بی بی کد پاویون

max vray

کاربر VIP
سلام به همه دوستان
این کار مربوط میشه به یک طراحی داخلی برای یک شرکت به همراه یک گروه طراحی و پروژه پاویون بزرگ فرودگاه دشت ناز ساری که قبلا پاوییون کوچیک رو هم گذاشته بودم.
همیشه با کت مول روم کار میکردم اما این بار با میچل کار کردم چون بنظرم کیفیتش بهتره و نویز هارو نابود میکنه البته در کنارش سیستم رو هم میترکونه چون مدت زمان رندر چند برابر میشه:green:
مدت زمان رندر برای ویو کلی 11 ساعت با میچل
برای ویو کچکتر با کت مول روم 5 ساعت
تنضیمات dmc رو هم روی 10 گذاشتم چون بیشتر از این دیگه خیلی طول میکشید.
کار بدون پست پرو داکشن یا فتوشاپ درمانی میباشد-:green:

آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
سلام تو این پست درباره یک نرم افزار قدیمی برای اماتور هایی مثل خودم صحبت میکنم:)
اسم این نرم افزار shader map pro است.
این نرم افزار کارش اینه که بهش دیفیوز بدین اون بهتون نرمال بامپ و بقیه چیز هارو میده نمونه عکس طریقه کار و اینتر فیس و نمونه تکسچر های خروجیش براتون گذاشتم .
راستی وقتی دیفیوز بدین بهتون نشون میده که متریالتون چجوری دیده میشه درنهایت.

پیوست ها

• MAP.2.jpg
    MAP.2.jpg
    282.2 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • MAP.jpg
    MAP.jpg
    487.9 کیلوبایت · بازدیدها: 31

*farshid*

کاربر VIP
من یه نرمافزار داشتم ... الان گمش کردم ... اسمش یادم نیست دقیقا ... pixle planet یود فکر کنم ...
اگه لینکی از این برنامه داری بذار ...
ممنون.
در مورد کارت ...
فقط متریال مبل رو زیاد خوشم نیومد ...
و ... میتونستی گیاه بهتری انتخاب کنی. یه مقدار مصنوعی کرده کارتو

در کل عالیه مخصوصا قسمت کتیبه و تکسچری که براش ساختی

max vray

کاربر VIP
من یه نرمافزار داشتم ... الان گمش کردم ... اسمش یادم نیست دقیقا ... pixle planet یود فکر کنم ...
اگه لینکی از این برنامه داری بذار ...
ممنون.
در مورد کارت ...
فقط متریال مبل رو زیاد خوشم نیومد ...
و ... میتونستی گیاه بهتری انتخاب کنی. یه مقدار مصنوعی کرده کارتو

در کل عالیه مخصوصا قسمت کتیبه و تکسچری که براش ساختی

سلام مرسی از نظراتت که همیشه درسته.نه هیچ لینکی ندارم حجمشم 29 مگ بیشتر نیست.
میگردم لینکی ازش گیر اوردم میذارم تو سایت:rose::rose:

اوففففففففففففف
من تازه دیدم خیلی باحاله
عکسم از خودت گذاشتی که خوشتیپ عکس خیلی هنری شده رندر عکست چقد طول کشید:lol:
خیلی خوشگله محمد
متریال مبلا رو خودت مثل اینکه رفلکتشو زیاد کردی
چه فرش مجلسی خوفی گذاشتی خیلی حال کردم
نویزو ترکوندی کلا از صفحه روزگار محو شده
خدا وکیلی رندرات در حد تاپ گالری کیفیتش
وی ری ت ورژنش چیه بده ما هم استفاده کنیم حاجی
اسپیلت از کجا خودت ساختی؟
خیلی شاخ شده فقط یکم پر دیتیلتر بود دیگه خیل خفن تر بود رندر پر دیتیل دهن پر کن تره

saeedmagic

Member
سلام
کاره خوبی شده خوشم اومد
فقط برای هالوژن داخل هالوژن رو متریال vraylightmtl بده که توشم روشن بشه الان خاموشه ولی نور داره می ده!
برای فرش هم فک کنم ار vrayfur استفاده کردی displacement بهتر جواب می ده
موفق باشی

max vray

کاربر VIP
اوففففففففففففف
من تازه دیدم خیلی باحاله
عکسم از خودت گذاشتی که خوشتیپ عکس خیلی هنری شده رندر عکست چقد طول کشید:lol:
خیلی خوشگله محمد
متریال مبلا رو خودت مثل اینکه رفلکتشو زیاد کردی
چه فرش مجلسی خوفی گذاشتی خیلی حال کردم
نویزو ترکوندی کلا از صفحه روزگار محو شده
خدا وکیلی رندرات در حد تاپ گالری کیفیتش
وی ری ت ورژنش چیه بده ما هم استفاده کنیم حاجی
اسپیلت از کجا خودت ساختی؟
خیلی شاخ شده فقط یکم پر دیتیلتر بود دیگه خیل خفن تر بود رندر پر دیتیل دهن پر کن تره

به به سلام استاد.:)
نه مارو تو تاپ گالری راه نمیدن داداش:lol:
به خدا خیلی سخته با ویندوز 32 این رندرارو بگیری با اون vray fur فرش و لامپ optical.:shock:حالا چه برسه شلوغترشم بکنم:wink:
به پای کارای تو که نمیرسه اخوی:cry:
همون ویری 1.5demo البته ویری 2 برای مکس 2008 تا 2012 دارم.اسپیلت نه اماده دارم میخوای به اپلودم برات.
تو چه خبر یک کار جدیدت کی میزنی؟
رو کارم بیشتر نظر بده سعید جان:rose:
منتظر نظراتت هستم:)

max vray

کاربر VIP
سلام
کاره خوبی شده خوشم اومد
فقط برای هالوژن داخل هالوژن رو متریال vraylightmtl بده که توشم روشن بشه الان خاموشه ولی نور داره می ده!
برای فرش هم فک کنم ار vrayfur استفاده کردی displacement بهتر جواب می ده
موفق باشی

سلام سعید جان
اره درست میگی vraylightmt لازم داره.نه طبیعی نمیشد البته در یک حالت طبیعی میشد اما سیستم من نمیکشید:cry:
مرسی درباره نظراتت:rose:
موفق و پیروز باشی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.به به خیلی کار خوبی شده.ایول.اما 2.5 کی خیلی کم بود والا!!!
اینکه با سیستم 32 بیتی چنین رندری گرفتی واقعا یه شاهکاره.چون می پره بیرون..
نقات قوت زیادی داره.مثل طراحی معماری.رنگ بندی.تکسچر متریال های عالی.بعضی از متریال ها شاهکار شدن....مبل.فرش کف...
اشکالات کار اینهاست.
- رنگ بندی خیلی پر حرارت شده.این جور وقتها Satiuration رو پائین بیار و با وایت بالانس دوربین فیزیکال وی ری یه مقداری از قرمزی کار کم کن
- متریال کف خوب نشده.مطمئنا چون کار اجرائی هست خواستی مثل اجرای واقعی بشه اما بامپ نداره رفلکت هم جالب نشده.
- نقش برجسته زیاد واقعی نشده.اما اگه بخوای بهتر بشه باید سیستم عامل 64 بیت وصل کنی با دیسپلیسمنت کار کنی

arbab_arch

Member
سلام خوبه ولی یه جوریه یه کم مصنوعی با توجه به اینکه وقتزیادی هم گذاشتی.
اما در کل خسته نباشی.

سلام محمد جون دوباره
یک چند تا نظر بدم واسه طراحی
واسه mdf به نظر من از یک رنگ تیره استفاده کن مثل آبانوز رنگ های اتریشی هایگلس تو اجرا فکر نکنم سه رنگ mdf کار شه
تایل های mdf نامنظم رفلکت خوبی نداره مثل پارکت باشه بد نیست یا تو آرک مدل بد در نیوردن
کاغذ دیواریتم جون دارتر بذار یک کار مدرن خوشگل البته خودمم یکی دو تا بیشتر ندارم
البته طرحت بیشتر به سمت کلاسیک کار شده ولی خیلی خوشگله من خیلی خوشم اومد
رندرت هم خیلی قشنگه واقعا خیلی کارت شاخ شده من خیلی حال کردم زاویه دوربینتم خوب گذاشتی و کلی نقاط قوت دیگه که بچه ها گفتن البته مال منم 32 بیتی ولی نمی پره هیچ وقت بیرون شانسم گرفته
فرشت خیلی باحاله
اسپیلتو حتما بذار رو لینک من ندیدم کسی داشته باشه باز اگه چیزی خواستی من درخدمتم

max vray

کاربر VIP
سلام.به به خیلی کار خوبی شده.ایول.اما 2.5 کی خیلی کم بود والا!!!
اینکه با سیستم 32 بیتی چنین رندری گرفتی واقعا یه شاهکاره.چون می پره بیرون..
نقات قوت زیادی داره.مثل طراحی معماری.رنگ بندی.تکسچر متریال های عالی.بعضی از متریال ها شاهکار شدن....مبل.فرش کف...
اشکالات کار اینهاست.
- رنگ بندی خیلی پر حرارت شده.این جور وقتها Satiuration رو پائین بیار و با وایت بالانس دوربین فیزیکال وی ری یه مقداری از قرمزی کار کم کن
- متریال کف خوب نشده.مطمئنا چون کار اجرائی هست خواستی مثل اجرای واقعی بشه اما بامپ نداره رفلکت هم جالب نشده.
- نقش برجسته زیاد واقعی نشده.اما اگه بخوای بهتر بشه باید سیستم عامل 64 بیت وصل کنی با دیسپلیسمنت کار کنی

سلام استاد عارف عزیز:rose:
بازم بابت dvd های اموزشیت ممنونم.
اره درست میگی متریال ها کمی عیراد داره. حقیقتا انقدر مدت زمان رندرها طول میکشه که جای ادیت مجدد ازام میگیره.
راستی این که گفتی کجای vray?(
رنگ بندی خیلی پر حرارت شده.این جور وقتها Satiuration رو پائین بیار و با وایت بالانس دوربین فیزیکال وی ری یه مقداری از قرمزی کار کم کن)
بازم ممنونم همیشه پیروز باشی:)

max vray

کاربر VIP
سلام محمد جون دوباره
یک چند تا نظر بدم واسه طراحی
واسه mdf به نظر من از یک رنگ تیره استفاده کن مثل آبانوز رنگ های اتریشی هایگلس تو اجرا فکر نکنم سه رنگ mdf کار شه
تایل های mdf نامنظم رفلکت خوبی نداره مثل پارکت باشه بد نیست یا تو آرک مدل بد در نیوردن
کاغذ دیواریتم جون دارتر بذار یک کار مدرن خوشگل البته خودمم یکی دو تا بیشتر ندارم
البته طرحت بیشتر به سمت کلاسیک کار شده ولی خیلی خوشگله من خیلی خوشم اومد
رندرت هم خیلی قشنگه واقعا خیلی کارت شاخ شده من خیلی حال کردم زاویه دوربینتم خوب گذاشتی و کلی نقاط قوت دیگه که بچه ها گفتن البته مال منم 32 بیتی ولی نمی پره هیچ وقت بیرون شانسم گرفته
فرشت خیلی باحاله
اسپیلتو حتما بذار رو لینک من ندیدم کسی داشته باشه باز اگه چیزی خواستی من درخدمتم

به سلام سعید جان:)
اره درست میگی اما چون پاویون بوده و رسمی باید طراحی میشد و در عین حال بازی رنگی داشته باشه تا حوصله سر ببر نباشه کار اینجوری شد.
اونا کاغذ دیواری نیست همش فلگسی طرح داره پشتشم نور کار شده و جای نوراش رو سقف و ابجکتای اطرافش معلومه
بازم لطف داری داداش به ما وگرنه کار ما بی ستارها کجا و شما 5 ستاره ها کجا:green::rose:
تو پست بعدی واست اسپیلت اپلود میکنم:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا