p30graphic
Active Member
سلام من توی کارم 2 تا شئ browser دارم. اولی فهرست اطلاعاتم هست و دومی اطلاعات اونها رو باید نشون بده.
اولی که یه html شامل فهرست. دومی هم قراره که توضیح اون فهرست رو نشون بده
/// یه مجموعه اتوران مجموعه نرم افزار رو در نظر بگیرید که چطور لیست نرم افزار ها در سمت چپ و توضیحات فارسی هر نرم افزار در سمت راست نشون داده میشه.
باید توی لیست با دستور زیر به هر لینک یک اسکریپت اختصاص بدم که اون به شئ browser دوم مسیر html مربوط رو بگه
ولی مشکل اینجاست که تعداد اون لینک ها خیلی زیاده و نمیشه واسه هرکدوم یه اسکریپت جدا ساخت و آدرس بدم.
راهی هست که با یک اسکریپت بشه آدرس رو از browser اولی بگیره و به دومی انتقال بده؟
2 سال پیش یکی از دوستان همینجا این کد رو پیشنهاد دادند ولی من نتونستم باهاش کار کنم
خواستم یک نمونه از همین رو اگه میشه واسم بسازید. که این کد درش لحاظ شده باشه
خیلی گیر هستم بخدا
اولی که یه html شامل فهرست. دومی هم قراره که توضیح اون فهرست رو نشون بده
/// یه مجموعه اتوران مجموعه نرم افزار رو در نظر بگیرید که چطور لیست نرم افزار ها در سمت چپ و توضیحات فارسی هر نرم افزار در سمت راست نشون داده میشه.
باید توی لیست با دستور زیر به هر لینک یک اسکریپت اختصاص بدم که اون به شئ browser دوم مسیر html مربوط رو بگه
PHP:
script:myscriptscript:myscript
ولی مشکل اینجاست که تعداد اون لینک ها خیلی زیاده و نمیشه واسه هرکدوم یه اسکریپت جدا ساخت و آدرس بدم.
راهی هست که با یک اسکریپت بشه آدرس رو از browser اولی بگیره و به دومی انتقال بده؟
2 سال پیش یکی از دوستان همینجا این کد رو پیشنهاد دادند ولی من نتونستم باهاش کار کنم
PHP:
href="scriptcode1:TTS$ = English$[3] %0D%0A ScriptTimer("TTS","0")"
خواستم یک نمونه از همین رو اگه میشه واسم بسازید. که این کد درش لحاظ شده باشه
خیلی گیر هستم بخدا