سلام وحید جان!
خیلی زیباشده... سبک کار کاملا با کارهای خودت متفاوته، بر خلاف گل و بلبل کاری های سنتی ، این دفعه حسابی مدرن کار کردی.
سلام عبد عباس خودمون.
نشانه نوشته ها کار دسته؟ پروانه های سه بعدی رو خودت زده ای یا از جایی گیر آوردهای؟
نوشته فاطمه رو از تو روزنامه پيدا كردم و وكتورش كردم(اين نوشته هم ا عنايات خود بي بي بود . روي ميز نشستيصندلي نشسته بودم كه يه باره روزنامه چند روز پيش نظرم رو به خودش جلب كرد و بعدشم كه آره ديگه يه طرح توپ پيدا كردم .
نوشته علي عليه السلام رو هم خودم بر اساس اون نوشته فاطمه سلام الله عليها با فتوشاپ (پن) ساختم.
اون پروانه ها هم از روياهام پريدن بيرون

(خودم ساختم)
در کل خیلی خوب شده. بهت و به همه تبریک میگم.
در كل ممنون منم تبريك مي گم.
فقط یه ایراد... شور بسیار عجیبی در نشانه نوشته ات هست، ترکیب پر هیجان علی (ع) و فاطمه (س) به زیبایی ایجاد شده ، اما رنگ آبی آسمونی خیلی برای این شور سرده. یه پیشنهاد : بین هر بخش از عناصر این نشانه نوشته ها، یک رنگ کار کن... ببین چه طور میشه.
بابا اي ول
بالاخره يكي پيدا شد يه ايراد هم بگيره
با رنگ هم 100 درصد موافقم .
چون خودم هم توفكرش بودم . ولي نمي دونم چرا اين آبي منو ول نمي كنه

ميشه يكم بيشتر توضيح بدي ؟
منظورت اينه كه نوشتهآبي باشه و فضاي سفيد رو با رنگ پر كنم ؟
يا نوشته رو هم رنگي كنم؟
حتماً روش كار مي كنم .مي خوام يه كار توپ بشه كه دل مادرمون رو شاد كنه.
راستی طبق آخرین آمار شما الان باید مجرد باشی... درست میگم؟ نکنه کربلا رفتن کار دستت داده؟!

نه منبع موثق بوده .
فعلاً كه كلاه سرمون نرفته .
البته ما که سه چهار سالی هست متأهلیم، اما از ته دل برای همه جوون های شیعه دعا می کنم - و شما هم دعا کنید - که از تأهلی سازنده و خوشبخت کننده و بی نیاز کننده و نشاط آفرین برخوردار بشوند.
موفق باشید... یاعلی
منم آرزوي خوشبختي براي تمامي شما بچه شيعه هاي متأهل دارم
انشاء الله خدا هفت، هشت تا بچه قد و نيم قد تپل مپلي علي پسند بهتون عنايت كنه
در پناه حق