پخش فيلم در دو cd

farabi

Member
سلام دوستان و استادان گرامي
من دارم يك سي دي مالتي مديا آماده ميكنم كه وقتي برروي قسمت فيلم مي رويم به اينصورت عمل كنه كه اعلام كنه سي دي ٢ را درون دستگاه قرار بديد و فيلمي كه درون سي دي دوم هست را بخوانه و در DirectMediaXtra.x32 اجرا كنه.
مثل يك سي دي آموزشي كه بخشي از فيلم درون سي دي ١ و مابقي درون سي دي ٢ اميدورام منظورم خوب رسونده باشم.
اگه به من كمك كنيد ممنون ميشم

متشكرم
محمد

nima_dir

Active Member
سلام دوست عزیز
شما میتونی با اکسترای بادی ای پی ای چک کنید که ایا فایل ویدئویی تون روی سی هست اگه نبود پیغام بده که سی دی دو رو بذاره
موفق باشید

farabi

Member
سلام از اينكه جواب منو دادين ممنون ولي اگه بيشتر راهنمايي كنين و يا دستورش برام بنويسين باز هم ممنون ميشم.

farabi

Member
سلام
خواهش ميكنم منو راهنمايي كنيد من ٣ تا سي دي دارم كه يكيش برنامه مولتي مديا و ٢ تاي ديگه فيلم ميخوام وقتي بر روي دكمه فيلم سي دي 2 كليك شد پيام لطفا سي دي ٢ را در دستگاه قرار بديد بياد و فيلم اجرا بشه

nima_dir

Active Member
سلام
خوب این که اسون تر شد.شما یه فریم میذارین به اسم مثلا nima که توش یه فایل فلش نمایش پیدا میکننه (حالا یا تمام صفحه یا هر اندازه دیگه) که این پیغام که اقا سی دیه دو رو بذارین با جینگولگ پخش بشه بعد وقتی که روی دکمه کلیک شد بره به اون فریم.
خوب توی همین فریم یه کلید هم میذاری (البته از توی دایرکتور نه فلش) با این متن :نمایش فیلم. با کلیک روی این دکمه میای چک میکنی که ایا فایله مورد نظز وجود داره یا نه (این کار رو میتونی با اکسترای buddu api و تابع bafileexist انجام بدی) اگه وجود داشت بره تو فریم نمایش فیلم اگه که نه توی همون فریم لوپ بزنه
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا