پخش موزیک یا فیلم از روی cd یا فلش

caspianhero

Member
با سلام بر دوستان
من یک ویدئو پلیر درست کردم و میخوام زمانی که فایل های پروژه را توی فلش یا سی دی ریختم از روی سی دی فایل تصویری اجرا بشه!!! نه از ادرس دهی محلی(خود درایو c مثلا)
میخواستم بدونم با کدام دستور باید این کار را کرد ؟؟؟ src dir یا src drive:از قسمت project و path replace اینکار کردم :جواب نداد!!!

C:\Users\Ruby\Desktop\MMB\movie\1.wmv
و
<SrcDir>\MMB\movie\1.wmv

این دو تا را جایگزین کردم ولی جواب نداد!!!لطفا راهنمایی کنید!!؟؟

سپاس

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
attachment.php

هرجا از <SrcDir> استفاده کنید، درنهایت عبارت <SrcDir> با مسیری که فایل اجرایی (Autorun.exe) از اونجا اجرا میشه جایگزین میشه
در شکل بالا نحوه ی آدرس دهی مشخص هست، فایل Autorun و فولدر Data در دایرکتوری ریشه ی CD قرار دارن (یعنی تا CD رو باز کنید دیده میشن و تو هیچ فولدری نیستن)

پیوست ها

• srcdir.jpg
    srcdir.jpg
    26.5 کیلوبایت · بازدیدها: 36

caspianhero

Member
ممنون از پاسخ گویی تان" میخواستم بدونم فرق srcdir با srcdrive در چیست؟؟و srcdrive چه زمانی به کارمی رود؟؟؟
سپاس

zozze

Active Member
سلام دوست من

<scdir> زمانی کاربرد دارد که شما میخواهید یک فایل را در پوشه ای که آتوران در آن موجود است فراخوانی کنید.
اما <scdrive> میتواند در مسیر درایوی که آتوران در آن اجرا شده است فایلی را فراخوانی کند!

در ضمن واسه اجرا از طریق CD هم دستوری داریم واسه فراخوانی از دیسک به اسم <cd> البته دقیق یادم نسیت و الان MMB ندارم تست کنم شما یه بررسی کنید.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
ممنون از پاسخ گویی تان" میخواستم بدونم فرق srcdir با srcdrive در چیست؟؟و srcdrive چه زمانی به کارمی رود؟؟؟
سپاس

اصلاً ببینیم <SrcDir> یا <Embedded> چی هستن و فلسفه ی وجودیشون چیه
چیزی که MMB اون ها رو ماکرو یا ماکرهای مسیردهی معرفی می کنه، درواقع عباراتی هستن که شما در کدهاتون استفاده می کنید و خود برنامه و درواقع Player که وظیفه ی اجرای فایلهای ساخته شده با MMB ره بعهده داره، اون عبارات رو با معادل مناسب جایگزین میکنه
دلیلش هم این هست که مسیرها در سیستم های مختلف متفاوت هستن، مثلاً ممکنه مسیر پوشه ی Windows در یک سیستم C:\Windows و در سیستم دیگه D:\Windows باشه
MMB میاد و با معرفی این ماکروها کار شما رو راحت میکنه و وظیفه ی تعیین مسیر رو خودش به عهده میگیره

برنامه ی شما ممکنه در فولدر خاصی در دیسک قرار داشته باشه و از اونجا اجرا بشه، گاهی شما نیاز دارید مسیری که برنامه از اونجا اجرا شده رو داشته باشید تا مسیر فایل های موردنیاز برنامه نسبت به اون مسیر خاص رو مشخص کنید
همونطور که مثال زدم ممکنه فایلی درکنار برمامه ی شما موجود باشه که نیازه اجرا بشه، حالا با استفاده از این ماکروها نیاز نیست نگران این باشید که فایل در کدوم فولدر قرار داره و مسیرش چیه، فقط کافیه از این ماکرو استفاده کنید و فایل موردنظر کنار برنامه ی شما موجود باشه، Player خودش مسیر درست رو تعیین میکنه
<SrcDir> که احتمالاً مخفف Source Directory هست هرجا استفاده بشه، Player هنگام اجرا مسیری که فایل اجرایی یا همون اتوران شما از اونجا اجرا میشه رو جایگزین این عبارت میکنه
<SrcDrive> در عوض مسیر کامل اون فولدر رو جایگزین نمیکنه و فقط نام درایوی که فایل شما در اون اجرا میشه رو جایگزین میکنه، مثلاً اگه فایل شما در مسیر D:\Folder\SubFolder قرار داشته باشه و اجراش کنید، <SrcDir> مسیر کامل پوشه یعنی D:\Folder\SubFolder رو جایگزین میکنه و <SrcDrive> فقط نام درایو یعنی \:D

وقتی شما با استفاده از این عبارات مسیری رو مشخص کنید، درواقع از مسیردهی نسبی استفاده کردید، چون مسیر یک فایل یا فولدر رو نسبت به یک مسیر غیر ثابت تعیین کردید.

جدیدترین ارسال ها

بالا