست فقط خواستي بگي بابا من تو يه ساعت اين كار رو كردم حامد برو جلو بوق بزن:lol::lol::lol: شوخي كردم:rose::rose::rose:
ولي چمنا بلنده...كمي با فتوشاپ و پست ناميزونه ...خوب تنضيمات رندر هم كمي ضعيف كه جاهاي روشن سياهياش معلوم شده

علي علي

amirsadraii

Active Member
سلام آرشیتکت جوان
شما هم خسته نباشین
ارتفاع ستون های پایین چنده؟
3.5 متر
ارتفاع دیوار چنده؟
زیاد ... 11 متر حدودا.( معمار کار من نیستم ولی چون خودش اینجا نیست(یکی از همکلاسیهامه) من ازش دفاع میکنم:wink:)
ازتفاع سالن نمایش حدود 7 متره که با سقفش میشه 8.5 متر (سقف 1.5 متری برای تاسیسات سینما)
خونه ی سفیدی که از زمین جدا شده؟ آندو؟ ندیدمش
لوکوربوزیه ؟ ایده معماری مدرن؟
من بهت 100% اطمینان میدم که معمار این کار موقع طراحی فکرش به این چیزا نبوده... کار خودشو انجام داده حالا شبیه یه خونه ای تو یه جایی شده تقصیر معمارش نیست.

یه سوال ... ترم چندی؟
ما همه این کتابارو خوردیم ... وقتی میخوای یه کاریو نقد کنی نظر خودتو بگو ...
در مورد اون خونه سفید هم مطمئنا اشتباه میکنی ... آندو اصلا خونه نساخته تا الان:green:.

آدم باید 10 بیست تا کتاب بخونه بعد بیاد یه کتاب معرفی کنه... من اعصاب ندارم:sad:

خدا این ترم پایینیا چرا اینجوری شدن آخه:sad:
سلام به شما دوست عزیز
آره من اشتباه کردم اصلا کار ویلا ساوای لوکوربوزیه است که در زیر برات گذاشتم در ضمن من نگفتم که ازروی این خانه سفید کپ زده گفتم ایده گرفته

[FONT=arial,helvetica,sans-serif]
Villa%20Savoye.jpg
[/FONT]​

اما در مورد معماری
همون طور که گفتم تناسب مدوله ما بین ستون ها و ارتفاع کل نیست
اگه به پیوست ها یه سر بزنی میبینی که ارتفاع ساختمان دوست عزیزتان (که طرفداریشو میکنید) بالای 14 متر هست
دوست عزیز مهم نیست ترم بالا یا پایین باشی مهم اینه که با نقد درست به همنوعت کمک کنی.
در ضمن من بیشتر بیستا کتاب خوندم گفتم یکیشو براتون بگم با تشکر

پیوست ها

• 1297307149.jpg
    1297307149.jpg
    114.4 کیلوبایت · بازدیدها: 29
آخرین ویرایش:

*farshid*

کاربر VIP
من با شما حرفی ندارم

من نقد کسی رو که این کار لوکوربوزیه رو با کار آندو اشتباه گرفته به هیچ وجه قبول ندارم... چی بگم آخه... شما که فرق لوکوربوزیه با آندو رو نمیدونی چجوری با این اعتمادبه نفس کار رو نقد میکنی؟

من از کار طرفداری نمیکنم
ولی حرفای شما برام خنده دار و جالب بودن خواستم یه جوابی بنویسم... نتونستم جلوی خودمو بگیرم :green:.

این حرفی که زدی نشون میده که فقط یه کتاب در زمینه معماری خوندی ( اونم تا نصفش :)) داداش من یکم معلوماتتو افزایش بده.

*farshid*

کاربر VIP
میبینم که اشل هم گذاشتی که ما رو همهجوره تحقیر کنی

برو یه بار دیگه هم ارتفاع سالن نمایش رو تخمین بزن
من گفتم سالن نمایش نه ارتفاع کل ساختمون
:-?

amirsadraii

Active Member
شما مثل اینکه مشکل داری؟ نه غلام
منم با شما حرفی ندارم آدمی که نفهمه از داخل حیاطی که آدم گذاشته با مدوله انسان سازگاری نداره ولی اینقدر ابله هست آدم گذاشته بهتر ه که ازلوکوربوزیه که هیچ از کارگر های افغانی ساختمان هم صحبت کرد. بچه جان از کی تا حالا ارتفاع ساختمانو فقط از داخل میگیرند اونم برای یه همچین کاری که رو بیرونش کارشده. اگه منظورت داخله پس چرا از بیرون رندرگرفتی
شما که این همه کتاب خوندی دیدم که تونستی بفهمی این کار شبیه چکاری و مال کیه ؟
من که ادعا نکردم اما شما که داری بهتره ادعاتو ثابت کنی:mad:

FATEMEH

همسفر قاصدک ها
سلام خسته نباشی دوست جان
رندر های زیبایی میگیری
اون آقاهه لباس سفید پوشیده کاش نبود تو کار
بندازش تو آب :d

موفق موفق باشی

nitroxy

Member
فرشید خان سلام . رندرت که مثل همیشه قشنگه و حرفی توش نیست. کار دوستت یکم شبیه کار پایان نامه خودت شده نه ؟؟ یه سوال راجع به معماری کار داشتم البتع میدونم کار دوستت هست. اما گفتم شاید بدونی . واسه چی بالای سالن سینما رو که خودش یه فضای بزرگ هست باز یه قاب گذاشته ؟؟ میخواسته رو این قسمت تاکید بیشتری داشته باشه ؟؟ بازم مرسی .:rose:

hellboy3d

Member
سلام
عجیبه تاحالا فرجونمونو اینطوری نیده بودم
کار خوبی شده تکنیک عالی شده:rose:
موفق باشی

*farshid*

کاربر VIP
شما مثل اینکه مشکل داری؟ نه غلام
منم با شما حرفی ندارم آدمی که نفهمه از داخل حیاطی که آدم گذاشته با مدوله انسان سازگاری نداره ولی اینقدر ابله هست آدم گذاشته بهتر ه که ازلوکوربوزیه که هیچ از کارگر های افغانی ساختمان هم صحبت کرد. بچه جان از کی تا حالا ارتفاع ساختمانو فقط از داخل میگیرند اونم برای یه همچین کاری که رو بیرونش کارشده. اگه منظورت داخله پس چرا از بیرون رندرگرفتی
شما که این همه کتاب خوندی دیدم که تونستی بفهمی این کار شبیه چکاری و مال کیه ؟
من که ادعا نکردم اما شما که داری بهتره ادعاتو ثابت کنی:mad:
منم دوست دارم

*farshid*

کاربر VIP
سلام خسته نباشی دوست جان
رندر های زیبایی میگیری
اون آقاهه لباس سفید پوشیده کاش نبود تو کار
بندازش تو آب :d

موفق موفق باشی
مرسی فاطمه جان
میندازیمش تو آب

سلام
عجیبه تاحالا فرجونمونو اینطوری نیده بودم
کار خوبی شده تکنیک عالی شده:rose:
موفق باشی
مرسی حرفه ای ...

اعصاب نداشتم چند روز پیش ... چرت و پرت زیاد نوشتم... جمیعا معذرت میخوام...

*farshid*

کاربر VIP
فرشید خان سلام . رندرت که مثل همیشه قشنگه و حرفی توش نیست. کار دوستت یکم شبیه کار پایان نامه خودت شده نه ؟؟ یه سوال راجع به معماری کار داشتم البتع میدونم کار دوستت هست. اما گفتم شاید بدونی . واسه چی بالای سالن سینما رو که خودش یه فضای بزرگ هست باز یه قاب گذاشته ؟؟ میخواسته رو این قسمت تاکید بیشتری داشته باشه ؟؟ بازم مرسی .:rose:
مرسی
لطف داری
از نظر پرزانته شاید شبیه باشن ولی از نظر معماری کلا فرق دارن...
زیاد در مورد معماری این کار اطلاع ندارم
بالای فضای نمایش یه رستوران رو باز هست ... با این کار فضای مورد نظر رو تعریف کرده لابد...

جدیدترین ارسال ها

بالا