Fa پخش mp3 همزمان

khakandazit

New Member
سلام به دوستان .
من تو پروزه ام می خوام از چند تا فایل mp3 استفاده کنم ولی چندتا مشکل دارم :
1- می خوام از اول تا آخر پروزه یک فایل mp3 به عنوان موزیک زمینه پخش شه و اگه کاربر صفحه هارو چند بار هم عقب و جلو کرد موسیقی قطع نشه.

2- تو بعضی صفحات علاوه بر موسیقی زمینه یه فایل mp3 دیگه هم با ورود به صفحه یا کلیک یا .. باید همزمان اجرا شه .

3- روش کنترل volume موسیقی زمینه

ببخشید اگه سوالم مبتدی یا تکراریه (هرچی تو انجمن گشتم چیزی پیدا نشد . ماشااله همه حرفه ای ان :wink:

khakandazit

New Member
معذرت می خوام .اما من باید تا چند روز دیگه پروژه رو به استاد تحویل بدم واسه همین عجله دارم .راستی نگفتین چطور می شه کاری کنم که صدای موزیک زمینه کم باشه .مرسی

m javad

کاربر متخصص
میخواهید صدای پشت زمینه کم باشه؟ یا میخواهید بیتونید کم و زیادش کنید؟
اگر میخواهید بتونید کم و زیادش کنید امکان نداره
کل صدای پروژه همزمان کم و زیاد میشه
مگر اینکه از دوتا پلاگین استفاده بکنید که یتونند صدا پخش کنند که یکی رو بزارید برای پشت زمینه و دیگری رو هم بزارید برای صدای اصلی و اونوقت میتونید هر دو رو کنترل کنید
موفق باشید

khakandazit

New Member
من نمی خوام کنترلشون کنم .همین که بشه صدای زمینه رو اونقدر کم کرد که بقیه صدا ها واضح باشه کافیه .تو طول پروژه نیازی به کم و زیاد کردن نیست .ممنون می شم راهنمایی کنین .

m javad

کاربر متخصص
خب میزان صدای آهنگی که قراره برای پشت زمینه باشه رو کم کنید
یعنی با برنامه هایی که آهنگ رو ویرایش می کنند درصد ولوم اون آهنگ رو کم کنید
فکر کنم این کار کمترین دردسر رو داره

kohiar

New Member
...

من نمی خوام کنترلشون کنم .همین که بشه صدای زمینه رو اونقدر کم کرد که بقیه صدا ها واضح باشه کافیه .تو طول پروژه نیازی به کم و زیاد کردن نیست .ممنون می شم راهنمایی کنین .

این کد رو تو قسمت لود برنامه ات بذار صدای موسیقی پس زمینه رو نصف میکنه.
VolumeUp("50")

m javad

کاربر متخصص
این کد رو تو قسمت لود برنامه ات بذار صدای موسیقی پس زمینه رو نصف میکنه.
Volumeup("50")
این کد صدای کل برنامه رو نصف میکنه ، نه فقط صدای پشت زمینه رو !!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا