پخش flv به صورت ویدیو کنفرانس روی سایت

سلام بر همه دوستان و برو بچس باحال مجید آنلاین خودم

آقا من میخوام یک ویدیو گنفرانس درست کنم با FllvPlayer که در واقع هر بار ممکنه هزار کاربر ببینه این فیلم رو و روی سایت باید نمایش داده بشه ... ضمنا وقتی کسی میاد فیلمو بخواد ببینه حق عقب و جلو کردن و اینا رو نداره و باید یدفعه از وسط فیلم بیاد ببینه و مشکل من فک کنم همین مورد فقط ( اینکه از وسطش همیشه ببینه و همیشه این فیلم لووپ باشه ) بقیه موارد رو میدونم باید چکار کرد حتی لوپ فیلم رو هم با یک لیستنر میشه شناخت و دوباره پلی کرد فقط مسعله همینه واسم که چجوری روی سایت باید همیشه در حال play شدن باشه فک نمیکنم خیلی سخت باشه فقط دوست دارم یک کمکی یک لینکی یک سرنخی بهم بدید من خودم میرم تا آخرشو .... ممنون :rose:لاو یوو !

++Hadi++

Active Member
اگه باید در حال پلی شدن باشه که همینکه بالا اومد و ویدئو رو لود کرد،پلی می شه و لوپ می شه.این فک کنم خیلی ساده هست ولی اگه قرار هست یه ویدئو یه چیز ثابتی رو برا همه نشون بده و بعد بره اولش و دوباره از اول نشون بده ،فک کنم خیلی راحت نیست که فلش طرف بخواد از نصفه ویدئو رو بافر کنه و بعد بیارتش وسط و ادامه بده رو این حساب اگه هم عملی باشه بهتره asp واسط بشه و طول فیلم رو در هر لحظه داشته باشه و هر کسی لینک شد و اومد تو سایت،ویدئو پلیر فلش پلیرش ،زمان رو از asp بگیره و از همون لحظه نشون بده. یا هم یه کم زمان بعد تر رو بده تا تو بافرینگ موقعی که همه به یه جایی از فیلم رسیدن،این طرف هم فیلمش لود شه و همراه با بقیه پیشبره.ولی شاید راه بهترش اینکه که تمام فیلمو تو یه فلش دیگه ای به صورت تایم لاین فرار بدین تا فلش طرف ،اونو لود کنه و بعد نشون بده. چون netStream تو seek شدن به یه زمان خاص اونم با سرعت وب یه کم مشکل داره چون باید اوایل فیلم لود و بافر شه و البته می شه به تیکه خاصی seek کرد و net Strea از اون به بعد رو بافر کنه و قسمتهای اولشو بافر نکنه (مثل youtube ) ولی خوب اینکه به زمانی برسی که بعد از آمادگی نمایش فیلم از زمان خاص سراسری ،فرد همزمان با بقیه فیلمو ببینه یه کم درد سر داره.
البته راه حل دیگه اش اینه که asp ،بایت های ویدئو رو لحظه به لحظه به فلش بده و فلش با استفاده از کلاس netStream و البته با استفاده از متد appendBytes اون،بایت ها رو لود کنه و لحظه به لحظه نشون بده...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا