Fa پخش موسیقی از cd

skyblu

Member
با سلام​

من پروژه ام را درون cd ریختم و کدی که مربوط به آهنگ background صفحه ام بوده است را اینگونه نوشتم نمی دانم وقتی پروژه ام را از cd ، اجرا می کنم موسیقی پخش نمی شود . این کدش ، در ثانی خود موسیقی را در پوشه information در سی دی ریختم . اشکال از چیست؟​

BackgroundPlay​
("<SrcDir>\information\456.mp3","LOOP")

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
کدتون مشکلی نداره. احتمالا مشکل از آدرس دهی هست.
این کد و آدرس در شرایطی کار میکنه که فایل exe و فولدر information هر دو در یک مسیر یا فولدر باشند.
اگر همینطور هست و مشکل داره یه تستی بکنید و همه ی اطلاعات روی cd رو توی یه فولدر کپی بکنید و بازهم تست بکنید ببینید مشکل باز هم هست یا نه؟
اگه مشکل بازهم بود آدرس دهی تون مشکل داره، مثلا یه حرف یا \ کم و زیاد شده و ...
ولی اگه مشکلی نداره باید مورد رو بررسی کرد

skyblu

Member
من ابتدا فولدر information را در درون cd ساختم، سپس فایل دیابت را که در desktop بوده است یک فایل exe می سازم و آدرسش را
در desktop می دهم سپس این فایل exe را در cd می ریزم . کجای کار اشتباه است؟

m javad

کاربر متخصص
قاعدتا یه جای کار مشکل وجود داره دیگه
ظاهرا روشتون مشکل نداره - البته پیشنهاد میکنم همه ی فایلهت رو همزمان رایت کنید (مخصوصا اگر win7 یا ویستا دارید)
ولی برای روشن شدن موضوع پاسخ به این سوال بهتر مشکل رو حل میکنه:
شما توی یکی از درایو هاتون یه فولدر (مثلا به نام cd) بسازید و تمام فایلهای اون cd که رایت کردید رو توش کپی بکنید. بهد فایل exe کپی شده رو اجرا بکنید و بینید بعد از اجرا از روی سیستم مشکل حل میشه یا نه

myclick

Active Member
يه بار هم اين آدرس دهي رو با فايل هاي wave انجام بده احتمالا كدك هاي ويندوزت معيوب شده

skyblu

Member
با wav هم امتحان کردم نشد . تمامی فایل های word که داشتم در cd درست کار می کند فقط آهنگ پخش نمی شود . تو رو خدا یکی
مرحله به مرحله (دقیق و دقیق) ریختن یک فایل بیلدر با موزیک را در cd توضیح دهد؟

m javad

کاربر متخصص
شما جواب سوال من رو نمیدید دیگه
خودم: شما توی یکی از درایو هاتون یه فولدر (مثلا به نام cd) بسازید و تمام فایلهای اون cd که رایت کردید رو توش کپی بکنید. بهد فایل exe کپی شده رو اجرا بکنید و بینید بعد از اجرا از روی سیستم مشکل حل میشه یا نه

skyblu

Member
با سپاس ، من این کار را کردم ، تمام فایل های word ، فیلم که داشتم اجرا می شه ، ولی موسیقی پخش نمی شه؟ کد را به این شکل آدرس دهی کردم (کد صورتی)

C:\Users\Administrator\Desktop\cd\music\123.mp3
<SrcDir>\music\123.mp3

آخرین ویرایش:

m javad

کاربر متخصص
کد رو به صورت زیر تغییر بدید:
کد:
[LEFT]Address$=<SrcDir>+'music\123.mp3'
BackgroundPlay("Address$","LOOP")
Message("","Address$")[/LEFT]
حلا فایل رو توی همون فولدر cd کامپایل کنید و اجرا کنید(همون فولدر توی دسکتاپتون روی سیستم، فعلا نیازی به رایت و اجرا از روی درایو cd نداریم).
بعد از اجرا اون Message آدرس فایلی که دارید دستور اجرا میدید رو به شما بر میگردونه
چک بکنید که اون آدرس درست هست یا نه
یعنی حالا که دارید از توی دسکتاپ اجرا میکنید دقیقا باید همین آدرس C:\Users\Administrator\Desktop\cd\music\123.mp3 رو برگردونه

آخرین ویرایش:

skyblu

Member
دقیقا همین عبارت را بر می گردونه ولی این message را ok می کنم آهنگ پخش نمی شه؟

m javad

کاربر متخصص
حالا همین آهنگ رو به صورت معمولی و با کد زیر توی یه فایل جدید دیگه دستور پخش بدید ببینید اصلا بیلدر میتونه این فایل رو اجرا بکنه

کد:
[LEFT]AudioOpen("C:\Users\Administrator\Desktop\cd\music\123.mp3")
AudioPlay()[/LEFT]
چون پسوند mp3 هم مانند دیگر پسوند ها انواع مختلفی داره.این احتمال وجود داره که player بیلدر قادر به شناسایی این فایل نباشه

آخرین ویرایش:

skyblu

Member
پخش می شود ، فقط src را می نویسم نمی دانم چرا پخش نمی شود لطفا شما مراحل دقیق پخش موزیک از cd را مو به مو بگویید شاید من جایی از کار را اشتباه می کنم؟

m javad

کاربر متخصص
نه کاری به پخش از روی cd نداره، چون از روی سیستم هم گفتید پخش نشد ولی آدرس رو درست بر می گردوند!!!
روشتون درست هست
منظورتون از src چی هست؟
یه بار هم با یه فایل دیگه برای backgroundplay امتحان کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا