پخش فیلم از ادامه جایی که pause شده

dany09

New Member
سلام دوستان
من تازه کار با نرم افزار mmb رو شروع کردم و فقط در حد استفاده ی ساده ای به ان نیاز دارم.
در واقع من چند سری فیلم اموزشی دارم که می خواهم با استفاده از نرم افزار mmb برای دانش اموزان به کار ببرم اما به چند تا مشکل برخوردم:
1. من یک فیلم در پروژه اضافه می کنم و سه دکمه برای اون تعریف می کنم به اسم
play
pause
stop
پس از compile کردن پروژه زمانی که فیلم را play می کنم فیلم شروع به پخش می کنه و زمانی که pause می زنم فیلم می ایسته و برای شروع مجدد روی play کلیک می کنم اما فیلم از اول پخش میشه و یا برنامه هنگ می کنه ؟میخام فیلم از ادامه ی اون پخش بشه باید چکار کنم؟
2. زمانی که برای background صفحه موسیقی انتخاب می کنم و دستور سورس دایرکتوری را هم پیاده می کنم اما در پنجره ی compile ارور موسیقی میده؟

( ممنون میشم کمکم کنی )

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دوست عزیز اول قوانین انجمن رو رعایت کنید

شما نباید تاپیک های قدیمی رو بالا بیارید و اصلا این تاپیک به سوال شما ربطی نداره

شما باید توی صفحه اصلی انجمن سوال خودتون رو مطرح کنید تا دوستان جواب بدن

و در آخر بهتره قبل از ایجاد تاپیک یه سرچی بکنید چون جواب سوالتون توی انجمن قبلا داده شده

محمدمهدی

Well-Known Member
1. در مورد Pause نباید اینطوری باشه مگر اینکه مشکلی توی MediaPlayer یا Codec های سیستمتون باشه که بعیده.
اما یه احتمالی هست و اون هم اینه که از فرمتی مثل WMV استفاده می کنید که متاسفانه این فرمت در بعضی از نسخه هاش با یه سری از Codec ها و حتی Windows Media Player که اجرا کننده ی اصلی این فرمت هست، یه مقدار کمی نا هماهنگی داره. فایلتون را مجددا با یه نرم افزار استاندارد Convert کنید. برای امتحان هم از یه فرمت Mpg یا Avi استاندارد استفاه کنید و ببینید مشکل حل میشه؟

2. این رو هم کامل متوجه نشدم. یعنی مثلا یه آدرسی مثل
کد:
<SrcDir>\Folder\Music.mp3
تنظیمات صفحه می نویسید اما کار نمی کنه؟ مثلاتون رو بدون موسیقی آپلود کنید یا بیشتر توضیح بدین لطفا.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا