mo_mokh_com1
Member
من دو تا ویندوز 7 دارم یکی رو c و یکی رو d ویندوزی که ازش استفاده میکنم رو c هست و میخام ویندوزی که رو c هست رو پاک یا اصلا درایوش رو فرمت کنم ولی نمیشه اگه میشه کمکم کنید!
دوستان چه جوری میتونم هم ویندوز 7 و xp رو از سیستمم پاک کنم بعد ویندوز 8 بریزم
در run تایپ کنید c:\boot.ini و اینتر بزنید،اگر دو ویندوز نصب باشد،کد های مربوط به راه اندازی ویندوز را در دو سطر میبینید،سطر اول که نوشته شده پارتیشن0 مربوط به ویندوز درایو C هست و سطر بعد که بر سیستم عامل پارتیشن 1 دلالت دارم مربوط به درایو D...من دو تا ویندوز 7 دارم یکی رو c و یکی رو d ویندوزی که ازش استفاده میکنم رو c هست و میخام ویندوزی که رو c هست رو پاک یا اصلا درایوش رو فرمت کنم ولی نمیشه اگه میشه کمکم کنید!![]()
دوست عزیزسلام دوست عزیز .
خسته نباشید .
اگر به صورت عادی با سیستم عامل نمی تونید درایو رو فرمت کنید می تونید از این روش استفاده کنید .
اول سی دی یا دی وی دی یه سیستم عامل رو بزارین و مراحلش رو انجام بدین تا برسه سر اون جایی که می خواین درایو نصب سیستم رو انتخاب کنید .
این جا وقتی درایو رو انتخاب می کنید اول درایو رو فرمت میکنه بعد شروع میکنه به نصب کردن سیستم .
هنگامی که در زمان نصب فرمت شدن درایو تموم شد قبل از این که شروع کنه به نصب ، سیستم رو ریست کنید .
اینجوری درایو فرمت میشه و سیستم جدید هم نصب نمیشه .
سوالی بود در خدمتم .
موفق باشید .