پاکت سی دی ... نظرتون چیه ؟

SPD

Member
نظرتون در باره این کاور سی دی چیه ؟

سعی کردم همش از وکتور استفاده کنم و فونت ....
خوشحال میشم نظرتون بدونم....
در ضمن من این رو چطور به چاپخونه تحویل بدم ... میدونم چهار رنگ باشه و تیف و سیصد منظورم سایز هستش ...

مرسی
eioxeyhq63pqarnzctbm.jpg

زمینه زرد چون تقریبا بقیه کارهاشون هم زرد زمینه زرد انتخاب شده
راستی یه خط مشکی رو برگه دوم هستش اون جایی که باید برش بخوره و نوک مثلث که در پاکت بره داخلش ...( اون رو هم به چاپ خونه چطور بگم)

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
کار قشنگی شده.
فقط یکمی باید فاصله متن ها رو از محل تاهای پاکت زیاد کنی.
الان فاصله ی متنها از لبه هایی که قراره تا بخورن کمه.
درباره چاپش هم یه سند با سایز 100*70 سانت باز کن و تا جائی که میتونی از این پاکتها توی اون سند بچین و اون سند رو با همین
مشخصاتی که خودتم گفتی بده واسه چاپ.
البته اگر فایل tiff همین عکسی رو هم که گذاشتی رو بدی خودشون برات میچینن. شما فقط بگو مثلا 2000 تا از این پاکت میخوام.
بعدشم باید یه هزینه بدی که برات یه تیغ طراحی کنن تا بعد از چاپ برش بزنن و آخرشم یه هزینه ی تا زدن و چسب زدن داره.

h-akhavan

Member
سلام:)
خوب شده، ولی یه کم سرده!
قرمز!! رنگ قرمز و ترکیباتش رو کم داره.
موفق باشی:oops:

• Like
Reactions: SPD

Erfan

Active Member
همه چیز خوبه و میشه گفت خیلی جالب شده .... فقط یه خورده خارجکی شده ...

اندکی بومی باش !!! :)

موفق باشید.
عرفان

• Like

Mandana

Active Member
بعنوان کسی که از ترکیب رنگهای زرد، سبز و صورتی نفرت داره باید بگم کار خواستنی ای شده
4xvim2p.gif

اگر فاصله ها رو هم از اطراف مراعات کنین فکر می کنم کار نسبتن بی نقصی خواهد بود.
موفق تر باشی دوست جان ^.^
4xvim2p.gif

• Like

Hamid_ahmadi

Well-Known Member
کارتون خیلی خوب شده
نکات هم دوستان اشاره کردند ( فاصله نوشته از خط تا و...)
بیش از پیش موفق باشید

• Like

tohmat

Active Member
سلام ! اومدم ایراد بگیرم اساسی! امیدوارم نرفته باشه زیر چاپ ،

ایراد اول : قسمت هایی که باید چسب بخوره ، نباید رنگی باشه ، اگه رنگی باشه تو مرحله ی چسب مالی ممکنه دچاره مشکلت کنه.

ایراد دوم : رنگ اون اسکچ جالب نیست ( اینم شد ایراد من گرفتم؟)

ایراد سوم : پشته کاور معلوم هست چه خبره؟ آیا به نظر شما فونت های فارسی هماهنگی با فونت انگلیسیش داره؟ یا اصلا فونته فارسی هماهنگی با خوده طرح داره؟ یا اصلا فونته شماره تلفن ربطی به فونت آدرس داره ؟ یا فونته آدرس ربطی به فونت "مستر استودیو " داره؟ یا اصلا ..............
یا اصلا نیازی به فارسی نوشتن هست؟

ایراد چهارم : چند بار نوشتی " استودیو مستر" ؟ و به چه دلیلی یه بارش استودیو Flip شده؟ :neutral:

ایراد پنچم : اون خط مشکی رو نباید تو طرحت بذاری ، چون اگه تیغ یه خورده جا به جا شه ( که می شه ) طرحت رو خراب می کنه. اون خط باید فقط توی طرحه تیغت باشه.

ایراد ششم : فاصله نوشته ها و عناصر اصلیت از لبه های کار کمه.

ببخشید اگه شدید ایراد گرفتم ، یکیش اینکه Bluesoosk یه تاپیک داشت گفته بود انتقاد خشن و کشنده بکنید ، خون جلو چشامو گرفت!
دومیش اینکه کارت خیلی باحاله و می خوام هر کاری می تونم بکنم، تا بهتر شه. ( راستی دیگه اشک ما رو در نیار :cry: )

موفق باشی پسر.

SPD

Member
مرسي تهمت جان ازت واقعا ممنونم كه اينقدر عالي ايراد هام رو گرفتي...
نه تنها ناراحت نشدم هيچ بلكه واقعا هم خوشحال شدم و ازت ممنون بازم..فقط من تو ايراد دوم اسكچ چه رنگي به نظرت بزارم مي تركونه ...
ايراد سوم هم يه خورده اي حق داري فكر كنم زيادي شلوغ شده ولي متاسفانه يا خوشبختانه طرف مورد از چيز شلوغ خوشش ميادش....نظرت چيه درباره پشتش چي كار كنم به نظرت ...
ممنون بازم

tohmat

Active Member
اسكچ چه رنگي به نظرت بزارم مي تركونه ...

اوووم ، خوب راستش نمی دونم ، بستگی داره که این استودیو بیشتر تو کاره چه سبک موسیقی هست؟ ( احتمال 90% رپ! ) رنگه اسکچ باید تیره تر از ضمینه باشه.

البته یه پیشنهاد : اون بک گراندی رو که تو ست اداریت استفاده کردی ، بنداز بک گراند پاکت CD ( البته یوخده تیره تر ) بعد اون اسکچو سفید کن.

( نظر در مورد رنگ سلیقه ایه ، امیدوارم بچه های دیگه ی فاروم بیشتر کمکت کنن )

اگه می خوای پشتش شلوغ باشه ، با متن شلوغش نکن ، مثلا با لکه و این جور چیزا شلوغش کن.

فلن مخم قد نمی ده بیشتر نظر بدم ، امیدوارم برا چاپ عجله نداشته باشی. :wink:
شب خوش.

irma_lemon

New Member
بهتره مشکی ها توی تک رنک black بیاد. overptint هم بشه تا اگر رنگها جابجا خورد برای text مشکلی پیش نیاد. رنگهای لبه تیغ رو هم گسترش بده تا اگر تیغ کمی خطا داشت لبه کار سفیدی نده. اگه تیراژ کار کمه بهتره روی GTO یا دو ورقی (50*70) بندیش

جدیدترین ارسال ها

بالا