پاور با صدای کم-سخت افزار ویستا

1-آقا یه پاور کم صدای خوب کسی میشناسه؟که البته خوب کارکنه؟

2-آقا این ویستا با 246 رم و 64 گرافیک و 80 هارد بالا میاد؟(این ویستا هایی که میفروشن اصل نیست که؟)

Parham

Well-Known Member
1-آقا یه پاور کم صدای خوب کسی میشناسه؟که البته خوب کارکنه؟
چقدر می‌خوای هزینه کنی‌ ؟

-آقا این ویستا با 246 رم و 64 گرافیک و 80 هارد بالا میاد؟
خیر ، اگر بخوای از موتور گرافیکی‌ ویستا استفاده کنی‌ ، این سیستم جواب نمیده

این ویستا هایی که میفروشن اصل نیست که؟
نسخه های آزمایشی‌ هستش که از سوی مایکروسافت ارائه می‌شه ... البته پیشنهاد می‌کنم اگر برای تست می‌خوای نسخه آزمایشی‌ دوم را استفاده کن که از سوی خود مایکروسافت به صورت عمومی‌ منتشر شده

1-خیلی گرون نباشه!
2-ببخشید این سیستمی که معرفی کردم تو چی کم میاره و در ضمن اصلا بدرد نمیخوره(برای ویستا) یا نه بالا میاره ویندز رو؟

ممنون

Parham

Well-Known Member
ببخشید این سیستمی که معرفی کردم تو چی کم میاره و در ضمن اصلا بدرد نمیخوره(برای ویستا) یا نه بالا میاره ویندز رو؟
تو همه چیز دوست عزیز ، گرافیک را اصلا نمیتونه بالا بیاره یا اگر هم بیاد اذیت می‌کنه ...

در مورد پاور هم مشخصات کامل سیستم خودت از قبیل نوع پردازنده مادربرد، کارت گرافیک و تعداد هارد و ... بگو

1-عزیز میشه حداقل سیستم مورد نیازش رو که البته خوب عمل کنه بگی؟

2-مشخصات سیستم من:مادربرد msi p4 هارد maxtor 80 رم 256 spacktak گرافیک 64msi
لطفا اگه معرفی کردید حدود قیمتش رو هم بگید!

آخرین ویرایش:

Parham

Well-Known Member
2-مشخصات سیستم من:مادربرد msi p4 هارد maxtor 80 رم 256 spacktak گرافیک 64msi
لطفا اگه معرفی کردید حدود قیمتش رو هم بگید!

پاور Green برای شما از لحاظ کیفیت و هزینه خوب هستش ... 300 وات اونو میتونی‌ با 20 تا 25 بگیری

ببینید دوست عزیز شما ویندوز ویستا را می‌ تونی‌ نصب کنی‌ اما مشکل شما در گرافیک این ویندوز هستش که نمیتونی‌ در بهترین حالت از اون استفاده کنی‌ ... اما با کاهش قدرت موتور گرافیکی‌ Aero که برای ویندوز ویستا طراحی‌ شده میتونی‌ کار کنی‌ ...

Navid4d

Member
مایکروسافت گفته ویستا 1 گیگ رم و 256 تا گرافیک و ...

به نظر من بزار 1 سال دیگه ویستا نصب کن !
دلیلش رو اگه خواستی همون یه سال دیگه میگم بهت D:

SA_EB

Member
سلام
من از پاور SH 450 Real ، اي فن اصلا صدا ندارد+داراي فن 12 سانتي است كه كمك به خنك سازي كل كيس مي كند استفاده مي كنم(قيمت 31000 تومان)

جدیدترین ارسال ها

بالا