پاک کردنه متریال

سلام

من به اجسامم متریال دادم
الان میخوام ریست کنم بیام اول اول!!
یعنی متریال اصلا نداشته باشه..مثلا وقتی یه باکس رو رسم میکنیم رنگیه!!!!! مت نداره......به اونجا میخوام برسم ..البته تو ویو پورت.... نمیخوام از override mtl استفاده کنم!

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
توی مکس اسکریپت کد زیر رو بنویس و اجرا کن[CPPS]$Box001.material = Null[/CPPS]بجای Box001 اسم آبجکت رو بنویس.اگر میخوای همه ی متریال ها پاک بشن این رو بنویس[CSSS]$*.material = null[/CSSS]

rmreza

Well-Known Member
با سلام
روی هر متریالی که میخواهی برگرده به حالت اول پایین دایره ای متریال و نرسیده به تنظیمات یک ردیف موجود است که چند تا گزینه داره روی ضربدر کلیک کن دو سه تا گزینه داره که مفهومش معلومه . تموم شد متریال رفت حالا برو از نو متریال بده

توی مکس اسکریپت کد زیر رو بنویس و اجرا کنC++ Code:

$Box001.material = Null​

بجای Box001 اسم آبجکت رو بنویس.اگر میخوای همه ی متریال ها پاک بشن این رو بنویسCSS Code:

$*.material = null​

ممنون دوست عزیز من نمیدونم مکس اسکریپ دقیقا چی هستش چون اصلا باهاش کار نکردم
دقیقا باید چیکار کنم

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خواهش میکنم.

با سلام
روی هر متریالی که میخواهی برگرده به حالت اول پایین دایره ای متریال و نرسیده به تنظیمات یک ردیف موجود است که چند تا گزینه داره روی ضربدر کلیک کن دو سه تا گزینه داره که مفهومش معلومه . تموم شد متریال رفت حالا برو از نو متریال بده
با این کار فقط متریال انتخاب شده ریست میشه و متریال هنوز به آبجکت منتصب میمونه. تا اونجا که من دیدم راه دیگه ای جز مکس اسکریپت نداشته.

جدیدترین ارسال ها

بالا