پایین بودن fps

mostafa8

Well-Known Member
با سلام خدمت اساتید عزیز

مشخصات سیستم من
cpu i7
ram 16
vga : 660Gt
windos 64 bit
max 2013 64bit

ولی این سیستم وقتی پلیگان من به 2میلیون پولی میرسه fps سیستم میشه 1 یایین تر من باید چکار کنم ممنون میشم کمکم کنید .
:cry:

X-EAGLE

Member
1- adaptive Degradation فعال هست . کلید میانبر O ، یا اون مکعب پایین صفحه رو کلیک کن .
2- بهتر هست که تنظیمات گرافیک مکس رو روی حالت Nitros تنظیم کنی .
3- می تونی Aero ویندوز رو غیر فعال کنی یا از Theme های سبک تری استفاده کنی .
4- شاید Driver کارت گرافیکت رو به این علت که فکر کردی ویندوز 7 یا 8 خودشون Driver ها رو می شناسن نصب نکرده باشی .
.
.
.
موفق باشی

nc_hamid

Member
سلام
منم چند نکته به نظرم می رسه می گم :
اگر پروژتون سنگینه و موقع کار کردن با مشکل مواجه می شین که بحثش جدا از FPS ه ( هر چند به هم مربوط هستن)
اما در مورد FPS :
معمولا مساله FPS در مورد انیمیشن مطرح می شه . وقتی انیماتور می خواد انیمیت کنه و می خواد انیمیتش رو مستقیما ببینه .
با این حساب موقع انیمیت نیاز نیست که همه آبجکت ها دیده بشن و می شه اونها رو مخفی کرد . با مخفی کردن پلیگان ها فریم ریت بالا می ره .
چیزی که معمولا رو فریم ریت اثر منفی داره و باعث می شه حتی با Hide کردن هم FPS بالا نره Callback هایی هست که در حین کار کردن مکس باید اونها رو پردازش کنه . چیز هایی که معمولا بر اثر ریگ کاراکتر به وجود می آد . مثل Script ها Morph ها Reaction ها Wire ها و Real Time Dynamic ها و... که با محاسباتی دارن .
تجربه من نشون داده که تعداد زیاد Poly ها معمولا دردسر ساز نیست

-----
FPS ارتباط مستقیم با کارت گرافیک و نوع محاسباتش داره . خیلی وقتا با عوض کردن حالت گرافیکی مکس (Change Graphic Mode) می تونین فریم ریت رو بالا ببرین .
تجربه من : کارت گرافیک های NVIDIA با Direct 3D و کارت های ATI با Open Gl بهتر کار می کنن ( فقط و فقط تجربه منه و ممکنه 100% اشتباه باشه !)

آخرین ویرایش:

mostafa8

Well-Known Member
1- adaptive Degradation فعال هست . کلید میانبر O ، یا اون مکعب پایین صفحه رو کلیک کن .
2- بهتر هست که تنظیمات گرافیک مکس رو روی حالت Nitros تنظیم کنی .
3- می تونی Aero ویندوز رو غیر فعال کنی یا از Theme های سبک تری استفاده کنی .
4- شاید Driver کارت گرافیکت رو به این علت که فکر کردی ویندوز 7 یا 8 خودشون Driver ها رو می شناسن نصب نکرده باشی .
.
.
.
موفق باشی

ممنون از راهنماییت میتونین مسیر تمام این اعمالو بگین چون من تازه کارم
ممنونم

mostafa8

Well-Known Member
سلام
منم چند نکته به نظرم می رسه می گم :
اگر پروژتون سنگینه و موقع کار کردن با مشکل مواجه می شین که بحثش جدا از FPS ه ( هر چند به هم مربوط هستن)
اما در مورد FPS :
معمولا مساله FPS در مورد انیمیشن مطرح .....

ممنونم از راهنماییتون

X-EAGLE

Member
ممنون از راهنماییت میتونین مسیر تمام این اعمالو بگین چون من تازه کارم
ممنونم

دوست عزیز
روی قسمت خالی از دسکتاپ کلیک راست کنید و اگر تنظیمات کارت گرافیک nVIDIA رو نتونستی پیدا کنی، اول درایور کارت گرافیکت رو نصب کن، مشکل باید همین باشه. در این صورت به سایر مواردی که در بالا اشاره کردم نیازی نیست. شما یک کارت گرافیک نسبتا قوی در اختیار دارید.
چون یک سیستم خوب هم داری یک چند تا توصیه می کنم ، اگر کیس رو روی زمین و زیر میز قرار دادی خواهشن اون رو روی میز قرار بده، تا گرد و خاک کمتری به داخل اون وارد شود. اگر احساس کردی که داخل کیس حرارت زیادی وجود داره، و از داخل کیس هم خارج نمی شه، بهتره که درب کیس رو هم باز کنی و کنار بگذاری تا حرارت بتونه از اونجا خارج بشه و قطعات به خاطر حرارت زیاد صدمه نبینن، یک سیستم با یک همچین مشخصاتی باید حداقل از یک پاور 580 وات Real یا به قول گفتنی "واقعی" برخوردار باشه، یک نگاهی بنداز، شاید سیستم برق کم بیاره که اونجوری بشه ( مشخصات پاور رو نگاه کن و اگر تونستی یک سری به سایت سازنده بزن )، چون بچه های تو بازار عمدتا دیمی سیستم برا مشتری ها جمع می کنن.
موفق باشید

mostafa8

Well-Known Member
دوست عزیز
روی قسمت خالی از دسکتاپ کلیک راست کنید و اگر تنظیمات کارت گرافیک nVIDIA رو نتونستی پیدا کنی، اول درایور کارت گرافیکت رو نصب کن، مشکل باید همین باشه. در این صورت به سایر مواردی که در بالا اشاره کردم نیازی نیست. شما یک کارت گرافیک نسبتا ق.................
یک نگاهی بنداز، شاید سیستم برق کم بیاره که اونجوری بشه ( مشخصات پاور رو نگاه کن و اگر تونستی یک سری به سایت سازنده بزن )، چون بچه های تو بازار عمدتا دیمی سیستم برا مشتری ها جمع می کنن.
موفق باشید

سلام دوست عزیز
من اینارو چک کردم همش درسته
الان که میبینم هروقت صفحه شلوغ میشه این اشکال رخ میده

جدیدترین ارسال ها

بالا