تحویل بگیرید :
آی آی آی !
آخه خدا رو خوش میاد ؟؟
این چه کاریه شما انجام میدین ؟
به همین راحتی لوگو فروشگاه من رو می دزید ؟
آخه آقای the_king شما که بلدین باید برای نشون دادن کارتون لوگوی فروشگاه من رو برای یکی دیگه آماده کنید که بدزده ؟؟ وقعا شما فکر نکردین که این آقا این لوگو رو می خواد چیکار ؟؟؟؟ من به هیچ وجه راضی نیشتم ، می تونستین یک سر به فروشگاهم بزنید و ازم اجازه بگیرید که من هیچوقت این اجازه رو نمیدادم براتون متاسفم آقای the_king
در تصویری که من بعد از ویرایش ارائه کرده بودم لوگو شما هست؟ تصورم اینه که لوگوی شما همون دو جزئی است که
قرار بوده حذف بشه. در واقع در خواست تاپیک تصویر زمینه Header بوده و نه لوگوی شما.
لوگوی فروشگاه شما همانی است که در امضاء شما هست، و طبعا اگر زمانی قصد دزدیدنش را داشتم شما را
در جریان قرار خواهم داد. گو اینکه شک دارم این لوگو به درد هیچ سایتی غیر از Persiancd بخورد.
در تصویری که من بعد از ویرایش ارائه کرده بودم لوگو شما هست؟ تصورم اینه که لوگوی شما همون دو جزئی است که
قرار بوده حذف بشه. در واقع در خواست تاپیک تصویر زمینه Header بوده و نه لوگوی شما.
لوگوی فروشگاه شما همانی است که در امضاء شما هست، و طبعا اگر زمانی قصد دزدیدنش را داشتم شما را
در جریان قرار خواهم داد. گو اینکه شک دارم این لوگو به درد هیچ سایتی غیر از persiancd بخورد.
دوست من یکی تقاضایی داشته و علی آقای عزیز انجام دادند شما نباید به ایشون گیر بدید به صاحب تاپیک بگید
چه استدلال جالب دارین آقای the_king .
فردا یکی بیاد تمام مطالب یک سایت رو بدزده بعد بگه سهم سایت که ازش چیزی دزدیده شده فقط همون چند کلمه اول بود که من حذف کردم .
این که نمی شه