چطور می تونم یک ویدیو رو با نرم افزار مورد نظرم پخش کنم ؟ برای مثال Camtasia Player! tanQ
Ch4llenge New Member Apr 10, 2010 #1 چطور می تونم یک ویدیو رو با نرم افزار مورد نظرم پخش کنم ؟ برای مثال Camtasia Player! tanQ
Saman مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر Apr 10, 2010 #2 لطفا سوالتون رو واضح بپرسید. یعنی میخواید مثلا یه فایل avi رو با فایل Exe اون پلیر اجرا کنید ؟
M Mexina Banned Apr 10, 2010 #3 بله ! وقتی رو یه دکمه ای کلیک می شه، اون نرم افزار یعنی Camtasia Player باز بشه و اون فایل رو اجرا کنه ویرایش: من همون Ch4llenge هستم ! :دی
بله ! وقتی رو یه دکمه ای کلیک می شه، اون نرم افزار یعنی Camtasia Player باز بشه و اون فایل رو اجرا کنه ویرایش: من همون Ch4llenge هستم ! :دی
Saman مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر Apr 11, 2010 #4 سلام قانون شماره 8 ) لطفاً از ساخت بیشتر از یک حساب در سایت جداً خودداری فرمایید. در صورت مشاهده بیشتر از یک حساب از طرف یک کاربر ، تمامی آنها در اولین فرصت حذف خواهند شد و و دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد. کلیک کنید تا باز شود... این دستور باید جواب بده. کد: Run("<SrcDir>\File.exe","video.avi")
سلام قانون شماره 8 ) لطفاً از ساخت بیشتر از یک حساب در سایت جداً خودداری فرمایید. در صورت مشاهده بیشتر از یک حساب از طرف یک کاربر ، تمامی آنها در اولین فرصت حذف خواهند شد و و دسترسي وي به انجمنها قطع خواهد شد. کلیک کنید تا باز شود... این دستور باید جواب بده. کد: Run("<SrcDir>\File.exe","video.avi")
blue_rays Member Apr 11, 2010 #5 سلام. در 90 درصد مواقع با اجراي برنامه ي مورد نظر و ارسال مسير فايل به اون، فايل اجرا حواهد شد به مثال زير نگاه كنيد: کد: Run("Camtasia exe directory","Dir of the video file") **************************** ببخشيد مثل اينكه همزمان آقا سامان جواب دادن با تشكر از ايشون
سلام. در 90 درصد مواقع با اجراي برنامه ي مورد نظر و ارسال مسير فايل به اون، فايل اجرا حواهد شد به مثال زير نگاه كنيد: کد: Run("Camtasia exe directory","Dir of the video file") **************************** ببخشيد مثل اينكه همزمان آقا سامان جواب دادن با تشكر از ايشون