پاک شدن عکسها

baubak

New Member
سلام بچه ها

ببینید من مثلا یک پوشه دارم به نام aks که داخل این پوشه تعدادی عکس با فرمت JPG بوده حالا وقتی به داخل پوشه وارد می شوم می بینم که هیچ اثری از عکسهام نیست . تازه وقتی از پوشه خارج می شم می بینم که پوشه به یک فایل Application (aks.EXE) تبدیل شده و حجم اون هم تقریبا 37 کیلو بایت شده . دقت کنید اول پوشه بود و بعد از باز شدن پوشه به فایل تبدیل شده .
حالا من نمی دونم ویروس یا برنامه ای نصب شده که این اتفاق افتاده .
من اخیرا آفیس 2007 را نصب کردم و ویژوال استادیو دات نت 2005 .
لطفا کمکم کنید

سلام
خوب شمابا یک anti virus قدرتمند مثل Kaspersky یا Node32 یا Norton 2007 یه چکی بکن ببین ویروس داری یا نه

sajjad_eb

Well-Known Member
احتمالا ویروس باشه
شما یه چک کن ببین Folder Options هست یا نه . اگه نبود مطمئن باش ویروسه . یه ویروس بود که یه کاری شبیه اینی که می گی می کرد

o0behnam0o

New Member
Norton aslan ghodratmand nist alan 3ta antivirus bartar Bitdefender , F-Secure ,Kaspersky hastan , va inke shoma hattman virusi shodi , baad az pak kardane virus mitooni aksato ba ye barname recovery mesle recover my file bargardoni;)
Regards

sajjad_eb

Well-Known Member
Norton aslan ghodratmand nist alan 3ta antivirus bartar Bitdefender , F-Secure ,Kaspersky hastan , va inke shoma hattman virusi shodi , baad az pak kardane virus mitooni aksato ba ye barname recovery mesle recover my file bargardoni;)
Regards

o0behnam0o جان می بینم که فعالیتت خیلی زیاده :wink:
بازم می گم لطفا فارسی بنویس :)
درضمن این تایپیک قدیمیه. به نظرم اگه وقت و انرژیت رو تایپیک های جدید بزاری بهتره.

جدیدترین ارسال ها

بالا