پارک وکیل اباد مشهد

jijalim

Member
هر گونه انتقاد کردن از این کار کمک زیادی به من میکنه ممنونم.رندر با vrey هستش وسایز بنری 12000.8000
با بیش از 7 miliyon polygon .رندر تایم 4 ساعت

پیوست ها

• 3d park.jpg
    3d park.jpg
    469.8 کیلوبایت · بازدیدها: 94

spr_3d

Member
سلام خسته نباشی کارت قشنگه
ولی اگه میتونی تکسچر کفو عوض کن
درختا خوبن
درختات چی هستن؟

Mahdidis

Active Member
این کار منو یاد اولین کارم انداخت .سه چهار سال پیش پروژه مسکن مهر . البته کار بهتر دراومد . اما تم کار با کار شما یکی بود.
چند تا نکته بهت میگم که ظریفه اما پر کار برد.
1- سایز رندر باید حتما متناسب باشه و الا ناخوآگاه بیننده رو تحریک می کنه مثلا با نسبت 1.33 یا hd یعنی حدود 1.8 بگیر.
2- روی تکسچر خیلی وقت بزار به نظر من 60 د صد آبروی کل بنر است .
3- سایه ها نقش خوبی توی کار دارند از نور غافل نشو.
4- جای کار خیلی زیاد داره . اما باید دید چقدر هزینه میدند.
5- یه چیز دیگه سعی نکن همه چیز رو تو مکس یه باره رندر بگیری . به چند قسم تقسیم کن و همه قسمتهارو با کانال آلفا بگیر بعد توی فوتوشاپ سر هم کن .
امیدوارم کمکی شده باشه.

علاوه بر ایرادهایی که دوستمون اشاره کردن، با اجازت من هم چند تا ایراد بگیرم:
- زاویه دوربین رو به پایین هست. این باعث شده فضا کوچیک و دکوری به نظر برسه. زاویه بازتر و رو به بالاتر باشه بهتره تا فضا وسیع تر به نظر برسه.
- رندر سه بعدی با تصویر زمینه واقعی خوب تلفیق پیدا نکرده. رندر سه بعدی خیلی شارپ هست اما تصویر زمینه واقعی بلار و محو.
- با توجه به اینکه موضوع کار پارک جنگلی و به جورایی کار تبلیغاتی هست، بهتره فضا گرم باشه و با نور خورشید و انرژی. الان این هوای ابری و لایه آبی ای که روی تصویر افتاده افسرده کننده هست.
- عمق میدان به خوبی رعایت نشده و کوه ها خیلی نزدیک به نظر می رسن. این مسئله باعث شده محیط خیلی کوچیک بشه.
- نوشته پارک جنگلی وکیل آباد بهتره حذف بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا