پرتوهای نور؟

مشکی

Member
سلام،
من در حال ساخت یک پروژه هستم. کارفرما از من رندرهایی می‌خواد که توش پرتوهای نور دیده بشه. قسمتی از زمین دهانه‌هایی داره که زیرش زیرزمینه. می‌خواد پرتوهای نور توش بیفته. چطور با Vray اینکار رو انجام بدم؟
با تشکر:rose:

Baloot3D

مسئول بخش سخت افزار سه بعدی
سلام
خود پرتو ها رو که نمیشه دید ، فقط اثرشون قابل دید هست .
برای نشون دادن پرتوهای نور باید طبق روال معمول برای این جور کارها ، از پیکانهای روشن استفاده بشه . مثل تصویر

edm7d5ivymvtetemzknu.jpg

موفق باشید :rose:

مشکی

Member
متشکرم.
برای اینکار باید خودم یک سری حجم خط مانند بسازم و نور بدم یا پیکان‌هایی برای اینکار وجود داره؟

mosyhey

Member
اگر منظورت مثل همین عکس هست با نور حجمی هم می شود. از هلپ خود تری دی مکس این را جستجو کن و آموزشش را ببین: Volume Light

attachment.php

پیوست ها

• 3ds-max-volume-light.jpg
    3ds-max-volume-light.jpg
    13.8 کیلوبایت · بازدیدها: 133

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.برای ولوم لایت از مکس استفاده نکن.چون با وی ری سازگاری نداره.از فتوشاپ استفاده کن
i96202_1.jpg

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
مرسی از بابت لینک اما لینکی که گذاشتی درباره نوع سایه منبع نور توضیح نمیده. و اینکه خیلی قدیمیه.ماله 3 ساله پیشه.الان وی ری جدید با استفاده از سیستم فوگ خودش میتونه Caustic سه بعدی رو شبیه سازی کنه....مرسی لینک خوبی بود.

babilo

Active Member
آخرین ویرایش:

creator

New Member
1_ منبع نور رو انتخاب کنید بعد به قسمت modify برید .
2_ shadows رو فعال کنید و بعد به قسمت Atmospheres& Effects برید .
3_ از پنجره Atmospheres& Effects گزینه Volume light رو انتخاب کنید و بعد دکمه ok رو کلیک کنید .
4_ رندر بگیرید .( تصویر باید جالب شده باشه )
5_ از پنجره Atmospheres& Effects گزینه Volume light رو فعال کنید روی دکمه setup کلیک کنید تا پنجره enviroment & Effects بشه .
6_ به پایین پنجره Atmospheres& Effects دسته volume light parameters بروید تا به قسمت noise برسید .
7_ تیک on رو بزنید گزینه Amount یا مقدار نویز را از 0.0 به0.5 تغییر دهید .(تمام تنظیمات توی این پنجره وجود داره که باید توی حالتهای مختلف امتحان کنید )
8_رندر بگیرید .
موفق باشید :wink:

مشکی

Member
سلام مجدد.
از اینکه دوستان راه‌حل‌های متعددی رو بهم گفتن خیلی خیلی متشکرم.
ان شاء الله که بتونم جبران کنم.
من بیشتر راه‌ها رو آزمایش کردم اما شخصا برای رندرهای داخلی با VRayEnvironmentFog بیشتر حال کردم.
babilo عزیز لینک آموزشی رو با استفاده از فتوشاپ گذاشتن که که سایتش مسدود شده. برای دوستانی که دسترسی ندارند این آموزش رو بصورت PDF درآوردم که می‌تونین از پیوست دریافت کنین.

پیوست ها

• How to Break Sunlight Through the Clouds.pdf
    1 مگایابت · بازدیدها: 73
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا