پاك نميشه

BeHnAm_akb

Active Member
من مي خوام به وسيلهCute FTP يكي از فالدر هاي روي سايتم رو پاك كنم اما با پيغامي مواجه مي شم كه ميگه پوشه خالي نيست (البته خاليه) و به داخل پوشه مي ره تا فايلارو پاك كنه و دوباره برميگرده بعد ار اين كار پيغام مي ده كه پوشه پاك نمي شه

چرا؟

saman_sweden

Active Member
BeHnAm_akb گفت:
من مي خوام به وسيلهCute FTP يكي از فالدر هاي روي سايتم رو پاك كنم اما با پيغامي مواجه مي شم كه ميگه پوشه خالي نيست (البته خاليه) و به داخل پوشه مي ره تا فايلارو پاك كنه و دوباره برميگرده بعد ار اين كار پيغام مي ده كه پوشه پاك نمي شه

چرا؟
عيدتان مبارك
علتش اينه كه شما در داخل اون فولدر يه فايلي بنام .htaccess هست كه اون فايل ديده نميشه بايد دستي برداريد

oxygenws

Active Member
به هر حال ممکنه فایل هایی تو اون شاخه باشه که از دید FTP مخفیه. در این موارد از طریق CPanel کار کنید!!!

saman_sweden

Active Member
oxygenws گفت:
به هر حال ممکنه فایل هایی تو اون شاخه باشه که از دید FTP مخفیه. در این موارد از طریق CPanel کار کنید!!!

لطفا قوانين انجمن را مرعات كنيد و درست پاسخ دهيد ذهن مردم را مخدوش نكنيد پاسخ هموني بود كه من دادم عير از آن نيست
يه فايلي بنام htaccess
عيدتان مبارك

oxygenws

Active Member
کشتی منو سامان جان با این قانون مدار بودنت....
آیا دوست داری من برای جناب بهنام خان n تا فایل بریزم که هیچ کدومشون هم اسمش .htaccess نباشه ولی در FTP دیده نشه؟؟؟؟؟
چند مورد....
اول اینکه زمانی که من خواستم جواب بدم، جواب شما نبود....
دوم، مطمئن نباشید که جواب شما 100% درست باشه....
سوم، می شه بگید کجاش مخدوش کردن بود؟؟؟
چهارم، شما گفتید "اون فايل ديده نميشه بايد دستي برداريد" می شه بگید "دستی" یعنی چی؟؟؟ لطف کنید ذهن دوستان رو مخدوش نکنید!!!!

عذر می خوام....
موفق باشید، امید

BeHnAm_akb

Active Member
باز كه شما دوتا دعواتون در اومد
آقا از هر دوتون ممنون پس بايد برم سراغ Cpanel?كجاش File manager?

oxygenws

Active Member
آره، همون File manager
یه مورد دیگه..... این اولین دعوامون بود فکر کنم!!! :)

موفق باشید، امید

BeHnAm_akb

Active Member
دستتون درد نكنه چه سريع پاك ميكنه در عرض دودقيقه 10 مگ رو پاك كردم :wink:

mgeology

Member
شما در همون فابل منيجر روي اسم فايلي كه مي خواي كليك كن(البته اگه به صورت لينك هست)بعد در صفحه اي كه باز ميشه يه جا ميگه كه هم خود فولدر و هم فايل هاي زيرمجومعش رو پاك كنه.بعد از اون ترش رو بزن تا كلا حذف بشه!

چاكريم!
گوود باي

جدیدترین ارسال ها

بالا