Fa پاس دادن متغیر رشته ای

skyblu

Member
با سلام

خواهشا بگویید، چگونه یک متغیر رشته ای را یک صفحه مولتی مدیا بیلدر به صفحه ای دیگر پاس بدهم؟ من نیاز مبرم به جواب این سوال دارم؟

loo30fer

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
خواهشا بگویید، چگونه یک متغیر رشته ای را یک صفحه مولتی مدیا بیلدر به صفحه ای دیگر پاس بدهم؟ من نیاز مبرم به جواب این سوال دارم؟
تو بیلدر تمامی متغیر هایی که شما براش تعریف میکنید تو فرم ثبت میشه برای همین میشه تو تمامی صفحه ها ازش استفاده کرد , مثلا شما این کد رو توی صفحه اول دادین :
کد:
String$ = 'Hello World'
خوب حالا میخواین متن این متغیر تو پیغام صفحه دوم ازش استفاده کنید مانند این کد :
کد:
MessageEx("","String$")
البته میبینید که کار خاصی رو انجام ندادیم بلکه اومدیم و اسم متغیره رو به پیغام دادیم این رو هم بدونید که بیلدر به حروف کوچیک و بزرگ حساسه پس اگه کدتون رو به این شکل بدین :
کد:
MessageEx("","string$")
خود $string رو تو پیفام به شما نشون میده چون همچین متغیری ثبت نشده.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
در تكميل توضيحات جناب loo30fer عرض ميكنم وقتي براي يك متغير در mmb مقداري تعيين ميشه در تمام مدت اجراي برنامه اين مقدار باقي مي‌مونه.

مثلا يك متغير عددي به نام x رو برابر 1 قرار ميديم يا يك متغير رشته‌اي به نام $string رو برابر hello

حالا اگه در طول مدتي كه برنامه در حال اجرا هست به صفحات بعدي بريد هنوز هم اين دوتا متغير با مقاديرشون وجود دارند.

حتي اگه با دستور RunMBD و پارامتر THIS_WINDOW پروژه ديگه‌اي رو درون پروژه جاري فراخواني كنيد باز هم اين دوتا متغير با مقاديرشون وجود دارند.

(البته اگه در دستور RunMBD پارامتر NEW_WINDOW رو استفاده كنيد و پروژه بعدي رو در پنجره جداگانه‌اي اجرا كنيد ديگه اين متغير‌ها اونجا قابل دسترسي نيستند)

جدیدترین ارسال ها

بالا