پارتيشن بندي

ahmad125

Member
سلام

يك كامپيوتر تازه و نو را چگونه از طريق پارتيشن مجيك پارتيشن بندي مي كنند؟

Scorpio

Member
آقا شما اگه بخواي با پارتيشن مجيك اين كارو بكني دو راه وجود داره :
1 - يا بايد با يه هارد ديگه بياي بالا و بدش هارد دوم رو پارتيشن بندي كني .
2 - و يا شما بايد پارتيشن مجيك رو رو يك سيسبم ديگه يا قبلا نصب كرده باشي ، وقتي كه پارتيشن مجيك رو نصب كني يك برنامه پارتيشن بندي تحت داس واست درست ميكنه . ميتوني اونو كپي كني و بدش هاردتون رو تخت داس پارتيشن بندي كني :wink:

موفق باشي

علي

سلام

من پيشنهاد مي كنم با همون Fdisk كه با ويندوز كار مي كنه پارتيشن بندي كني

gollpesar

Member
آقا من شنيدم خود ويندوز ايكس پي يه قسمت داره براي پارتيشن بندي كسي اينجا از اين چيزي مي دونه ؟
يا علي

mahyar_nel

Active Member
اقا همون fdisk بهتره
راجع به ويندوز اكس پي بايد بگم كه به جز درايو اصلي با پاك كردن اطلاعات ميشه پارتيشن بندي كرد

sp2_sp

Member
سلام دوستان باسد بگم كه اگر دستگاه شما نو هست و هارد شما بالاي 80 باشد شما يه مشكل در فرمان Fdisk داريد و اون هم اين هستا كه هارد شما را كامل نمي شناسد و حقيقتا هم من اين راه حل را حدود 1 ماه پيش در جواب به يه چنين سئوالي دادكم و خسته از تكرار آن هستم 4 نوشتن و اين را نيز بگم كه يكي از بهترين كار ها اين هست كه به fdisk حداقل درايو c را درست كنيد بعد به سراغ پارتيشن مجيك بريد
و در مورد پارتيشن مال ويندوز ايكش پي هم اين را بگم كه كار هاي همين پارتشين مجيك را انجام مي دهد

استفاده از fdisk ويندوز كه در شاخهcommand ديگه اين مشكل رو نداره علاوه از طريق winXP دز اون محيط آبي مي شه ولي مشكلي كه داره تبديل مي شه به NTFS

mahdi22m

Member
gollpesar گفت:
آقا من شنيدم خود ويندوز ايكس پي يه قسمت داره براي پارتيشن بندي كسي اينجا از اين چيزي مي دونه ؟
يا علي

سلام دوست من
بله زماني كه شما پارتيشن نصب ويندوز XP انتخاب مي كنيد مي تونيد Create Partion بزنید و یا Delete Partion کنید

hamidreza093

New Member
سلام احتياجي به پارتيشن مجيك نيست براي اينكار ميتوانيد از نرم افزار gdisk‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌يا‌‌‌ maxplus‌‌‌‌‌‌ استفاده كنيد از 
سايت:
www.sazgar.com   

magid

Member
با سلام

آقا من قبلا دو تا بوت سي دي معرفي كردم كه كارش فقط اين كارهاست

پيشنهاد مي كنم حتما دانلود كني چون ابزارهاي توش خيلي بدرد مي خوره

از پارتيشن بندي و fdisk تا نرم افزارهاي ديگه
توي قسمت نرم افزار معرفيش كردم
اين هم آدرسش:

http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=5162

http://forum.majidonline.com/viewtopic.php?t=5015

با تشكر

مجيد()

سلام
اگر هارد شما maxtor است بهتره با fdisk وقتتون رو تلف نكنين . خود ماكستور يه نرم افزار داره كه تو سي ثانيه هارد رو پارتيشن بندي ميكنه . ( البته هارد نو رو نه اينكه روش اطلاعات باشه ) ...

Ali_chi

Member
سلام
خوب اول بگم كه با پارتيشن مجيك شما ابتدا بايد ديسكتهاي اورژانسي اونو داشته باشيد تا بتونيد پارتيشن بندي كنيد و هيچ فرقي هم با پارتيشن بندي Fdisk نداره جز اينكه محيطش گرافيكيه و نكته دوم در مورد نصب ويندوز XP كه شما حين نصب ميتونيد به راحتي از طريق خود سي دي پارتيشن بندي كنيد و كارتونو انجام بديد كه سر فرصت اونو كامل توضيح ميدم البته اگه دوست داشته باشيد و در مورد Fdisk و مشكلش با هاردهاي بالا
اين نكته خوبه بدونيد كه اين برنامه حداكثر ظرفيتي كه شناسايي ميكنه 76 گيگابايت هستش و همين امر باعث ميشه كه با هاردهاي بالا به مشكل بخوره حتي ورژن هاي قديميشو ديدم كه با هاردهاي 60 هم مشكل داشته البته با ورژن جديدشم كار كردم كه ميشه باهاش حتي پارتيشنهاي NTFSساخت ولي خيلي ساده و راحت بگم كه آقا جوووون اگه عدد بهت اشتباه ميده دليل بر اين نيست كه حجم هارد رو شناسايي نكرده پس آقا لطفا اين راه رو يه امتحان بكن به جاي عدد دادن طرفيت پارتيشنها رو درصدي بهش بده مثلا هارد 80 رو اگه 4٪ واسه درايو c اون بديد حجم درايو c ميشه حدود 3.5 گيگابايت اگه مشكلي داشتيد واسم ميل بزنيد

جدیدترین ارسال ها

بالا