@گيلان آي سي تي :
برادر به نظر من اصولا راه اندازي سايت ساپورت فارسي نيازي نداره كه بندهي وب مستر سايت ساپورت بيام از همه ماژولهايي كه مصرف كننده گردآوري كرده ساپورت بدم، يعني اصلا منطقي نيست. من يه ماژول يا پلاگاين رو فارسي كردم، روي اون فقط مسئولم و اون هم تنها روي فارسي سازيش، ملت بيان بگن آقا اينجاي فارسي سازي ايراد داره، به نظر من وظيفهي منه كه اون رو رديف كنم. اما اگر بياد بگه آقا اين ماژول باگ داره، در نهايتش براش توي سايت اصلي پست مي زنم و باگ تركينگ ميكنم. همون كاري كه الان متداول هست.
- - - - -
زوپس سيستم خيلي مناسبيه به نظر من و تا حالا كه مورد هك گزارشي تا اونجايي كه مي دونم نداشته. اما مقدار اندكي كند هست، در برابر سرعت خطوط تلفن ايران و ديال آپ كمي دير بالا مياد، حالا شايد با ارسال فيچر اين موضوع بعدا سبكتر بشه.
-----------
در مورد فارسي سازي دارك انجل، كار جالبي بود، به نظر من هم شبيه سيستم e107 هستش چون خودم اين سيستم رو فارسي كردم.
-----------
راستي! خدمت همگي نظرم رو عرض كنم:
وقتي من ميام سيستم ارائه ميدم، يا شما ازش خوشت مياد يا نمياد،اگه نمياد تنها كاري كه مي توني بكني اينه كه نظر بدي آقا اين سيستم به درد نمي خوره واستفادهش نكني. اما اگه خوشت اومد به نظر من مديوني هر بهبودي كه توي سيستم انجام دادي توي core هم بفرستي. تا بقيه هم حالش رو ببرن
[hr:65c36cf9aa]
ويرايش شده: خنگي اين جانب باعث شد من دو صفحه رو نخونم،
در مورد مشكل ريدايركتينگ،من توي 107 اين مشكل رو داشتم، چك كن ببين فايلها كامل ريخته شده يا مشكلي از نظر پرميشن نيست؟