pixolator
Member
خوب...اگرچه که به مسابقه نرسیدم ولی خب...تموم شدش...یعنی باید می شدش دیگه...چون رندر به عهده من نیستش فقط توی مایا...فعلا دیگه وقت ندارم روش بذارم و باید برم سراغ بقیه کار...این هاچ بک !...البته داخل هر دوشون یک جوره...
واقعا که خوب کار کردی . من اصلا مدلینگ ماشین بلد نیستم . بابا یه آموزش کوچیکم بذار . در ضمن یه چیز دیگه ،گفتی تو تلیفیزیون مگه واسه جای خاصیه ؟
ممنون
آموزش توی اینترنت که زیاده...منم از توی اینترنت و همین سی دی ها و دی وی دی ها که همه می دونن یاد گرفتم...البته به اضافه دقت و دقت و دقت و کار زیاد...(البته آموزش ماشین ساختن Digital Tutors رو توصیه می کنم )بچه های قدیمی اینجا می دونن که من چقدر ماشین ساختم و اینجا گذاشتم...دیگه حسابش از دست رفته البته هنوزم نمی تونم چیزی رو که می خوام بسازم یعنی بازم باید تجربه کسب کنم...مهم اینه که نا امید نشه آدم در هیچ مرحله ای...
مال کجاست هم چیزه !...مال نیرو انتظامی هستش...فعلا همین تا بقیه شو بعداً با عکس بگم...یعنی توضیحات رو با عکس باید بدم...ضمناً یه مقداری کپی رایت و اینا داره برای همینم نمی تونم زیاد لو بدم..یواش یواش لو می دم !
اینم معمولیش...شاید ادامه پروژه رو اینجا بزنم شایدم اگر خدا بخواد عید تو تیلفیزیون ببینید !
فقط این High Quality Rendering هستش که رفلکتاش پیداست....