پايين بودن پيج رنك وبلاگ

milan-tifusi

New Member
سلام
خسته نباشيد خوبيد ...؟
من يه وبلاگ دارم پيج رنك پاييني داره.پيج رنكش 1 هستش.ميخواستم اگه ميشه راه هايي بهم بگيد تا رنكم رو بالا ببرم يه آموزش بود براي افزايش پيج رنك اما براي سايت ها بود من براي وبلاگ ميخوام اين آدرس وبلاگ من هستش : http://www.wboys.blogfa.com

ممنون ميشم اگه ياد بديد.مثلا من نميتونم براي وبلاگ سايت مپ بسازم يا نميتونم www رو قفل كنم و...
درباره Keyword هم بايد بگم من كلمات كليدي وبلاگم رو اونجا گذاشتم و تا ميتونستم براي عكسها ( Alt ) گذاشتم.با چند تا وبلاگ و سايت هم تبادل كردم.تو سايت گوگل هم وبلاگم رو ثبت كردم از اين آدرس: www.google.com/addurl
حدودا 8 ماه پيش وبلاگم رو ثبت كردم.ولي هنوز رنكم 1 هستش اگه ميشه بهم بايد بديد تا رنكم بالاتر بره.راستي هر كي وارده يه نگاه به وبلاگم بندازه و ببينه Kewords ها و كدهاي Metta مشكل دارند يا ندارند.
ممنون

emad_67

Member
برای وبلاگ شما تنها کاری که میتونید بکنید تبادل لینک و در نظر keyword و این جور چیزاست.
در مورد www زیاد نگران نباشید، جدیدا خود گوگل این مشکل رو حل کرده.
در مورد keyword ها:
توی صفحه ی اصلی شما و تمام صفحات چندین تگ meta وجود داره. 3 تا description و 2 تا keyword و برای تمام صفحات یکی هستند که نباید به این شکل باشه. شما باید برای هر صفحه فقط 1 description و 1 keyword داشته باشید و همچنین برای هر کدوم keyword های خاص خودش رو در نظر بگیرید نه اینکه تمام صفحات یکی باشند.
تبادل لینک بستگی داره با چه سایت هایی انجام بدید. هرچی رنک اون سایت ها بیشتر باشه مسلما برای سایت شما هم اثر بهتری داره. همچنین با سایت های مرتبط تبادل لینک کنید. هرچند که تو وبلاگت از هر دری دیگه نوشتی و حوضه ی مشخصی نداره :دی

milan-tifusi

New Member
سلام ممنون توضيحات كاملي بود اما ...
ميخواستم بدونم براي هر صفحه كه ميگيد بايد يه description و Keywords مشخص بايد بزاري يعني چي ؟
اگه ميشه آموزش بديد تا من همون كار رو انجام بدم.
راستي از هر دري ننوشتم . وبلاگ يه موضوع مشخصي داره و گاهي اوقات چند تا آلبوم خوانند ها و آموزش آشپزي ميزارم.
منتظرم

tajrobenik

Member
من هم در مودر متا موافتم.... خیلی تاثیر داره....
اما هیچ چیز به تبادل لینک نمی رسه.....

جدیدترین ارسال ها

بالا