پرده آبی در flash8؟

zainab asady

New Member
سلام
من در رابطه با پرده آبی اطلا عی ندارم اگر کمکم کنید ممنون شما می شوم.:oops:

mohsensemsarpour

کاربر فعال
سلام
تا اونجایی که بنده اطلاع دارم این پرده آبی بیشتر در کارهای سینمایی استفاده می شه ، به عنوان مثال یک نفر که حرکات رزمی رو به خوبی انجام می ده جلوی یک پرده آبی رنگ شروع می کنه به انجام این حرکات سپس افرادی که کار ویرایش فیلم رو به عهده دارند رنگ آبی پس زمینه رو از اون بر می دارن و حالا می تونن این کاراکتر رو هر جای دیگه توی فیلمشون استفاده کنن اما حالا این قضیه توی فلش چطوریه من که نمی دونم

موفق باشید

zainab asady

New Member
سلام
ازشما متشکرم ولی من این خصوصیت را چندین بار شنیدم وهر بار تنها یک کلمه گفته شده و این کلمه alpha است که نمی دونم با این خصوصیت چه ربطی دارد .

mohsensemsarpour

کاربر فعال
سلام
من نمي دونم چه ربطي داره اما متاسفانه چون من بيشتر اكشن نويسي انجام مي دم
اگر خيلي ضروري هست از دوستان بپرسم جواب رو بنويسم وگرنه كه ...

موفق باشيد ...

mshgames

Well-Known Member
آره حق با محسن جان این پرده آبی بیشتر تو سینماها کاربرد داره (منظورم فیلم)
در مورد آلفا خوب منظور شاید ماسک باشه که آلفا تو اون تاثیر داره وگرنه خود آلفا یه مقداری از درصد روشنی و تاریکی یه رنگه که اصطلاحا بهش میگن کنتراست

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما اصلا چه احتياجي به اين پرده آبي داريد ؟؟؟؟؟

شما هر ويرايشي كه مي خوايد رو توي فلش مي تونيد انجام بديد اعم از بريدن - رنگ كردن و غيره

بهر حال اين پرده آبي همونجور كه محسن جان گفت فقط براي برنامه هاي ويرايش فيلم مثل Perimeri استفاده ميشه

و در مورد آلفا اصلا ربطي به آلفا نداره آلفا تنظيم شفافيت تصوير رو بر عهده داره و هيچ ربطي به پرده آبي نداره

موفق باشيد

zainab asady

New Member
سلام
از همه شما متشکرم.
شاید شما درست می گویید ومن سر کار بودم ولی اگر در این رابطه باز هم چیزی دستگیر شما شد به من خبر بدهید.:wink:

سلام
تاریخ این مبحث مال تالان نیست
اما موضوع جالبی داره
در واقع تکنیک
پرده آبی نیست
بلکه تکنیک برداشتن لایه آلفا از فیلم هست
در آینده نزدیک این مبحث رو ادامه میدم تا همه دوستان فیض ببرن
انشاء الله

sorena_memoli

New Member
فکر می کنم منظور دوستمون از پرده آبی همون حالت Transparence باشه، مثلاً مولتی مدیاهایی که با فلش ساخته شده و در پنجره های ویندوز باز نمی شه و شکل خاصی داره مثلاً کل صفحه به شکل یه برگ یا یک دفتر و ی هر شکل دلخواه دیگه ای ظاهر میشه.
ولی دقیقاً نمیدونم این کار رو چه جوری انجام می دن اگر در این مورد اطلاعاتی دارین حتماً اعلام کنید چون من هم خیلی وقته دنبال این موضوع هستم.
با تشکر

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا