پرداخت الکترونیک

atmahoo

New Member
سلام دوستان
چه جوری می تونم یک صفحه مثل پرداخت شهریه ی دانشگاه ها درست کنم و به یک بانک خاص مثل بانک شهر وصلش کنم و
از امنیتش چه جوری مطمئن باشم

آخرین ویرایش:
درود .
سوال شما کلی هست .
در رابطه پرداخت آنلاین شما با بانک مقصد اول صحبت می کنید . به شما یک سری موارد رو میگن و شما چند صفحه ایی که بانک گفته می سازید .
بعد پارامترها رو به بانک پاس میدید و بعد مننظر می مونید تا بانک به صفحه ایی که شما معلوم کردید برگشت بده کاربر رو .
انجا چند حالت هست که چک می کنید . و نتیجه رو ثبت و نمایش می دید .
کاره سختی نیست .

شاد باشید .

Graphessional

Active Member
همونطور که آرش جان توضیح دادن کار سختی نیست. در واقع حتی با HTML هم می شه این کار رو انجام داد (کد نویسی داینامیک نیاز نیست). از لحاظ امنیت هم اگه منظورتون امنیت پرداخته که به عهده بانکه ولی اگه ارسال اطلاعات صفحه بازگشتی می تونه سندی برای پرداخت مشتری باشه من یه محکم کاری هم ترجیح می دم انجام بدید و اون اینکه برای صفحه ای که برای بازگشت از بانک می سازید Session تعریف کنید یا از کوئری استفاده کنید تا فقط کسانی که از سرور بانک به اونجا لینک می شن به اون صفحه دسترسی داشته باشن. امنیت اطلاعات ثبت شده هم که به عهده SQL هستش!

mehrabadi

Member
البته بانک ها شرایطی رو هم برای بالا بردن امنیت اجباری می کنن. مثل اینکه اطلاعات باید بایک متد مثل md5 کد بشه و از این قبیل که امنیت بالا برده

جدیدترین ارسال ها

بالا