تغییرات فایل 1 پخش صدا همزمان با تغییر نوار زمان به صورت دستی

با سلام خدمت همه بروبچه های مشتی باحال:green:
ببخشید چطوری میشه که در تایم لاین افتر با حرکت دادن نوار زمان همزمان صدا رو هم پخش کنه ، دیگه لزومی نداشته باشه که بخواهیم حالا دکمه صفر رو فشار بدیم
:sad:
ببینید توی نرم افزار ادیوس هم زمان با تغییر دادن نوار زمان صدا روهم پخش میکنه دوست دارم توی افتر هم اینطوری باشه قضیه ، از دوستان تقاضا میشه اگه کسی میدونه چجوری این کار کرد ممنونش میشم ؟
:rose:
از بابت اینکه این کار شدنیه مطمئنم که میشه ، آخه من یه آموزشی رو داشتم میدیدم دیدم که طرف با تغییر دادن نوار زمان صدا رو هم پخش میکرد ، دیگه اینجا نیومد دکمه صفر رو فشار بده
:shock:، نوار زمان رو تغییر میداد صدا رو هم پخش میکرد ، تو کفش موندم خدایی:shock::shock::shock:
آقا دمتون گرم اگه میدونین دریغ نکنین ...
:wink:

آخرین ویرایش:

Mostafa-3D

Well-Known Member
بله شدنش که میشه
وقت حرکت دادن indicator فقط کافیه کلید Ctrl رو هم نگه داری . اونوقت صدا هم خواهی داشت .
ولی نرم افزار افتر افکت اصلا برای کار کردن برور روی صدا خوب نیست . پیشنهاد من به شما Adobe Audition ــه .
موفق باشی

این چیزی که پیشهاد دادین یه نرم افزاره ؟
خوب چجوری یعنی ؟:shock:
یعنی من این نرم افزاری که میگین رو نصب بکنم دیگه مشکلی ندارم تو افتر ، صدا یعنی حله ؟ همزمان پخش میکنه ؟:mad::green:
بعدش همین که دکمه ctrl رو فشار بدم بعد نوارو تغییر بدم خوب دکمه صفر رو بزنم که بهتره ، نه من نمیخام که اینجوری باشه ، من میخام همزمان دکمه play رو میزنی برای پخش صداشم پخش بشه مثله ادیوس بشه:green:
کسی میداند ؟؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

ممنونم ازتون ولی این آموزش میگه که در قسمت کامپیوزیشن روی گزینه Preview و Ram Preview رو بزنید تا صدا هم پحش بشه ولی این مثله همون زدن دکمه صفر تو کیبورده
ما کنترل اینو نداریم که در حین تغییر وضعیت زمان در تایم لاین صدا رو هم داشته باشیم
اگه کسی راهه حله کلی داره ارائه کنه

Soheil_2034

کاربر متخصص افتر افکتز
عزیزم این سوال رو باید تو فروم Adobe عنوان میکردی شاید تو نسخه cs6.5 بزارن

همونطوری که تا حالا باید فهمیده باشی افتر اصلا به درد تدوین و صدا گذاری نمی خوره زیاد خودتو خسته نکن تو که با ادیوس کار میکنی برو همونجا تدوین کن خیلی هم خوبه

massomeh1

Member
من هم نظرم اینکه تدوین و صداگذاری بهتره در ادیوس باشه در افتر چندان راحت نیست البته اگر بخواهی می تونی بخش نمایش صدا را بازکنی و با کمک اون کار کنی یعنی در جایی که صدا قطع شده برای مثلا مچ کردن نقاط کات یک پلان با پلان بعدی و شروع صدا یا همون سینک کردن صداو تصویر معلوم میشه من اینطوری امتحان کردم کارم آسونتر شد تا اینکه بخوام مرتب دکمه 0 رو بزنم و گوش بدم .ولی بازهم نظرمن برای سرعت در کار اینه که بعد از رندر کارت اونو وارد ادیوس کنی و به راحتی صداگذاری کنی.

حق با همه شماست بچه ها
گفتم شاید همچین چیزی وجود داره ما خبر نداریم
پیروز سربلند وهم چنان پایدار باشید

Shahryar Mirbozorgi

Well-Known Member
تا اونجایی که من خبر دارم نمیشه چنین کاری کرد

تنها کاری که میشه کرد همونطور که مصطفی گفت کلید ctrl رو نگه داری و خط زمان رو حرکت بدی یا اینکه کلید نقطه (.) رو بزنی تا فقط صدا رو به صورت realtime برات پخش کنه

تا اونجایی که من خبر دارم نمیشه چنین کاری کرد

تنها کاری که میشه کرد همونطور که مصطفی گفت کلید ctrl رو نگه داری و خط زمان رو حرکت بدی یا اینکه کلید نقطه (.) رو بزنی تا فقط صدا رو به صورت realtime برات پخش کنه

من هرکاری که کردم نشد ، متاسفانه افتر تو این مورد نامیدمون کرده ..

جدیدترین ارسال ها

بالا