پرتال فارسي فيوژن آماده دريافت

maisam84

Member
با سلام

آقا دستت درد نکنه
چرا تو سيستم عضويت وقتي اطلاعات رو وارد ميکني به کد ورودي اشکال ميگيره . کد خاصي بايد وارد بشه ؟

بعدش شما که ادعا کردي اين پرتال از ناک امنيتش بيشتره
ميتوني بگي چرا ؟ و به چه دليل ؟ و آيا اين پرتال هم نگهبان و برنامه حفاظتي خاصي رو داره ؟

ممنون

masood_y

Member
به نظر من هنوز خيلي زوده كه در مورد امنيتش اينقدر محكم حرف بزنيم و بگيم هيچ مشكلي نداره. تجربه بارها اين موضوع رو ثابت كرده كه هيچ كاري بي عيب و نقص نيست.
اما مشكلي كه من دارم:
آقا من پورتا رو نصب كردم و نصب به طور كامل انجام شد. همين جا يه خسته نباشيد به خدمت شما. اين پرتال محيط ساده و جالبي داره .
اما وقتي مي خواهم وارد پنل مديريت بشم٬ پس از وارد كردن آدرس مديريت٬ صفحه خود به خود به صفحه اول Redirect ميشه و وارد Page مديريت نميشه؟
آيا براي ورود به صفحه مديريت بايد تنظيمات خاصي روي پنل هاستم انجام بدم؟

siasat

Member
maisam84 گفت:
با سلام

آقا دستت درد نکنه
چرا تو سيستم عضويت وقتي اطلاعات رو وارد ميکني به کد ورودي اشکال ميگيره . کد خاصي بايد وارد بشه ؟

درسته من هم همين مشكل رو دارم

Mamali

Member
@گيلان آي سي تي :
برادر به نظر من اصولا راه اندازي سايت ساپورت فارسي نيازي نداره كه بنده‌ي وب مستر سايت ساپورت بيام از همه ماژول‌هايي كه مصرف كننده گردآوري كرده ساپورت بدم، يعني اصلا منطقي نيست. من يه ماژول يا پلاگ‌اين رو فارسي كردم، روي اون فقط مسئولم و اون هم تنها روي فارسي سازي‌ش، ملت بيان بگن آقا اينجاي فارسي سازي ايراد داره، به نظر من وظيفه‌ي منه كه اون رو رديف كنم. اما اگر بياد بگه آقا اين ماژول باگ داره، در نهايتش براش توي سايت اصلي پست مي زنم و باگ تركينگ مي‌كنم. همون كاري كه الان متداول هست.
- - - - -
زوپس سيستم خيلي مناسبيه به نظر من و تا حالا كه مورد هك گزارشي تا اونجايي كه مي دونم نداشته. اما مقدار اندكي كند هست، در برابر سرعت خطوط تلفن ايران و ديال آپ كمي دير بالا مياد، حالا شايد با ارسال فيچر اين موضوع بعدا سبك‌تر بشه.
-----------
در مورد فارسي سازي دارك انجل،‌ كار جالبي بود، به نظر من هم شبيه سيستم e107 هستش چون خودم اين سيستم رو فارسي كردم.
-----------
راستي! خدمت همگي نظرم رو عرض كنم:
وقتي من ميام سيستم ارائه ميدم، يا شما ازش خوشت مياد يا نمياد،‌اگه نمياد تنها كاري كه مي توني بكني اينه كه نظر بدي آقا اين سيستم به درد نمي خوره واستفاده‌ش نكني. اما اگه خوشت اومد به نظر من مديوني هر بهبودي كه توي سيستم انجام دادي توي core هم بفرستي. تا بقيه هم حالش رو ببرن
[hr:65c36cf9aa]
ويرايش شده: خنگي اين جانب باعث شد من دو صفحه رو نخونم، :oops:
در مورد مشكل ريدايركتينگ،‌من توي 107 اين مشكل رو داشتم، چك كن ببين فايل‌ها كامل ريخته شده يا مشكلي از نظر پرميشن نيست؟

guilanict

Member
پسرم Mamali

از پاسخ شما بیشتر بهت زده شدم تا هر حس دیگری و یکبار دوباره تمام ارسالهای این تاپیک را خواندم تا متهم و متهم علیه را پیدا کنم. :)
شما بهتره قبل فرستادن هر ارسال دقیقا قبلی ها رو مطالعه کنی ترجیحا تا آخر مطلب را بخون بعد نظرتان خود رو ارائه کن.

منظور از بحث ساپرت چیز دیگری بود که متاسفانه فهم نشد.

اینجانب ادعای بد بودن زوپس یا . . . را نکردم اما دوستانی . . . براحتی بر این سیستم جدید تاختند و آن را به باد ملامت گرفتند.

به هرحال امید وارم از این پس حتی اگر به ارسالهای چند سال قبل استناد می نمایید با نقل قول آن را نیز یاد آوری کنید.

خوش باشی

حمید

Mamali

Member
گيلان آي سي تي عزيز.
مي دونم كه اينجا جاش نيست بحث‌هاي متفرقه بكنيم. اما جالب بود( همه به من ميگن مملي پيرمرد) شما به من مي گي پسرم. بايد بررسي بشه شما چندسال داري... اون مورد هم شما به حساب پيري من بذار ديگه تكرار نميشه!
هوم در مورد اين بحث ساپورت و بحث‌هاي مهم‌تر از اين به نظر من بايد جايي در اين انجمن باشه...
والله بنده هم عرض نكردم خدمت شما كه در مورد سيستم زوپس بد گفته‌ايد...
جالب است بسيار كه شما خودتان امسال عضو سايت شده ايد و پست انجمن در چند سال قبل زده شده!‌ اميدوارم به دل نگيريد چون فقط يك شوخي بود و بنده هم به آخرين پست شما اظهار كردم كه با خوندن پاسخ بنده متوجه عرايض مي شديد. به هر حال اميدوارم خرم باشيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا