پاک شدن internet explorer کمممممک

ali_118

کاربر VIP
سلام
من اینترنت اکسپلوررم رو پاک کردم حالا هر کاری میکنم نمیتونم دوباره نصبش کنم ! چیکار کنم ؟ :sad:

Parham

Well-Known Member
از چه ویندوزی استفاده می‌ کنید ؟! از کجا پاک کردید ؟!

ali_118

کاربر VIP
ویندوز xp استفاده میکنم
و از add remove پاکش کردم . از قسمت add remove windows components

آخرین ویرایش:

ali_118

کاربر VIP
چجوری میتونم دوباره نصبش کنم ؟ (مهم!)

یه مشکلی پیش اومده بود که این کار رو کردم . ویندوز که بالا میومد دوتا IE اجرا میشد و وقتی کانکت میشدم این دو تا IE با شبکه ارتباط بر قرار میکردند و بعد از چند لحظه اون پیغام ظاهر میشد و سیستم ری استارت میشد .:cry:

الان هم که مرورگر پیشفرض رو به firefox تغییر دادم ایندفعه دو تا فایرفاکس start up اجرا میشن و بعد از چند لحظه اون پیغام میاد !:wink:

از کجا میتونم بفهمم که کدوم نرم افزار این کار رو میکنه !؟ و چجوری میتونم درستش کنم !؟:wink:

پیوست ها

• 52.jpg
    52.jpg
    106.7 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 55.jpg
    55.jpg
    117.4 کیلوبایت · بازدیدها: 2

msnasiri

Member
خوب عزیز از همون جا دوباره تیکش رو بزن
و ادامه بده خودش نصب می شه

msnasiri

Member
داخل run بنویس msconfig و از تب آخری می تونی لیست برنامه هایی که موقع بالا اومدن ویندوز اجرا می شن رو ببینی
از اونجا ببین چه برنامه ای جدید و غیر عادیه و تیکش رو بردار و با یه ریستارت تستش کن

ali_118

کاربر VIP
داخل run بنویس msconfig و از تب آخری می تونی لیست برنامه هایی که موقع بالا اومدن ویندوز اجرا می شن رو ببینی
از اونجا ببین چه برنامه ای جدید و غیر عادیه و تیکش رو بردار و با یه ریستارت تستش کن
این کارو کرده بودم اونایی که نمیخواستم استار آپ بالا بیاد رو غیر فعال کردم ولی قسمت services رو نمیدونم چی به چیه دستش نزدم .:neutral:
خوب عزیز از همون جا دوباره تیکش رو بزن
و ادامه بده خودش نصب می شه
از اونجا تیکش رو زدم که نصب بشه ولی هر کاری کردم نشد .:sad:

جدیدترین ارسال ها

بالا