این پرتال رو من رو لوکال نصب کردم جواب داد www.rasmgraphic.com/BackUp/4images_Multi.zip
P pooyait Member Oct 7, 2004 #1 این پرتال رو من رو لوکال نصب کردم جواب داد www.rasmgraphic.com/BackUp/4images_Multi.zip
P pooyait Member Oct 7, 2004 #3 البته اینو من برای یکی از دوستانم نصب مبکنم به خاطر همین لینک اون سایت رو دادم
P pooyait Member Oct 7, 2004 #4 در ضمن هر سه زبان آلمانی فارسی و انگلیسی رو هم ساپورت میکنه لطفاً اگه اشکالی جائی دیدید منو حتماً خبر کنید مرسی
در ضمن هر سه زبان آلمانی فارسی و انگلیسی رو هم ساپورت میکنه لطفاً اگه اشکالی جائی دیدید منو حتماً خبر کنید مرسی
aghahamidgol2 Active Member Oct 7, 2004 #5 اين كه لينك دريافت هست نه لينك سايت دوست شما!! منظورت چي بود؟!؟!؟!؟
aghahamidgol2 Active Member Oct 7, 2004 #7 pooyait گفت: اينم لينك اون سايت www.rasmgraphic.com کلیک کنید تا باز شود... مرسي
sambol Active Member Oct 7, 2004 #8 عزيز منظورت چي بوده يعني شما اين پرتال رو فارسي (كه قبلا بچه ها فارسيش كردن )كرديد يا هدفتون معرفي سايت بوده
عزيز منظورت چي بوده يعني شما اين پرتال رو فارسي (كه قبلا بچه ها فارسيش كردن )كرديد يا هدفتون معرفي سايت بوده
P pooyait Member Oct 7, 2004 #11 آقا راستي من تو اين پرتال به مشكل برخوردم اگه كسي ميتونه مشكل رو حل كنه خبر بده تو قسمت ايجاد شاخه و آپلود عكس
آقا راستي من تو اين پرتال به مشكل برخوردم اگه كسي ميتونه مشكل رو حل كنه خبر بده تو قسمت ايجاد شاخه و آپلود عكس
zoghal Active Member Oct 8, 2004 #14 از اين حرفا بگزريم ميشه يه گالري براي ناك معرفي كنيد كه امكاناتي چون لينك(دادن لينك قايل به حاي اپلود) . قلش داسته باشه تا اونجا كه من ميدونم اين 4image با ناك ارتباط برقرار نمي كنه
از اين حرفا بگزريم ميشه يه گالري براي ناك معرفي كنيد كه امكاناتي چون لينك(دادن لينك قايل به حاي اپلود) . قلش داسته باشه تا اونجا كه من ميدونم اين 4image با ناك ارتباط برقرار نمي كنه
A ashkanjoon Member Oct 8, 2004 #15 البته اگه از حق نگذريم اين هم پرتال جالبيه كه در اين مورد ارائه شده اين هم لينكش : http://gallery.menalto.com/index.php
البته اگه از حق نگذريم اين هم پرتال جالبيه كه در اين مورد ارائه شده اين هم لينكش : http://gallery.menalto.com/index.php
A ashkanjoon Member Oct 9, 2004 #17 فارسي كه نه اما برنامه بسيار جالب و زيباييه و امكانات زيادي هم داره در عين حال محيطي يوزر فرندلي داره فارسي كردنش هم كاري نداره مي شه روش كار كرد
فارسي كه نه اما برنامه بسيار جالب و زيباييه و امكانات زيادي هم داره در عين حال محيطي يوزر فرندلي داره فارسي كردنش هم كاري نداره مي شه روش كار كرد