.:BehzAd:.
Active Member
*******پارامتر های داوری تو مسابقه شبیه سازی معماری مجید آنلاین*******
سلام به همه دوستان مجید آنلاینی
اول هدف از زدن این تاپیک رو بگم.این تاپیک برای باز کردن دونه به دونه پارامترهای داوری که خانم نادمی فرخ و فرشید تو مسابقه در نظر گرفتن یعنی هر کدوم توضیح داده میشه و گفته میشه رعایت چه چیزهای باعث خوب تر شدن این گزینه ها میشه و چطوری یه کار خوب و قابل ارائه برای مسابقات و تحویل کار ها به کارفرمایان میباشد
همین اول کار میگم که با کمک همه شما دوستان عزیز میشه یه رفرنس خوب درست کرد طوری که همه بتونند ازش استفاده کنند پس هر کی هرچی بلده بگه و بنویسه خود فرخ و فرشید هم قراره بیان و توضیح بدن این پارامتر ها رو منم که دارم یه سری نوشته جمع میکنم آماده شد همین پست اول رو ویرایش میکنم و میزارم
امید وارم قبل از من فرشید و فرخ شما دوستان باشید که پست های مفیدتون رو میزنید
احتمال داره خانم نادمی هم بیان و چیزای هم بنویسند بهشون میگم اگه وقت کرد و اومد که خیلی عالی میشه
اینم پارامتر های داوری با بارم بندیش
1-زیبایی کلی اثر( یا همون ایجاد حس مناسب در مخاطب)20 نمره
2-همخوانی جنس اثر با نوع پرزانته (رنگ بندی و ایجاد حس مناسب در فضا)10 نمره
3-توجه به off screen (باز تاب ها و سایه های اجسام خارج از کادر . بازتاب HDRI , بک گراند و تاثیرات نوری ) 15نمره
4-دیتیل پردازی در مدل سازی+تناسبات صحیح و صحت مدل سازی 15نمره
5-دیتیل پردازی در تکسچرینگ 10 نمره
6-کیفیت رندر نهایی (کیفیات مربوط به تنظیمات و ...) 10 نمره
7-کمپوزوسیون ،کادربندی و انتخاب زاویه ی دید مناسب و متناسب با ماهیت اثر 10 نمره
8- تنظیم شیدر ها 10
سلام به همه دوستان مجید آنلاینی
اول هدف از زدن این تاپیک رو بگم.این تاپیک برای باز کردن دونه به دونه پارامترهای داوری که خانم نادمی فرخ و فرشید تو مسابقه در نظر گرفتن یعنی هر کدوم توضیح داده میشه و گفته میشه رعایت چه چیزهای باعث خوب تر شدن این گزینه ها میشه و چطوری یه کار خوب و قابل ارائه برای مسابقات و تحویل کار ها به کارفرمایان میباشد
همین اول کار میگم که با کمک همه شما دوستان عزیز میشه یه رفرنس خوب درست کرد طوری که همه بتونند ازش استفاده کنند پس هر کی هرچی بلده بگه و بنویسه خود فرخ و فرشید هم قراره بیان و توضیح بدن این پارامتر ها رو منم که دارم یه سری نوشته جمع میکنم آماده شد همین پست اول رو ویرایش میکنم و میزارم
امید وارم قبل از من فرشید و فرخ شما دوستان باشید که پست های مفیدتون رو میزنید
احتمال داره خانم نادمی هم بیان و چیزای هم بنویسند بهشون میگم اگه وقت کرد و اومد که خیلی عالی میشه
اینم پارامتر های داوری با بارم بندیش
1-زیبایی کلی اثر( یا همون ایجاد حس مناسب در مخاطب)20 نمره
2-همخوانی جنس اثر با نوع پرزانته (رنگ بندی و ایجاد حس مناسب در فضا)10 نمره
3-توجه به off screen (باز تاب ها و سایه های اجسام خارج از کادر . بازتاب HDRI , بک گراند و تاثیرات نوری ) 15نمره
4-دیتیل پردازی در مدل سازی+تناسبات صحیح و صحت مدل سازی 15نمره
5-دیتیل پردازی در تکسچرینگ 10 نمره
6-کیفیت رندر نهایی (کیفیات مربوط به تنظیمات و ...) 10 نمره
7-کمپوزوسیون ،کادربندی و انتخاب زاویه ی دید مناسب و متناسب با ماهیت اثر 10 نمره
8- تنظیم شیدر ها 10
آخرین ویرایش: