پرتال موزیک + سیستم جوسکاتن بی نظیر واسه دانلود!

spsgorgan

Active Member
سلام من یک پرتال موزیک و یک جوکستان بی نظیر نوشتم
اون نوشتمت كه منو كشته ! پسر خوب كاري كه شما ميخواي بكني چند سال پيش امثال ما كرديم . بيخيال شو . ضمنا حتما سيستم نديدي كه به اين ميگي بي نظير !!!! :دي

iranmahfel

Member
تاسف

منظورت از مسخره کردن چیه عزیزم
اگه منظورت پرتال که والا این سایت famp3 هم فکر نکنم پرتالش با جالبی مال من باشه
شاید چون یک فلش از توش کپی شده فکر کردید مال ایشون
البته قصد اهانت به دوست عزیزم famp3 رو هم ندارم ولی خوب یکباز مال من رو بینید مال ایشون رو هم نصب کنید ببینید چه فرقی با هم دارند

در مورد جوکستان هم اگه شک داری خوب با مدرک نشون بده بهم
یعنی یک نمونه خارجی که وجود داره رو لینکش رو بده ما هم ببینیم
شاید هم باشه من خبر ندارم ولی دیگه فری نیست چون برنماه نویس هیچ وقت پول واسه خرید اسکریپت نمی ده
اگه کارش درست باشه حتی یک نمونه هم ببینه میتونه از روش بسازه
به هر حال خیلی فکرت بچه گانه بود عزیزم
مهم نیست اسقبلا نشد خوب نمی زارم:cry: :neutral:

magserver

Member
واسه من فرقي نمي‌كنه كي نوشته مهم اينه كه لينكش رو داشته باشم
مرسي

دوست خوب من
سیستم خوبی نوشتی ولی برای نظر دادن نیاز به دیدن کد برنامه نویسی شما است.
چیزی که باعث بالا بودن سطح یک سیستم می شه امنیت و قابلیت اضافه کردن ماژول به برنامه و زبان و...
خوب این برای شروع خوبه ولی جا برای کامل شدن زیاد داره.

دوست من . خوشبختانه باید بگم ایران عزیز به داشتن شما خیلی افتخار می کنه . آفرین به این همه استعداد . به حرفای بقیه گوش نکن . کاره خودت رو بکن . فقط یادت باشه کپی رایت ها رو برندار بعدش به نام خودت بزن . این کار هم زشته و هم عیبه و هم ایراد داره . می خوای نمونه بدم ؟ البته من بخشش رو نمی دم که بری حذف کنی .
توی سایت نمایندگی نیوک پلاتینیوم سیستمی در بخش دریافت برنامه قرار گرفته به اسم رادیو و تلویزیون های آنلاین که من خودم طراحی و راه اندازی کردمش . در انتهای تمام صفحات کپی رایت ایران سهراب و تیم آفاق قرار داشت . اما شما همونا رو برداشتی و کپی رایت خودت رو قرار دادی . دوستان عزیز می تونن این سیستم رو از سایت http://afagh.biz دانلودش کنن و روی سایت خودشون نصب کنن و ازش استفاده کنن . این که دیگه انکار نداره . حرف spsgorgan رو هم خوب گوش کن . مال منو هم خواستی گوش کن نخواستی گوش نکن . فقط گفتم بگم که فکر نکنی خیلی زرنگی و خیلی هم برنامه نویس ...
شاد باشی و خرم

جدیدترین ارسال ها

بالا