پاراگراف و نوشتن صحيح متن در برنامه فتوشاپ

Mamali

Member
سلام دوستان...
يك سوال داشتم..براي برنامه فتوشاپ چطور ميشه از پاراگراف راست چين استفاده كرد؟ كلا اگر مبدلي باشه كه پاراگراف صحيح داشته باشه خيلي خوبه...البته نمي خوام PDF باشه....چون اونطوري كيفيت كمي پاپين مياد...
مرسي

amir600

Active Member
آقا فتوشاپ كه خودش راست چين داره!

aaa.jpg

شما منظور دقيقت چيه؟

Mamali

Member
درسته راست چين داره...ولي وقتي من يه خط كامل مي نويسم...خط دوم رو به جاي اينكه از آخر شروع كنه از اول شروع مي كنه...يعني فرض بگيريم همين نوشته من ...بعد ازا اينكه يك خط پر شد ادامه اش رو كه مي نويسم به جاي اينكه ادامه اش رو پاپين بنويسه ادامه توي خط بالايي قرار داره و اول جمله مياد توي خط پاپين...منظورم اين بود.

mahdi pour

Member
منظور شما مطمعنا نوشتن لاتين نيست .
در فارسي نويسي هم كه اگر از فارسي نويسها استفاده ميكنيد نبايد مشكلي داشته باشيد . مگر زماني كه نوشته اي را بداخل فتوشاپ چسبانده ايد و ميخواهيد فرضا نصف نوشته را به پاپين منتقل كنيد .
بله در اين صورت خط اول جمله به پاپين ميرود كه براي رفع اين مورد فقط كافيست قسمت حاضر برروي صفحه را با (اينتر ) به پاپين برده تا يك خط خالي در بالا ايجاد گردد. حالا خط كپي ( يا cut) شده را در خط اول بچسبانيد ( بهتر است ابتداي خط را كپي كنيد )

Mamali

Member
تقريبا متوجه منظور شما شدم دوست عزيز. ببينيد منظور من توي ورد هست يه تنظيم داره براي انكه سطر ها همگي در يك رديف قرار دارند. اونجا رو مي گم. اصلا مي خوام ببينم همچين چيزي ايجاد ميشه يا نه. و حالا از فوتوشاپ بيايم بيرون كلا كجا ميتونم اين طوري بنويسم.

mahdi pour

Member
منظورتان را نگرفتم بيشتر توضيح دهيد . اگر ميشود تصويري را بعنوان مثال اراپه دهيد.

ACTIVE

Active Member
با سلام
منم درست سوالتان را متوجه نشدم ولي يه راهنمايي اصول كار فتوشاپ براي مانور روي عكس طراحي شده و يا كار بر روي متون كم حجم و... براي پيكر بندي يك متن چند يا حتي تك صفحه اي نياز به كار زياديست ولي شما ميتونيد از كارل براي تنظيم و پاراگراف بندي استفاده كنيد و حتي براحتي فارسي بنويسيد بعد با فرمت PSD اكسپورت و به فتوشاپ بياوريد .

براي تنظيم و پاراگراف بندي در فتوشاپ هم ميتونيد گزينه Paragraph رو از منوي Window فعال كنيد.

موفق باشيد

جدیدترین ارسال ها

بالا